MOST OF IT ALL.

Då har hela dagen gått igen. Bortbjuden på middag, vin och mycket trevligt.
Sedan vidare för att få naglarna ompysslade. Nu är jag i princip slut som människa och ska inte göra något annat än att äta och sova.
Åh vad jag behövde en sånhär dag.
Godnatt!

Hejhopp!

TEARS.


CONFUSED.

Bara för att det är min och michaelas namnsdag idag. Grattis på oss!
<3

ASSHOLE.

Jag är glad idag, kanske har det att göra med det fina vädret och för att jag bara ska slappa.
Och jag har kommit lite framåt när det gäller framtiden, nu vet jag lite mer vad jag vill ungefär, men inte fan är det löst ännu. Neij, jag tror fortfarande på att det löser sig tids nog, med tanke på allt jag vill, alldeles för mycket.

Jag har kört gissningslek med flera människor om vad jag kommer bli för slags sjuk till sista april. Dom flesta gissar hårt på feber eftersom jag är ganska duktig på att fixa det. Men nu har jag kommit på att jag antagligen inte kommer bli sjuk med tanke på att det ska regna sista april! NICE! Neij inte det jävla minsta. Men vet du vad, inte ens det kan stoppa mig! Fan vad kul vi ska ha, men det gäller bara att vi fortsätter smida våra planer nu, sen tar det som det kommer och skiter i vädret. Right?!

Dags för att äta grillat för första gången i år.
Hejhopp!

ÄN EN GÅNG.

Jag såg ett blogginlägg för ett tag sen om att Upplands Väsby Gymnastikklubb söker personer. Sjukt bra sugen. Jag måste verkligen fundera på det där, så länge som jag velat.
Återkommer.

Hejhopp!


MOT DOM NORRLÄNDSKA SKOGARNA.

Då sitter man på tåget efter en fullspäckad vecka. Dags att åka hem till lite lugnare ställe och dessvärre lite kallare breddgrader, men strunt i det. Jag ska salma krafter och ha hur mycket kraft som helst att göra av med till veckan! Inget kan stoppa mig nu, det ända skulle vara om jag får Felicias ögonbaciller som möjligtvis kan ha hoppat över till mina ögon. För har dom gjort det innebär det att jag kommer ha ögoninflammtion lagom till nästa vecka och vara så gott som blind. Och inte nog med det så finns det en stor risk att jag kommer bli förkyld, har inte blivit det än dock. Men det försäkrar ju ingenting! Peppar peppar..
Dags att titta på något roligt. Eller att få tiden att gå snabbare så jag kommer hem till maten någon gång.

Hejhopp!

OCH ALLT SOM ÄR BRA MED MIG HAR JAG EN FÖRMÅGA ATT GLÖMMA BORT.

Klockan är över 23.oo och jag ska sova. Egentligen sovit redan kl 21.oo typ. Men det funkar inte.
Har inte haft något annat för mig än att plugga den här veckan och igår var jag i skolan till 17.3o, sådär lagomt pigg när man kommer hem och ska laga mat, diska och sen fortsätta plugga. Det var nog inte så konstigt att jag somnade på golvet rakt upp och ner. Men upp och hoppa och fortsätta. För idag var det prov och så vidare, knäcker mig. Och nu väntar jag bara på att telefon ska ringa sen är jag i säng. Och i morgon har Therese sovmorgon, men ska Therese sova? Neij, kl 05.30 ska jag upp och tvätta sen åka till skolan vid 10.oo. Och sen hem och plugga, städa och fixa mat typ. Andas? Neij det får jag göra en annan gång. Kanske nästa vecka, omkring onsdag, då tror jag det kommer lugna sig lite..

Sov gott.
Hejhopp!

I CAN'T STAND MY OWN GROUND.

Åh, fredag redan och veckan har gått i raketfart fram. Inte har hockeytrunken med ångest minskat heller. Var ska jag ta vägen. Eller neij, det där löser sig nog tids nog, det hoppas jag på! Och all dessa ångest och alla måsten gör att jag inte är så mycket här nu.

Min älskade mamma och pappa kom på besök igår, vilket gjorde min dag helt men även denna dag.

Idag har jag heller inte någon lust för något. Neij, mysdressen åkte på idag. Det klickar mellan oss skulle man kunna säga. Jag har även fått en läxa idag. Woho, som om jag behövde det liksom, men det är okej när det är foto. Att få göra något man tycker om, men inte lätt när jag har ständig jäkla idétorka.

Usch, jag är så trött och tänker exakt bara på saker jag inte borde tänka på. Thessan skärp dig! Nej jag tror det är dags slå sig ner i sängen för några timmars sömn. Ny dag i morgon och jag behöver dessa krafter.

