Sista januari .

Och nu har första månaden på det nya året gjort sitt. Nu börjar vi på nästa.

Lugn fredag kväll, jag slog mig ner framför tv:n och hade inget sällskap. Men jag klarade mig bra ändå.
Vaknade av att en väldigt glad Ragge ringde och väckte mig halv 11 i morse, jag var lagomt borta men det var kul!
Att sedan på förmiddagen gå med ett par killar som var lagomt rund under fötterna ner på ica var också roande :)
Efter ica drog vi en powernap på 2 timmar, inte alls fel, men sjukaste drömmen helt klart!

Mysdress är klädvalet för dagen, och håret är ruffsigare än ruffsigast. Vilket uppmärksammades på flera ställen igår men det var kul. Håret är kortare nu eftersom jag nyss klippt mig och då blir det bara lockigare. Jag behöver inte göra något. Hokus pokus! Ganska skönt .

Jag kom på att jag ska åka till USA, så fort som jag bara har möjligthet och får med mig människor. Eller det finns en chans att det blir Thailand först men man vet aldrig. USA lockar stort. Fast jag klagar inte om jag får med mig människor till ett litet land över någon vecka heller, men det är ont om människor som är på.. Var är ni ?!

Dags att dra en samtal, på en gång.
Hejhopp!

it's like chasing the very last train..

En riktigt bra dag idag. Har haft flyt hela dagen, jag fattar liksom inte, det händer inte mig. Men jag säger inte någonting, jag tar bara vara på det liksom. Plus att jag inte har någon träningverk alls efter träningen igår, woohoo!
Och Felicia, ojoj, tjejen <3

Inte har jag mycket att säga heller, jo jag hoppades på att få ha Siffra nu i helgen men det blev inte så. Men det kanske blir bra, jag behöver bara massa återhämtning. Men tar det en annan gång. Jag ska bara ha en fortsatt bra helg, det har ju börjat ganska bra så.

Det löser sig ju liksom med blommor bara kärringen dör. Ah, som mamma brukar säga.

Dags för middag och än en gång har jag bara skrivit ett tokigt inlägg. Men synd att klaga..
Hejhopp!

skolaaa.

sitter på religion med tonje och fille och lyssnar på bra musik, det är mys.
om vi jobbar flitigt vet jag inte om jag kan svara på, men vi var i alla fall duktig och skrev prov i morse.
slutar om en stund då ska jag åka hem och fortsätta med att inte ha något liv, jag ska alltså plugga. det håller på att ta död på mig. men det är snart och så får vi se hur det blir med praktik, har ju inte någon än men det kanske är på väg.. då kommer allt lugna ner sig i alla fall och det är riktigt skönt.

jag kommer nog tillbaka med roligare inlägg när mitt plugg är över.
men nu ska jag ge tonje en riktigt stor bamsekram, tjejen ska åka bort. det blir länge tills vi ses :/

hejhopp!

oh ja ba jaha!

haha, jag kommer alltid få sota för den meningen.

men i alla fall så har jag kommit på och är jäkligt glad över att jag är typ en centimeter från mållinjen för att bli frisk, men jag gick bakåt ett steg igår för jag har ont i halsen igen. men i alla fulla fall så skulle jag kanske egentligen skulle behöva ta och beställa en tid hos doktorn. mitt motto är ju typ att ; så länge jag kan stå upp är det ingen fara. men jag har fruktansvärt ont i mina tår och lederna i foten, och det gör verkligen riktigt jävla ont när det verkligen kommer fram, som det för ungefär en gång om dagen, om jag har tur varannan dag. förutom det så skulle jag ännu en gång behöva kolla blodtryck och dylikt, läkaren sa sist att jag har för många röda blodkroppar (plus att jag har för få vita eftersom mitt immunförvar är kasst) och det gör inte detta så stabilt, men det känns fortfarande som att jag måste kolla upp det för det är något som inte stämmer. och jag tror det kan hänga ihop med min mage eller något, eller kanske inte men det känns som så, eller nej men det är bara det att min mage inte mår bra, och det är saker jag äter. har lite olika funeringar på vad men jag ska försöka prova att byta kost ett tag för att se..
men jag klagar inte, absolut inte, allt är bara fina fisken och jag är skitglad bara sådär :)

nu kör jag en ansiktsmask när jag ändå håller på liksom (gillar ordet liksom haha ;) )
min katt och jag satt nyss på kökssoffan och åt oboy och macka. han älskar't och jag älskar honom, en big bild på honom för att han är min bebis! <3

pussinatt nu.


in your eyes i'd like to stay..

