- Söndag.

Heta bananer ! - som min älskade mamma skulle ha sagt om hon hade känt på mig nu. Feberfeberfeber.
Jag verkligen vägrar att bli sjuk och bli tvungen att äta pencelin igen, tack men nej tack, det räcker.

Igår gjorde jag inget annat än låg på madrassen i vardagsrummet och vilade i princip, länge sedan jag var så dålig sist.
Men det är tur att man har betjänter ! Puckad som jag är låg jag och väntade på att tabletterna skulle verka någon jäkla gång, väntade och väntade, försökte äta lite flingor och mjölk för att se om det var det som fattades, drack dricka och väntade lite till. Men det var bara det att jag glömt ta tabletterna, bravo. Men det är väl så att man blir lite knäppare med hög feber. Eller är det bara jag ?
Som Peter sa;
- Du och Felicia kompletterar varandra bra. Felicia är blond och du är puckad.
Aja ^^

Puss.

- Lördag vah ?

Trött som en sömngångare. Feber som går upp och ner som en berg-o-dalbana, och en hosta som aldrig ger upp.
Men det hindrade mig inte från fest en fredagskväll, eller en del eftersom jag kanske inte riktigt var lika taggad.
En fest som spårade så mycket det är okej att en fest spårar och sen utgång lite här och lite där och sen tillbaka på efterfest hemma. Jag är nöjd med fredagen och det var mycket trevligt. Sängen och jag slog oss ihop vid 5 i morse. Vakna 8. Mindre trevligt när man vaknar av hög feber.

Puss på min syster och mamma som kom förbi en sväng i morse. Världsbäst.
Fy för min andra syster som just nu sitter på ett plan på väg till Thailand - värmen.

Nu ska jag hoppas för allt i världen att jag inte får halsfluss och att världen inte går under 21 december 2012, för det är det absolut sista jag vill just nu.
Puss.


- Måndag.

Snööööööööö i mängder. Mer i Uppsala än uppe i skogen hemma där. Massa mer. Men det är mysigt med snö så länge det inte är blask. Och våran balkong är totalt igensnöad och fin !
Det jobbiga är att så fort det blir så här mycket snö och allt så blir det kaos. Det går liksom inte att undvika kaos det bara måste bli så. Bussarna har antingen kört fast, slutat fungera eller bara halkar runt och blir försenade. Tågen får stanna lite här och där lite extra och bilarna, jaa dom.. kör på bara, tills det inte går längre eller tills dom når diket. Men det är ju vinter nu så.

Åkte till skolan en sväng idag, endast för en djup avslappning/hypnos. Det var häftig och allt hon berättade, värt att veta kan jag säga. Jag har nu för första gången i mitt liv blivit "hypnotiserad". Men det var riktigt skönt fast också en skvätt läskigt.

Kommer det bli så att Blondinbella blir programledare, vilket jag tror och hoppas det inte blir, så kommer jag emigrera i sånna fall. Fy för henne. Jag har inte fattat grejjen med att säga alla meningar en gång och sen upprepa dom på engelska, men om det är någon som fattar så ge mig en vettig förklaring för jag hittar ingen.
"Jag och min pojkvän, du vet, my boyfriend..."

Jag klarar mig själv, så jäkla bra. 
 
Dags för lite slappar-time. Puss.

- Lördag.

Vaknade med väldigt mysigt sällskap i morse, systers två hundar. Myyysigt värre.

Idag var det guidning på skolan men det blev inte så länge eftersom jag åkte hem, japp. Inga förseningar som igår i alla fall. Olycka i Tierp som gjorde 1,5 timmes försening när man sedan väl kommer iväg så blir det stopp i Knivsta på grund av att tåget som stog inne i Knivsta väntade på polisen eftersom det var bråk - men grattis ! Dessa problem framkallade ju ett väldigt bra humör, neij !

men nu är jag hemma och nu ska jag äta jäääääkligt god mat, tjao så länge!

- Fortfarande torsdag.