Men nog fan är jag än glad skit (: ?!?! Oh, jag är förvirrad och inte nog med det så borde jag börja hålla kolla på var jag har mina kroppsdelar, igår morse körde jag höften i full fart i garderoben. Tjong i medaljongen och jag hade skitont, samma sak hände idag med ett handtag. Vad gör jag?!

Hejhopp!

DIAMONDS ARE FOREVER.

Kärlek vid första ögonkastet, kan man säga.
Ge mig dessa ljusstakar.



HAPPY BIRTHDAY!

Tjejen får uppmärksammas lite extra idag, då jag haft fullspäckat och inte haft tid tidigare, tjejen som fyllde 19 på självaste långfredagen!
Tjejen med stort T, Tonje, en äkta blondin med isblå ögon. Hon är en tjej som är positiv 99% av fallen, man ska inte se allt så negativt enligt henne liksom. Vilket är jättebra! Tjejen är ganska grym på att överdriva också, men ingen mytoman liksom, nejnej. Hon driver på ett roligt sätt. För jag har liksom "grävit med hela handen efter en potatis", haha.  Men även om hon har sina dagar, men vem har inte?! Sen är hon norsk också, inte ens svensk medborgare. Men det är coolt och det är en av sakerna som gör att hon inte är som alla andra! När det gäller killar så får hon hugg mest hela tiden, man hinner knappt med i svängarna! Det stora som hon och Fille har gemensamt är att dom har massor av sport och är uppbokade hela tiden. Men om man flörtar lite med Tonje så brukar det gå, fast att hon är lite svårflörtad sådär. Tonje har också väldigt pluttiga fötter, storlek 35/36. Vilket kan vara lite dumt med tanke på att hon stukar dom titt som tätt. Men jag skrattar inte för att vara taskig, nej, snarare för att det är lite gulligt sådär. Men Tonje, hon är Tonje och inte som någon annan helt enkelt! <3


JAG VET ATT KORTLEKEN INTE TÄNKER BLANDA SIG SJÄLV.

Oj, vet inte alls var jag ska börja. Inte heller vet jag vad jag ska säga. Alldeles för slut idag.
Men helt klart kan jag säga att det varit en klockren påsk för min del. Även om det inte ritkigt blev något firande av själv påsken. Men int' gör de nå'! Jag hade skitkul. Det var länge sedan jag hade så roligt och riktigt trevligt. Och jag bara älskar att våren kommer med stormsteg. Tack alla som gjorde min påsk (;


SPOTLIGHT.

Det är helt sjukt vilka ideal man ska leva efter, speciellt som tjej idag. Man ska operera sig så att man blir "perfekt" och då är du där, sen hur du mår psykiskt det är skitsamma. Det största är väl såklart brösten, du ska vara pinnsmal med stora bröst. Så ska man vara och för att man ska vara så jäkla sexig inför killarna, för dom gillar ju inte små bröst och så vidare. Sen ska du ha pumpat upp läpparna så du ser ut som om du vunnit en boxningsmatch också. Hur propotionerligt blir det att du ska dra bort från midjan, lägger till i ansiktet och på bröstet, egentligen. En fruktansvärd fixering.

Och jag ska vara ärlig och säga som det är, jag har själv varit inne på bröstförstoring, dock inte alls mycket. Men vad är det som egentligen får en att vilja ha det. Ja, egentligen kanske det är för att jag har små bröst och av mammas fyra barn så räckte det bara till dom två första och inte till mig och Helena, skämt och sido. Men jag har verkligen funderat om det verkligen skulle vara värt det, och jag är inte säker. Och sen vet jag att hur man än vrider och vänder på det så finns det alltid en tanke på vad killarna ska tycka, och ja, såklart gillar dom bröst. Men jag är inte säker på att dom måste vara stora. Annat var det när man gick på högstadiet, var ända jävla kille ville ha tjejer med silikonbröst stora som fotbollar! Men jag tror det förändras också när man blir äldre. Numera kan man höra att det inte spelar så jättrestor roll. Sen förstår jag att det är olika från kille till kille. Men ändå.

Det sjuka av allt är också att når du redan är 10 år ska du springa på Gina Tricot och kolla in om du kan ha linnen och klänningar i storlek XXS. HALLÅ! När jag var tio lekte jag fortfarande med Barbie, eller kanske inte, men typ. Det som också oroar mig är att mina syskonbarn ska växa upp mitt i detta. Jag är moster åt Josefin och hon är 10 år. Hon kommer och frågar saker och så, normalt som man gör, men man hör ju hur hon kommit på det. Och så berättar honom vissa tjejer i hennes klass, och jag kan verkligen inte tro det. Det är hemskt och jag förklarar för henne och vi kan sitta och prata om det länge, och jag är glad ändå att hon inte blivit så påverkad av det, men jag vill verkligen inte att hon ska bli det heller.
Min syster säger att jag är Josefins förebild, jag blir rörd, och jag glad, men då vill jag också vara en bra förebild. Hoppas att jag kommer fortsätta vara det. Visa henne att man inte ska bara en dum uppumpad jävla blondin som inte kan stänga munnen på grund av all botox. Den typiska Linda Rosing eller BlondinJävlaBella. Och vad är det för fel på denna människa, hon och hennes fjolleri om att hon ska vara en så bra förebild och så har hon sprungit och opererat sig hipp som happ. Jag klarar inte av människan.