Ännu en helg över snart. Men det känns inte så jobbigt ändå.. Det är bara 5 skoldagar kvar sen är det praktik som gäller, utan praktik.. Fortfarande massa prov kvar dock som gör det jobbigt. Sista energin kvar nu. Och jag behöver verkligen praktik så jag kan ta lov precis när jag vill. Det är min plan så jag kan inte ändra på det nu.

Idag blev det 4 timmar hos frisören, jag tror frisörer tycker mitt hår är lite jobbigt :D
Fast jag fick sittsår i princip så blev jag nöjd! Skönt att inte ha hemskt hår längre.. Jag glömmer bort mig hela tiden och när jag tittar mig i spegeln blir jag hela tiden lika förvånad. Men vid imorgon så lär jag ha vant mig, skönt att mitt hår mår bra igen.

Dags för lite mer film - lite nostalgi antar jag att det blir.
Men bra film är bra film.

Au revoir.


Almanacka :)



Fick min personliga almanacka idag, eller den hade kommit nu när jag kom hem. Mycket nöjd, så nu är jag igång igen, och det är inte liiika mycket kaos i huvudet. Bara nästan.

Fredag.

Kom hem till mamma och pappa ikväll. Så imorgon blir det frissan, längtas.

Kikade i alla fall på Let's Dance och när röstningen var avslutad sa hag till mamma och pappa att om BlondinBella åker ut ska jag fira med att supa typ. Grejjen var att hon åkte ut och jag blev riktigt glad, för jag tål inte människan. Men jag trodde aldrig att hon skulle åka ut, jag trodde alla hennes bloggläsare skulle rösta :b Men tror jag skippar med att dricka i alla fall. Men firar ändå. Stör mig på att hon sa i sitt program;
- Alltså jag hatar att diska! Man blir liksom blöt om naglarna!
Åh nej, du måste vara den första. J'vla pucko.

Nu blir det troligen lite mer Samantha. Jag gillar den serien (:

Skriver mer i morgon efter min makeover, haha.
Hejhej.

(:

Jag glömde säga grattis till tjejen som fick körkort idag :D:D
Grattis till Tonje <3

Hoppas verkligen jag får skjuts något tag !

Vägar vidare.

Vägar vidare hade vi idag, problemet är fortfarande, vafan ska man göra efter gymnasiet ?
Jag vill nog hur mycket som helst, men problemet är såklart pengar. Eller ja, det mesta kostar ju massor så det blir ett problem. Jag har väldigt länge velat plugga ett år utomlands eller så i USA, Singapore eller liknande. Det som får mig att inte välja det nu är att man ska göra det själv. Jag har inga problem att flytta själv någonstans, tycker om att träffa nya människor och det är också nyttigt. Men att flytta till andra sidan jorden själv är något jag tror kan bli tungt. Just det där att vara själv där. Men antagligen är det bara en period som blir jobbig och sen är det borta typ, men jag personligen tror inte jag klarar det just nu.
Så mina planer istället är typ att resa och jobba. Men än en gång så vill man inte resa själv heller.. Men det kanske finns någon som vill följa med ? Jag vet inte men jag måste ta en paus efter skolan i alla fall, en kort en. Inga problem med att fortsätta eller så kanske, men jag tror det kan vara nyttigt att passa på nu när man kan välja det.
Fast någonstans så kan jag få en känsla av vad jag vill. Men ändå inte, det är det som är konstigt. Och det valet man gör gäller liksom resten av livet, nice. Eller kanske inte så nice ändå!

Annars så hade vi tävling idag i skolan. 5e och 4e pris som var biobiljetter gick till Peter och Emelie, sen ropade dom upp 3e och 2a pris som var Guinness Rekordbok, det gick till mig och en annan tjej. Och första pris till Felicia :D
De två komiska sakerna med det här var att; Emelie, Peter, jag och Felicia satt på samma bänk och vann i turordning :D den andra komiska var att jag som aldrig i mitt liv vunnit saker vann nu, men jag hade redan Guinness rekordbok, suck! Men ändå, jag vann ju trots allt någonting :)

Hej så länge.