Ja, inte alls min dag, inte ens nästan. Men jag har i alla fall fått litegrann fixat inför morgondagen.
Imorgon är det helg, vilket betyder sova och ta det lugnt för många, men min helg kommer inte ens bestå av det.
Eftersom jag antagligen kommer resa mellan 70-80 mil. Men det är jobbigt, för jag kan aldrig bestämma mig och jag får alltid panik över vilka val jag gör. Alltid rädd för att göra den andra ledsen och det är inte alls kul, och när jag väl gjort mina val är jag fortfarande fundersam över om den personen är besviken eller liknande. Uschfyblä för beslutsångest. Men beslutsångesten och jag kommer antagligen att sova tätt inatt, hmm..

Men efter regn kommer solsken, i alla fall någon gång, man vet inte bara när , eller hur ?!

Puss.

- Torsdag.

Ensam i stora stygga lägenheten igen, fast inte så stygg kanske.. Men eftersom det är brist på annat så och min hjärna står på stand-by. Här kommer något min syster sa åt mig att svara på.

1. Vad är klockan: 17.41
2. Ditt namn: Thérése
3. Smeknamn: Flera olika.

4. Piercings: Naveln och 10 i öronen.

5. Ögonfärg: Blå.
6. Födelseplats: Hudiksvall.
7. Favoritmat: Har nog ingen.

8. Någonsin varit i Kalifornien: Nej men vill.

9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper: Nej.
10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta: Jo.

11. Varit med i någon bilolycka: Nej, eller krockat med en björn :b

12. Krutonger eller baconbitar: Bacon.

13. Favoritdag på veckan: Fredag eller lördag.

14. Favoritrestaurang: Typ Cupido eller någon kina eller thai.

15. Favoritsport: Har ingen.

16. Favoritdrink: Ingen favorit riktigt än.

17. Favoritglass: Calippo kanske :)

18. Walt Disney eller Warner Bros:  Walt Disney.

19. Favorit-snabbmatsrestaurang:  Inte någon favorit.

20. Vilken färg har din sovrumstapet: Vit hemhemma, i uppsala skogsgrön som är skitjävlaful.
21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet: Har inte gjort det ;O

22. Vem fick du ditt förra mail ifrån: Maddis.
23. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort: Vet inte ?

24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Tråkar lite mer. Eller försöker göra något.

25. När går du och lägger dig: Vid 22.00 om jag är riktigt duktig.

26. Vilket tv-program missar du inte: Jag missar alla när jag bara har 4:an :(
27. Senaste person du gick ut och åt middag med: Peter, Eva och Noffe ?
28. Ford eller Chevrolet: Chevrolet ?

29. Vad lyssnar du på just nu: Pink - I don't believe you.

30. Vilken är din favoritfärg: Ingen favorit kanske men vit funkar väldigt bra.

31. Hav eller flod: Hav.

32. Hur många tatueringar har du: 1.

33. Har du någon gång kört slut på bensinen: Nej.
34. Katter eller hundar: Båda.

35. Klockslag när du blev färdig med det här: 17.49


- Tisdag.

Här sitter jag och har inte fått sovit middag - skandal.
Hemma 17.20 vilket var mindre kul då det bara var att ställa sig och laga mat och sedan plocka undan och fixa.
Felicia har också varit gullig att dela med sig av sin hosta, fast jag tror nog mer på att det var mitt bra immunförsvar som tog hostan av henne. Men i alla fall så ska hon och jag rymma. Vi vet bara inte om vi drar till Jukkasjärvi eller Sahara-öknen. Sahara-öknen lät nog bättre just för värmens skull.

Jag håller på att leta praktikplats men det ser lite mörkt ut - ungefär kolsvart!

Dags för mig att rymma till sängen..


- Måndag.

Jag kanske har gjort bort mig ganska ordentligt, men jag skiter i det, och fortsätter lyssna på Pink's låt So what !