Varför kan det inte duga att vara som man är?! Men det spelar ingen roll, detta kommer forsätta. Men jag tycker att det bästa är att vara sig själv, och man kan märka så väl på människor som spelar någon annan och gillar inte det. Ett jävla spel. Det är också det finaste att vara sig själv. Och samma sak är det väl när det gäller kärleken, jag vill väl hitta någon som är sig själv och jag mår bra med, inte någon så ska spela så jävla cool hela tiden. Är det inte så?!  Nej, fy för de.
Jag röstar nog mer för insidan än för utsidan. Det är mer värt.

Dags att göra lite nytta.
Hejhopp!

I CAN'T STAND IT.

Min mamma skickar sms och tycker jag är hopplös! Mjaa, jag är i och för sig ganska säker på att hon inte är själv om att tycka det, fråga pappa eller någon?! Hon tycker det är lite farligt att ha mig hemma ensam, mjaa, det kan jag också förstå.. haha.

Mamma, jag älskar dig också!

I DON'T WANT TO WORK TODAY.

Lovar du att vara ärlig? Jaja, kör på de.
Du heter: Therese.
Smeknamn: Thessan, Thessi och Sessan är vanligast.
Låt som när du är ledsen sörjer till: Det är ingen speciell låt, den som passar.
Beroende av: Min kudde ? Alla männsikor i min närhet ? Att få städa, haha ?
Vad tror folk om dig: Ja det vet jag inte. Vissa säkert en del som inte är sant ? Så är det alltid.
Stämmer det: Haha om det inte är sant så stämmer det inte.
Vad säger du för att imponera på någon: Säger inte så mycket för att impa faktiskt.
Hur imponerar man på dig: Att vara sig själv, om man är lite charmig sådär. Svår fråga.
Brukar du skratta för dig själv: Ja helt klart.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Godnatt älskling.
Var bor du: Jag bor i Färila och i Uppsala.
Trivs du där: Jag trivs på båda ställena, båda har sina för- och nackdelar.
Äger du några converse: Nope.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider, sprit eller lite vin.
Brukar du bli för full: Nejnej.
Är du allergisk mot något: Morötter.
Hur svarar du i mobilen: Hallå, Thessan, eller Hej det är Therese.
Antal timmar sömn inatt: 6-7.
Brukar du komma i tid: Ja 97 % av gångerna.
När mår du bra: När jag är frisk, har massa bra människor i min närhet och när det är fint väder.
När blev du fotad senast: Fredags.
Hur känner du dig nu: Jag känner att min mage ropar på mat.
Vanligaste färg på dina kläder: Vit såklart.
Vad tycker du om fötter: Att dom kan se så roliga ut, fast verkligen fula också.
Vad saknar du: Jag saknar min mamma, mina systrar, inspiration och lite självdisciplin.
Hade du en bra kväll igår: Jodå, lite långtråkig bara.
Favoritdryck på morgonen: Juice.
Rakar du benen: Absolut.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardag så gäller 22.oo-23.oo annars lite senare.
Är du blyg: Ja, fast har man knackat lite på skalet är det inte så farligt.
Sysslar du med någon idrott: Nej.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut.
Har du spytt offentligt: Nej, eller jo, fast ingen märkte.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha, känna efter hur dom tänker, känna efter överhuvudtaget och grabbiga grabbgrejjer.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, jag har inget att klaga över så, jag uppskattar saker så mycket mer nu så jag är nöjd.
Är du bortskämd: Nej det tycker jag inte.
Vad gör du i morgon: Imorgon tar jag antagligen hand om huset här hemma.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Pink.
Vad längtar du till: Torsdag, Fredag och tills jag får möta mamma.
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja jag är lyckligt lottad som har det.
Vad använder du för schampoo:  Loreal Professional, Shine blonde.
Hur gammal är du: 18 och ett halvt år.
Gröna eller röda äppeln: Green ones.
Gillar du golf: Ja det är faktiskt lite kul.
Vilken tid gick du upp idag: 10.oo
Har du sovit i din egna säng inatt: Jajjemen.
Har du strumpor på dig nu: Japp.
Är det okej att gråta: Ja varför skulle det inte?
När grät du senast: Vet inte riktigt.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag skulle ge en hel del till mamma och pappa, sen skulle jag resa och sen spara, fast såklart skulle jag bränna några tusen på shopping på en gång.
Bär du glasögon eller linser: Linser.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Haha, neheedu!
Har du piercing: 9 i öronen och naveln.
Vill du gifta dig: Yes.
Vill du ha barn: Yes.
Solar du ofta: Nej, fast att det är underbart.
Är du bra på att laga mat: Nej men jag försöker och blir lite bättre.
Är du flygrädd: Nej.
Hur vig är du: Inte så vig som jag tycker att jag borde vara.
Är du musikalisk: Nejnej. Men kan inte vara utan musik.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller dricka.
Vilken är din favoritglass: Massa goda! Går inte att välja.
Tror du på ett liv efter döden: Vet inte, men till viss del för jag vill inte bli en manet i mitt nästa liv.
Tycker du om sushi: Jodå.
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn, glass, nötter eller lite chips.
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Mittimellan. Orkar inte vara uppe länge och orkar inte gå upp allt för tidigt.
Vilken ögonfärg har du: Blå.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: Vissa perioder.
Röker du: Nepp.
Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker två gånger i veckan, men jag är ju för fan jämt sjuk så det funkar inge vidare.
Senaste låt du hörde: Laurent Wolf - No stress.