En tisdag.

Ingen vanlig skoldag. Omprovsdag, jag gjorde det jag skulle och det gick bra.
Men det har varit en konstig dag. Jag vet egentligen inte varför men det började redan när jag gick upp. Det var nattens drömmar som låg bakom det tror jag, men stor sannolikhet i alla fall. Och jag fattar inte hur en natts drömmar kan göra att man blir som jag har varit idag. Jag har velat vara för mig själv hela dagen och bara vara, typ få tänka tillbaka på drömmarna, men det var nog inte bra det heller att försöka ge sig på dom. Let it go..

Ikväll tittade spelades i alla fall en väldigt bra film upp här i vardagsrummet. Filmen var Taken och jag kan verkligen tipsa om den filmen. Riktig action, haha. Nej men den var faktiskt riktigt hemsk egentligen, för det känns som det kan hända vem som helst typ. Aja, nu ska jag inte avslöja mer, se den bara!
Efter filmen blev det Victoria Silvstedt och hennes serie som börjar nu, måste ju se det :b
Kan vara lite kul, men jag kan inte bestämma vad jag tycker om henne. Jag är inget fan, men jag vet inte vad jag tycker riktigt..

Imorgon ska vi få ännu mera info om högskolor, yey. Jag kommer alltså bli ännu mer förvirrad, det är vad det betyder.
Men jag har funderat, funderat och funderat. Jag kanske inte ska fortsätta inom design, kanske, kanske inte..
Den som lever få se.

Puss

Fy kattsingen alltså!

Idag fick jag mitt filter till kameran, riktigt roligt :)

Gillar inte den här tiden på året. För min hud kan inte bli mycket sämre än såhär och känner mig allt annat än bekväm med det. Okej, min hud är nästan aldrig bra, men just den här tiden är värst. Men så är det bara. Jag skulle behöva ett rejält bad med olja typ, men knappt det hjälper ju. Typ helosan kanske.. Aja, strunt i det.
Men annars så ska jag bara gå och se förjävlig ut i håret i 5 dagar till, sen är det förhoppningsvis en förbättring med det!

4 prov den här veckan, gillar't inte!

Nu är det dags för Snillen Snackar, det kan man faktiskt skratta åt en hel del (:

DiddiDesign.

Jag har hittat ännu en favorit bland smyken, Diddi Design. Herregud, kvinnan gör sjukt snygga saker. Jag blir helt kär i smyckena hon designar. Hennes hemsida finns det inte så mycket på, men värd att kika in på, helt klart. DiddiDesign.
Har hittat min favorit..


If there's anyone who's in the sun, help me to understand..

Idag är en riktigt saknar-dag. Saknar massor med saker och människor. Jag saknar det, den där, det ena, det andra, han för att han är rolig, hon för att hon är så otroligt söt, den andra hon för att hon är mysig, den tredje och fjärde för att dom är sånna man saknar, och den femte hon för att hon är bäst, den andra han för att han är han. Nej nu räcker det, jag saknar alldeles för mycket. Det är en sån dag idag. Men det är trots allt bättre att längta än att sakna, är det inte så ? Så nu längtar jag efter allt detta istället. Glömde säga att jag saknar henne för att hon är så otroligt bra !

Dagen blev skön med en lång sova middag och sen nachos och some nice music.
Ikväl blir det lång filmkväll, för det var länge sen.


En sjukt snygg ljusstake som står högt upp på önskelistan.

/ T.

Friday night.

Idag har varit en väldigt bra dag, fast den gick så fort. Men det kan ju bli så när man har roligt :)

Nu sitter jag med en helvetes huvudvärk, som började vid 8 och jag har inga tabletter alls. Jag är som Michaela sa typ ; "Medecinmannen" så detta är inte ett dugg likt mig. Jag brukar vara utrustad med allt och lite till. Så denna fredag blir tidig. Måste vila min huvudvärk och försöka trolla bort den. Börjar också snora igen och jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk igen för jag är typ en halv meter från mållinjen på att bli frisk och det är räknat sen oktober ungefär. Har man kommit så långt så kan man väl få vara frisk ett tag?!