Tung vecka och mycket att göra, mycket att hinna och mycket att hålla ihop. Jag är så insnöad i mina dagar och allt omkring mig att jag inte hinner reagera på vad som händer i resten av världen eller till exempel att det bara är typ 36 dagar kvar till julafton vilket ger mig ännu mer panik då man måste tänka på julklappar, julafton, nyår, hemresa och bortresa och ... andas, det löser sig.
Tänk om jag bara fick åka bort över jul och nyår till Thailand som förut, fast ta med mig 15 valfria personer typ. Jag skulle inte klaga! Och om det nu var någon som skulle klaga så får jag väl flytta lite på resan då. Men jag lovar det är kanon att ha 30 grader plus på julafton även om jag tycker det är kanonmysigt med 30 grader minus också. Det är lika mycket jul här som där så, bara snön som fattas, varför inte variera lite?! Ett extra plus att slippa all vidrig julmat.. som finns där med.. med ändå!

Nej men det kan ju alltid vara något fint med att stanna i Sverige i det här skitvädret. Som till exempel att ...  det... är fint när det är frost för här i stan lär det ju inte komma snö på ett bra tag för då är det ju åtminstonde lite fint och framförallt ljusare! Fast egentligen så var det bara negativa saker som pluppade upp i mitt huvud men det kan nog bero på min längtan bort ett tag.

Till dig Ulf Rahm (?) som ringde mig idag, förlåt att jag inte svarade men jag har faktiskt inte en jävla aning om vad du ville eller vem du är så jag tror och hoppas du ringde fel :) Fast om det är var något bra som att jag typ vunnit massa pengar eller något annat kanon, ring igen!

Puss.


- Fredag.

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan för det mesta. tårar .
Det är nu man vill krypa upp i någons famn och bli kramad, blunda och hoppas att allt löst sig när man öppnat ögonen igen. Eller är det nu man ska ännu en gång sträcka på sig och vara stark. jag röstar för det andra - för det löser sig så småning om. Inget ont som inte har något gott med sig.

Som en familj <3

Jag orkar inte, men jag tackar för kvällen med mat på cupido och sedan en bio, tack för skratten. synd att du inte ringde michaela, vi hoppades.

Nattens motto; Det blir bättre i morgon, och, hur jävligt det än är just nu så blir det senare bättre något tag och då blir det kanske bättre än innan. Här tror vi starkt på ödet.

. . .

- Onsdag.

I söndags var det fars dag - och såklart ringde jag pappa då jag inte var hemma <3
Jag blev också av med stygnen i söndags, men dom förbannade stygnen satt som fastkedjade men tillslut så ! Det jag inte hade räknat med att såret skulle spricka upp när jag vände mig åt sidan - smärta och ja då var det svårt att hålla tårarna borta tyvärr. Nu hoppas jag i alla fall på att det läker ihop fint i alla fall.

Mina dagar har varit fullpackade sedan dess, har inte ens suttit vid datorn, jo 10 minuter - en kvart ungefär.

Idag kom jag till skolan vid halv 9, det nationella provet  blev gjort, vet absolut inte hur det gick, men högt betyg blir det inte! Efter det var det bara att ta en rast och senare gå vidare till ett matteprov som så kärt låg och väntade på mig - det var dock inte ömsesidigt. Men det gick väl också okej hoppas jag på. Efter det var det bara att ta ännu en rast och sedan vänta på att guidningen skulle börja. Hemma halv 9. Tolv timmar i skola - vad hände är min fråga!

Nu ska jag äntligen få krypa ner i min säng och drömma mig bort om jag ens hinner det. Min hjärna är alldeles för trött för allt. Min hjärna var till och med för trött för att registrera att jag cyklade hem - tur att jag hamnade rätt i alla fall.
Just nu är min hjärna alldeles för trött för att till och med prata i telefon. Men måste ladda batterierna nu för i morgon kommer jag spendera tid med syster och syskonbarn - hejåhå.

Nästa stopp - sängen ! Puss.


If you only knew ..


- Lördag.