NO, HE NEVER CLEANS UP!

I'm home, hemma hos mamma och pappa fast utan mamma. Nedräkning säger jag bara.

Och jag är glad, kanske för att jag som sagt är hemma och sen för att jag och Michaela skrattade galet mycket på tåget när vi tittade på Wipeout. Inte lätt med trassel i trumpeten! Haha, jag döör.
Det är jätteskönt att vara hemma men jag längtar redan ner, jag menar, jag har knappt landat.. Men men, dom här dagarna kommer gå fort så det är lika bra att passa på att ta vara på tiden här hemma :) eller så, bara ge mig torsdag.

Jag erkänner hur dålig jag är på sport. Jag har aldrig hållt på med det eller så. Jag har försökt varje gång man har haft gympa osv, men jag menar, det har bara slutat med självmål och en ändå glad skuttandes Therese. Fast jag insåg att mina lag inte var lika munter. Det var liksom då jag gav upp det där med bollsport. Fast dom år jag gick på karaten funkade kalas, men det är ju mer individuellt. Men hur jag nu kom in på det här var när jag kom på att vi diskuterade fotboll i fredagskväll.
Jag står med tre fotbollsspelare.
- Ja men jag kan också saker om fotboll! utbrister jag.
- Ah, okej Thessan, vad är en hörna ?
- Ja men det är när man skjuter där från hörnet!
svarar jag stolt.
- Ja och när gör man det då ?
- ... när någon gjort något dumt..?!
försöker jag..

Det slutade där och med att dessa tre personer fick ett väldigt gott skratt. Men hallå, jag gjorde mitt bästa! Och jag kan trösta med att jag faktiskt vet vad det är nu!

Hejhopp!


DON'T STOP THE MUSIC.

Solen skiner och det är underbart väder.
Musikens hus igår och det var roligt tycker jag, och det var häftig ställe att använda som nattklubb. Dock lite lite folk eller så var det mycket bara att lokalerna var stora. Lyckad kväll enligt mig i alla fall.

Imorse gick jag upp med tjejerna kl 8.oo. Dom skulle börja packa och dra på träningsläger. 8.oo på en lördag är ganska självdestruktivt men det gick ganska bra. Vid 9.oo när dom hade lämnat mitt ställe med alla deras tillhörigheter så gick jag och la mig igen. Det blev riktigt tomt kan jag säga, efter flera dagars inneboende. Jag vaknade kl 11.3o av att pappa ringde. Vi pratade klart och jag tänkte att jag kunde sova lite till. Sagt och gjort och jag vaknar kl 15.45, men jag fick ingen panik som jag brukar. Det var mamma som ringde. Men sen tänkte jag nej, vad spelar det för roll om jag sovit såhär länge? Jag har ingen tid att passa och jag har inget att göra. Jag ville sova och gjorde det också, senast jag sov så länge var nog för något år sen eller längre ändå. Tycker man sover bort hela dagen men idag var det dags och så fruktansvärt skönt var det.
Jag klev upp efter en stund och satte mig på balkongen i den strålande solen med en skål flingor och mjölk. Helt underbart. Jag är kär i solen, det bara stekte och är 18 grader varmt. Ojojoj. Jag bara älskar det. Fortsätt så.
Så än så länge så har jag lekt livsnjutare, sovit massor, inte stressat en halv minut ens och tagit in massa vitaminer via solen. Tummen upp.

Hejhopp!

RSS 2.0