Innan jag börjar yra..
Godnatt !

Formex nästa.

Imorgon bär det av till Stockholm med klassen. Cosmonova och naturhistoriska och sen Formex-mässan. Ska bli så sjukt kul med formex. Formex mässan är Skandinaviens största mässa för Design och inredning m.m och alla favoriterna bland företag kommer vara där. Cult Design, Dixie, Miss Dee, Snö of Sweden, Bukowski, Lundmyr of Sweden och massa mer! Antagligen kommer man se helt otroligt mycket saker och massor av snygga saker. Men det är inte bara det som ska bli roligt, dom andra höjdpunkterna är väl att det faktiskt är fredag, att alla vi tjejer spenderar en dag tillsammans eftersom ni varit sjuk länge fram och tilbaka, och att det är Let's Dance typ..

Dags för att hoppa lite i duschen.
Au revoir!

SchackMatt!




Det är som att vi spelar schack.
jag är nybörjade,
och du kan redan spelet.
Du är svart och jag är vit.
Det spelar ingen roll,
hur jag än försöker så besegrar du mig.
Med dina pjäser slår du ut mig,
även fast jag kämpar mitt bästa.
Och snart har jag inga kvar...
SchackMatt!



Lovisa Burfitt.











Lovisa Burfitt är en av de absolut bästa illustratörer jag vet. Det hon gör är så otroligt enkelt och snyggt. Men provar jag det så går det då inte. Nejdu, kvinnan har en otrolig talang och det hon gör är fantastiskt. Den nedersta av dessa två bilder är helt sjukt snygg, ligger nog etta av alla favoriter.

Mercredi.

Ännu en lång dag, jag är helt slut och skulle bara få åka hem till mina föräldrar och krypa upp framför öppna spisen med dom och katterna. Jag är totalt slut. Med tanke på att jag kom hem halv 9 nu för en stund sen. Först en lång dag ändå med massa arbete och förutom det så skötte jag mig bra, inte att glömma! För jag ska ; SKAFFA NYA KOMPISAR!
Efter skolan var det bara att gå och skriva ett matteprov som tog två timmar. Efter det upp till Design igen och fika med Allan, Anna, Michaela, Hannes och Björn. Det var trevligt och sen var det bara att vara informatör för alla nior som kom och kikade. Svara på frågor och så vidare men det var ganska mycket skratt och tok istället, men det får man räkna med. Bara jag, Hannes och Björn kvar på slutet och det var också trevligt. Fast lite dåligt när det kom in en hel grupp med människor och jag viskar till Björn;
-"Var vi också sådär fjortis när vi började här??"
Han svarar jaa.
-"NEEIJ!" Brister jag ut i högan sky! Alla tittar på mig och mina lärare som stog och berättade blev tyst. Hoppsan. Björn fick något att skratta åt medans jag satt och skämdes i alla fall, och det är ju bra när man kan få andra att skratta.

Imorgon är det bara en lektion, fortfarande så otroligt nödvändig.. Men sista rycket nu innan praktiken. Fast det spelar ju ingen roll. Jag har ju ingen praktik. Fy sjutton.


Jag är slut så nu blir det snart sängen för jag orkar inge mer nu.


Tisdag.

Här sitter jag med matteboken och miniräknaren i högsta hugg! Räknat matte i ett sträck sen kl 6 och slutade 5, så hann äta på den stunden också. Men nu kom blåbären och hallonen fram. Måste ju få tröstäta när man ägnar en hel kväll åt bara matte. Jag som hade starka funderingar på att hoppa över matte C:n, men nej du, nu har jag gett mig fan på att jag ska försöka. Problemet är inte att det är svårt. Problemet är att det är ett för stort ämne för att inte ha lektioner i det och för att bara plugga det hemma. Tiden finns inte. Och absolut inte med att jag har 7 prov och 5 inlämningsuppgifter innan praktiken som börjar vecka 6. Så räkna med att jag har fullt upp. Men samtidigt så är jag sån att jag kan inte lägga all min tid jag äger på plugg heller, det klarar jag inte. Och jag tror inte det bra för någon alls att göra så.