Lördag ; Stan', vända upp-och-ner på hemmet, vända tillbaka, diska, dammsuga och så vidare, och sen jag, datorn och tv'n.

Inte så speciellt händelsrik dag dock, men i morgon är det Fars dag + att jag äntligen ska få ta bort stygnen - det borde ju nästan firas !

" I can be naked in 20 seconds, that includes travel time ! "  - Susan Mayer . Jag bara älskar det :D

- Fredag, efterlängtad !

Efterlängtade jäkla fredag !
Tjejerna kom hit efter skolan  - såklart! Dock inte Michaela som är sjuk, vi önskade du kunde varit med!
Men vi käkade pizza, dansade kopiöst mycket och sjöng massor. En kväll att bara vara, prata och ha kul. Vi låste ut stressen, gissar att han kommer på typ söndag eller måndag igen och knackar på. 
Tackar otroligt för kvällen, och tack såååå otroligt för min present och teckningen- jag blev tårögd! <3

Nu är det verkligen helg. Imorgon är det lördag som betyder sovmorgon. Sen antar jag inte att det händer något mer för lördagen, men man vet aldrig. Jag och min dvd-box kommer antagligen spendera en del tid ihop !

Jag ska kolla upp vad det är för fel på min kropp. Jag fryser ungefär 65% av dygnet och har funderingar om att klimatförändringarna har ändrats drastiskt redan och att vi är på väg att bli nya nordpolen. Dock tror jag inte riktigt att det är så. Och jag är inte någon som klär mig dåligt! Idag på väg hem från skolan för jag så att jag inte kunde hålla styret stilla vilket höll på sluta med en olycka och att jag bara skakade sönder och inte styrde cykeln rakt heller. Jag hatar att frysa också, något av det absolut värsta som finns - så det är så bra att jag gör det ofta, eller hur! Inatt blir det fler täcken och fler kuddar, ett plus hade varit en skön säng men man kan ju inte begära allt!
Sängdags för min del så - sussa sött alla ni (:

" 18 va'fan ..
amen shit .. redan .. daaah ! "

PUSS :D

- Onsdag.

Idag är det onsdag, 48 dagar kvar till julafton, 2 dagar kvar till helg och så vidare...

Spenderade tid på att kika på Bam's Unholy Union ikväll - gillar't. Då jag vet att många hatar honom. Han må vara en skvätt galen men jag gillar honom och även om han kan vara barnslig och allt så det absolut gulligaste är det han gör för Missy och man märker hur seriös han är om förhållandet. Att planera ett bröllop går ju verkligen bra - men herregud så vackert bröllop. Och inte tala om hur snygg Missy är. Orginellt - ja det kan man väl i alla fall säga att deras bröllop var.

Jag och mina helger - vem gillar dom inte ? Nu inser jag att det faktiskt inte är långt kvar till helgen. För nu är klockan mycket en onsdagskväll såhär. I morgon är det torsdag med bara en lektion och jag åker vidare till Väsby och sedan kommer jag vakna på fredag morgon i princip, gå till skolan till 16.30 och sen hoppas på något kul på fredag kväll - hejåhå!

Puss på Tonje, Fille och Michaela som räddar mina skoldagar!

- Måndag.

Då var det skola igen, och nej så upp-piggande var det inte. Men det är inte så mycket att göra åt, det är bara ta en dag i taget och göra det bästa av situationen. Det är tur att vi har varandra säger jag ! Mycket känns tungt nu och det är massor att göra, plus att jag ska hinna med saker utanför skolan - saker i det sociala livet, men det finns ju fan ingen tid. Men det är bara att fortsätta kämpa och se det från den ljusa sidan (:

Och glad är jag. Det beror nog på dansen idag, det var satans kul efter ett uppehåll såhär. Otto är grym ! Jag blir glad av dansen, att bara får köra på och släppa tankarna för ett tag. Gillar't, dock var det avslutning på kursen idag, vilket sög sådär lagomt hårt !