Inte blir det bättre av att vi fick en lektion till att leta högkolor idag. Min fråga är ungefär; Hur fan ska man veta vart man ska gå ? Vad man ska göra ? Detta är ett val man gör som gäller resten av sitt liv oavsett vad man läser, fast kanske på olika nivåer förstås. Men hur ska jag kunna veta vad jag vill göra... Som vi fick veta så om jag vill ha en Magister Examen inom någon Design och plugga här i Sverige så blir det 6 år. STOPP OCH BELÄGG KOMPIS! Alltså, min plan var att ta ett sabbatsår och resa, sedan börja plugga. Alltså kommer jag typ vara 26 när jag är klar om jag har tur. Hej inget liv!
Nej jag ska sluta låta butter. Jag visste faktiskt att det låg till ungefär såhär.. Jag vet ju att jag måste plugga vidare men 6år är en evighet känns det som. Så det skulle låta bättre att åka utomlands och klara av det på mindre än 6 år. Och ändå få Magister Examen.. Men det som klyver mig då är att jag inte vill göra det själv, jag vill inte heller ha någon som "håller mig i handen" under tiden. Men jag tror det kan bli jobbigt att dra till andra sidan jordklotet och vara där själv..
Nej, en sak i taget. Men något annat jag är sugen på är alla fall att åka till Thailand och jobba som volontär i några veckor, jatack! Banne mig att jag ska göra det! Väldigt nyttigt bara det.. Men Thailand eller Singapore eller USA och när ... Det kan jag inte grubbla på er nu, jag måste återgå till min matte och sedan min säng. För imorgon är det skoldag och efter den prov och efter det guidning...

Au revoir !

Klappat och klart.



Nu är bordet äntligen klart. Det blev så mycket bättre och jag blev faktiskt nöjd.

Like everybody else.

Första hela skoldagen idag eftersom gårdagen bara var en lektion och när jag kommer dit så fick vi skriva på närvaron och gå.. Lönt att komma överhuvudtaget menar jag, åka till skolan för 10 minuter. Men i alla fall, blev stan istället för skola efter det och införskaffade massa nytt, eller kanske inte massa men en del. Det var riktigt skönt att förnya lite nu efter hösten.
Idag var det full dag och jag hade jätteproblem med att hålla ögonen öpnna på första lektionen och tro mig, det brukar jag aldrig ha. Men vilket fall så rullade dagen på jättebra och jag hade mysstund med Felicia på hålan :)
Fotouppgift sedan som jag klarade av på några minuter bara.. Sedan var väl resultatet ganska okej också så det kändes bra.

Väl hemma så hade jag än en gång lägenheten för mig själv och där satte jag igång med att plocka isär bordet och slipa det igen. Sen målades det för fulla muggar. Ska bli spännande att se hur det bli när det blir klart. Hoppas att det blir godkänt i alla fall. Och äntligen är julsakerna nere, så nu börjar det bli ordning i lägenheten. Plus att jag köpte lite nytt hit till lägenheten också och flyttat runt lite småsaker så det går mot det bättre :)

Let's Dance är igång igen. Jättekul att se tyckte jag, men kan inte låta bli att reta mig på BlondinBella, hatar människan mer än något.. Så jag hejjar på alla utom henne, typ..

Förövrigt är frisörtiden så gott som bokad och jag har bestämt mig. Fast så drastiskt blir det inte. Men jag hoppas även det blir bra. Fast problemet är att jag aldrig kommer lyckas förklara, jag menar, annars är jag dålig på att förklara så hur fan ska detta gå ?! Ah men jag längtar i alla fall :)

Nu ska jag snacka klart och sen är det dags att måla än en gång och sen samla kraft till i morgon.

Tjoho..

22.58 och hallon och blåbär!

Självklart så hamnade jag här igen men har fortfarande inget att säga. Såklart. Har nyss ätit fika och innan det så vräkte jag i mig massa frysta hallon och blåbär. Så sjukt gott. Jag åt massa med sked men när jag var klar så var jag blå runt hela munnen och fingrarna lika så. Använde jag inte sked ? Jo.. Eller ah, nej men det var gott i alla fall. Kanske ska ta lite till...

Skärpning på mig, nu ska jag göra mig klar för sängen och sova. Inga mer hallon och blåbär! Fy! Det är trots allt skola i morgon.
Ännu en gång, sov så gott allihop (:

Skolstart i morgon.

Back in Uppsala. Det är skönt, men tveksamt om det blir skönt med skola men det blir det nog om man räknar bort plugget! Nej jag har inte tid att sitta här mer så det kanske inte var någon ide att sätta sig här egentligen men men...

Hade ett långt samtal med min syster nyss. Det var riktigt roligt och jag saknar henne <3

Men vilket fall som helst så, tjillevippen (:


Bara lite..

..försenad. Jag var 2,5 timmar försenad. Känn på den.

jag skulle åka tåget från Uppsala 15.19 tänkte jag men det var ju såklart röd dag idag, så nästa gick 16.19. Okej tänkte jag, jag tar det och så köper jag biljett på SJ från Gävle eftersom jag annars måste 1,5 timmar på X-tåget i Gävle. Jag hoppar på Upptåget och kommer till Örbyhus. Där är det stopp, totalt stopp. För någon idiot eller förlåt, obehörig har varit på spåret och polisen fortfarande letar personen. Idiot ? Javisst! Tågpersonalen hade inge vidare bra nyheter då de inte kunde få tag på några ersättningsbussar eftersom det fortfarande är en röd dag. Yes!!! I Örbyhus blir vi sittandes en timme när vi sen får åka vidare, men detta gjorde ju såklart att jag missade mitt tåg som jag skulle med i Gävle, YESSSS igen! Men jag hoppas jag får pengarna tillbaka, vi får väl se. Men eftersom jag var så försenad så stog X-tåget redan inne, skönt tänkte jag som var frusen och allt. Men det var ändå 40 minuter till avgångstid. Jag satte mig i lugn och ro och läste. Vi åker, tågvärdinnan kommer och kollar biljetter och vi stannar. Elektrisiteten dör, jävligt bra tillfälle, när man är mörkrädd och allt. Det är kolsvart, mitt ute i kolsvarta skogen. Aja, vi kommer iväg efter en stund och kommer 100 meter till, det händer samma sak. åker 100 meter till blir samma sak. Tågvärdinnan säger då ; " På grund av tekniska fel måste vi vända och åka tillbaka till Gävle för att där få ett nytt tåg. Vi vet inte hur lång tid detta kommer ta men vi ska kolla bussar."  Ja men vad spelar det för roll, det är fortfarande en röd jävla dag! Vi återvända tillbaka till Gävle i alla fall och fick där ett nytt tåg efter en stund. Och min reaktion när jag veta att vi skulle åka tillbaka var asgrav. Jag garvade som en idiot när jag pratade i telefon med mamma. Men det kan ju vara bra att skratta lite också.. Men strax före halv 11 satte jag min fot innanför dörren, så det blev 6 timmar tåg. Jag vet däremot inte vad jag gjort för att förtjäna denna otur med tåg som jag jämt har men, grejjen är att det alltid händer när jag åker ensam, aldrig annars. Så från och med nu ska jag inte åka tåg ensam.

Mina tankar och jag.

Jag låg och funderade, som jag alltid lyckas göra. På allt jag älskar. Som jag verkligen mår bra av, som man blir glad av. Jag tror kan vara bra att komma ihåg alla dom sakerna. Att man uppskattar dom mer, för det är det jag gör, men ska fortsätta att bättra mig på. Men allt jag behöver är mer tid. Så jag låg och listade upp i huvudet det mesta jag kunde komma på.

Jag älskar..
.. min mamma och pappa så otroligt, mest av allt.<3
.. mina systrar som alltid finns där för mig.
.. mina syskonbarn som får mig tårögd när dom t ex kryper upp i famnen och säger; Jag älskar dig Thessan.
.. när mina närmaste vänner skrattar helt galet, verkligen det här asgarvet. Då blir man glad själv :D
.. att vakna av en fin soluppgång som lyser in i rummet.
.. få vara ute i fint väder och fotografera.
.. värme så otroligt.
.. att vara i sommarstugan på sommaren och bara vara.
.. att busa och hitta på saker.
.. inredning, hade jag pengar skulle jag ägna all min tid åt det.
.. mina katter massssssor. Dom är mina mysisar som jag kan ägna mig åt i massor <3
.. att vara hemma hos mina systrar.
.. att få ligga i sängen och bara mysa.
.. att bara vara och titta på en serie eller film en hel dag.
.. Desperate Housewives ^^ men också vänner.
.. att äta frukt och bär.
.. djur i största allmänhet, förutom ormj'vlarna.
.. att bara få spendera tid vid datorn ibland.
.. att handla kläder när man har pengar.
.. allt ekologiskt.
.. mycket och mer än det här..

if i could stop all these clocks, would that be time enough ?