Haha från denna dag;
Jag: Han går ju på GHB!
Tonje: Låter som dom härmar GUC.
Felicia: Det låter som en drog !

SMART !
Haha, ja vad ska man säga mina vänner , klyftigt.. ;D
Har inte mer tid nu.. Dags att dyka ner i sängen!


Och förresten - jag kommer skjuta min hyresvärd någon dag !


- söndag.



Fortsätter att vara laddad, jag orkar inte snöa in mig.
Jag är på gång - och var beredd.
Jag kommer kämpa !
För jag klarar det ?!

Varken mer eller mindre.

Lördagen - det blir aldrig som man tänkt sig ! Nej verkligen inte, och jag, Fille och Keela hamnade i Storvreta, jag var otaggad till tuuuuusen ! Men kom igång där efter en stund, trevligt ändå. Mycket nytt folk, och mycket .. annorlunda folk , men fortfarande trevligt ! Vissa saker vet man ju bara inte om man ska skratta eller gråta åt, okej om man är full men hallå ! "Är Sanna här ?" Hmmmm, låt oss fundera...
Nej, men jag klagar inte, ganska underhållande sådär på natten. Keela, Erik och jag åkte bussen tillsammans in till stan. (Till Erik och Keela ; Kom ihåg - ett avslutat kapitel!) Ah, jag var rädd för att gå hem i mörkret, men det var trots allt mycket folk i rörelse och så, och jag ringde ett samtal för att få "sällskap" via telefon (: Väl hemma var det som att kliva in i Antarktis ? Ah, ungefär så kallt var det. Men jag klädde på mig och satte mig vid datorn och hittade en kul prick , haha.

- Sunday
Solen skiner fint på balkongen nu och jag gör inget annat än myser, eller ja jäser kanske är ett bättre ord ? Vaknade halv 2 vilket inte alls är likt mig, men helt slut var jag, och funderar starkt på att sovamiddag - men skärpning på mig.
Min kära pappa ringde två minuter efter att jag hade slagit upp mina blå och sa att dom var på väg. Efter en kort stund ringde dom igen och var strax här. Dom kom hit och med sig hade dom Max-mat. Mumsigt såhär en söndag - och nu mätt som en ...

Lovade mig själv att inte vända på dygnet till skolan började, det gjorde jag inte heller för än dom två sista nätterna. Ah men bra jobbat, av alla nätter att vända på så blir det dom två sista och imorgon ska jag upp halv 7. Bra !

Happy Halloween :)

Halloween-helg.
Igår bar det av ner till Uppsala och vidare ut på krogen. Det var läskigt med Halloween, men jag klarade mig ganska bra ändå. Felicia och jag pratade med hur många okända människor som helst, det var allt från att fråga om klockan till att "Ring till min mobil!" Knasigt. Peter Siepen var DJ, bra musik :) I högtalaren sa han; "Bara för att man sminkar sig betyder inte det att man är heterosexuell!"  ..... Var det bara jag som inte hängde med där ?!
Tack till Erik att vi kom in via VIP-listan. Men det var en bra kväll med massa dans även om det ställde till det lite att man har 6 stygn i ryggen - det suger kan jag säga! Stramar som satan, fast det kan nog bero på att det är ganska nytt. Men idag tror jag det är bättre, tog lååång sovmorgon och det är nog lite därför. Det har börjat klia och det är väl ett bra tecken i alla fall.

Ett samtal inatt som skakade skapligt. Jag har aldrig velat döda en person - men inatt , herregud. Aldrig varit så förbannad. Till er som tvekar på att jag blir förbannad - ni skulle ha sett mig då ! Fy fan för sånna människor. Jävla idioter.
Nej nu ska jag inte hetsa upp mig igen, inte alls bra. Jag ska snarare göra mig klar och fixa lite. För senare så kommer det folk till mig :)

Puss på min syster som fyllde år igår <3

Förövrigt, fy fan för kyla ! Jag är inte gjord för dom här breddgraderna - det är inte möjligt !

Tjillevippen (:


RSS 2.0