Bara för att..

Michaela fick mig att skratta så otroligt när jag läste hennes inlägg ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, så klart.


2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade inga löften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nepp.

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej det tror jag inte. Fast min syster hundvalp Kiwi gick bort bara 5 månader gammal :'(

5. Mest efterlängtade möte?

Var nog där på sommaren.


6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Ja massor.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

080808 och min födelsedag.

8. Bästa minnerna ifrån sommaren 08?

Midsommar, absolut! Flera andra också.

9. Vad var din största framgång 2008?

Sommarjobbet och dansen.


10. Största misslyckandet?

Det vet jag faktiskt inte.


11. Största misstaget?

Oh, too many.


12. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Alldeles för mycket sjuk. Skadat mig har jag inte gjort.

13. Bästa köpet?

Kläder är alltid bra.


14. Träffat någon kändis?

Nej.

15. Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, kläder och resor.

16. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja det är klart.

17. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

What a wonderful world - Louis Armstrong.
Just Dance - Lady Gaga
Infinity - Guru Josh Project
M fl.


18. Har någon du känner tagit körkort?

Ja nästan allihopa tror jag ;O


19. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare.


20. Vad önskar du att du gjort mer?

Oj, tagit vara på all tid.


21. Vad önskar du att du gjort mindre?
Mått dåligt, men man vill ju aldrig må dåligt så.

22. Hur tillbringade du julen?

Hemma med min mamma och pappa.


23. Blev du kär i år?

Njae.


24. Hur många one night stands?

Michaela var mitt one night stand där i mitten av sommaren..


25. Favoritprogram på TV?

Extreme home makeover :D eller något.


26. Bästa boken du läste i år?

Alla Martina Haags böcker, klockrena.
Men också Teri Hatchers, ohh.


27. Största musikaliska upptäckten?

Lady Gaga, typ. Kan inte komma på någon annan.

28. Något du önskade dig och fick?

Min dammsugare :D
Hela DisneyPorslinsSamlingen :D


29. Något du önskade dig men inte fick?

Inget speciellt tror jag.


30. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Den spenderades här i Uppsala med hela min stora familj och alla deras respektive :D


31. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja det gör det ju.


32. Hur skulle du beskriva din klädstil år 2008?

Min stil är nog inte någon specifik stil, men det jag gillar :)


33. Vad fick dig att må bra?

Min familj får stor poäng där.


34. Läskigaste upplevelse?

Dom gånger jag blivit skrämd på riktigt :O

35. Äckligaste upplevelse?

Haha, det hade Michaela svaret på ;D


36. Vad är du mest stolt över från 2008?

Att jag faktiskt var stark och höll mig uppe och klarade av året.


37. När var du mest nervös?

När jag var på toa med Michaela och Viktoria på juldagen :D
Kanske inte egentligen men..


38. Där du tillbringat flest helger?

Lägenheten i Uppsala.

39. Vad fick dig att må dåligt?

Det ska jag nog hålla för mig själv.


40. Hur Spenderades Nyårsafton?

Hemma i skogen med familj och en liten del släkt.


41. Vem saknar du?

Hela min familj med alla respektive och alla ungkottar. Allihopa!


42. De bästa nya människorna du träffade?

Nathalie och människor här i Uppsala och omkring :)


43. Ditt mål för 2009?

Att få ett bättre år! Och ha så jäkla kuuul!

44. Vad längtar du till år 2009?
Studentskivan, Studenten och massa annat :D


Stå på dig.

Jag skulle egentligen kunna skriva av mig i oändlighet med allt det negativa som har snurrat i mitt huvud de senaste dygnen. Men som tur är så orkar jag inte för jag har satt min fot på den positiva sidan och är beredd att kliva över, jag vill tacka för att det finns bra personer som lyckas med att muntra upp och få en att skratta, det kan jag kalla vänner :)
Men eftersom jag inte har så mycket annat nu så blir det en dagens.

Dagens;

Humör: Helt förstörd och sedan glad.
Minus: Att jag spenderar mycket tid själv.
Plus: Att jag fick 30 GB gratis på Revolution ^^
Hår: Typ ett trassligt hår med några hårnålar i.
Kläder: Varma.
Låt: It's all your fault - Pink.
Händelse: Tjejerna på stan'.
Önskan för idag: Att jag kommer få spendera mer tid med mina närmaste vänner, mer än 2008.
Ser fram emot: Mycket, men bla att Viktoria ska komma :D
Har: Lust att skita i allt.
Ska: Kika på nyaste Desperate Housewives.
Bästa: Att jag fick spendera tid med tjejerna på stan några timmar.
Sämsta: Att det är kallt mest överallt och jag har ingen apu.
Tvprogram: Inget eftersom jag bara har den där jävla fyran.

Back in an empty apartment.

Jag är en person som aldrig egentligen har något intressant att säga. Jag har oftast saker att prata och berätta om som folk svarar ungefär "Jaha.. mer då?" Mitt svar är alltid " Nej men det var bara det."  och fortsätter fundera. Många måste tro jag är knäpp, må så vara men jag lever med det. Ibland när jag säger saker så kan jag ha gått och funderat på det hur länge som helst och lyckats komma på något. Inte så kul egentligen, kanske lite synd om människorna som står mig nära, min mamma speciellt, även michaela och tjejerna och några flera. När man får "Mmm!" till svar är det dags att vara tyst. Eller jag är i alla fall ganska säker på att jag tappat min lyssnare då. Bara lyssna på massa typ onödig info. Jag vet inte hur jag lyckas men sån är jag, kanske kan det bero på att jag dagdrömmer en jäkla massa och funderar ännu mer. Vad jag nu ska med den här "talangen" till. Som ni kanske märkt är det i den stilen min blogg går, lite olika efter perioderna i mitt liv, som är som en berg-o-dalbana.

Förövrigt längtar jag lite till studenten plus skivan nu. Roligt med taggade människor ;)
Man blir ju så jäääääääävla peppad med att man har nationella i matte c på morgonen halv 9 efter studentskivan.
Då är det frågan om man lyckas hålla sig vaken och ska komma dit packad eller om man ska decka och hoppa den, för har jag deckat då så lär ju inte någon få upp mig kl 7 för att gå till skolan. Gillar't inte.

Tack till Michaela som gjorde mig sällskap ikväll.


Jag vill att det ska bli söndag nu.. eller vänta .. vill jag ?

010109.

Nu är det 09, äntligen. Jag låter nästan överdriven med mitt 2009. Men det är inte konstigt egentligen att jag är så positiv, eftersom mitt 2008 har varit så otroligt tungt och svårt många sätt. Även fast det varit flera höjdpunkter så tog det negativa över. Men jag glömmer såklart inte höjdpunkterna, så otroligt värd att minnas.
Men nyårsaftonens morgon började ju så klart med att jag vaknade med feber, var jätteförkyld och mådde jättedåligt. Och det var ju inge vidare, eftersom jag inte hade känt en gnutta dagen före. Men det har ju inte heller gått över så nu ska jag väl drass med det ett tag. Fast jag tänkte att jag tar det i början av året så slipper jag det sen, hah. Min nyårsafton var i alla fall bra. Kvällen var kanon och vi åt helt kollosalt god mat och precis på 12slaget fick jag se ett stjärnfall - klart jag önskade mig något. :)

I morgon bär det av tror jag, beroende på olika saker. Men det börjar kännas lite läskigt, jag kommer liksom tillbaka till verkligheten känns det som nu snart. Tänker mig att jag kommer tillbaka till Uppsala och att skolan sedan börjar igen. Det känns så konstigt, i två veckors tid nu har jag bara glidit runt och inte gjort ett endaste smack och levt i en helt annan del och haft det superskönt. Jag lär ju vara utvilad nu med 13 timmars sömn alla nätter utom 3. Men nu är det slut på att få alla måltider serverade, tvätten tvättad och så vidare. Uppsala nästa !

Pussokram

RSS 2.0