IT'S GETTING LATE, BUT I DON'T MIND!

Äntligen en riktigt dator igen, skönt. Även om jag måste erkänna att jag klarat mig rätt bra ändå.
Kalas igår för en kusin som blev moppebrud och sen fira syster idag som egentligen inte fyller idag, tårta både högt och lågt. Magen säger ifrån allt sånt. Har i princip bytt kost nu i en månad för att testa magen, mår bättre med detta men inte är det bra.. Klarar inte värk hela tiden. Men det går över någon gång, kanske bäst om farbror doktorn får kolla upp.
Imorgon vet jag exakt vad som står på att-göra-listan, tvätta mer än 2-veckors tvätt. Hallå trevliga dag, nog för att det är härligt att tvätta upp allt sånt men ja, skärtorsdag och det bästa av allt, en riktig sovmorgon!
Nu ska jag lyssna på efterlängtad musik, pussinatt.

HAVE YOU EVER WISHED FOR AN ENDLESS NIGHT?

Frågan är var man ska ta vägen i påsk?


JUST DANCE, GONNA BE OKAY.

HAHA, jag och en av alla mina kusiner, hade aldrig sett dessa kort för än idag!
Han är rätt kort också, jag som alltid känner mig så lång..

RUSSIAN ROULETTE IS NOT THE SAME WITHOUT A GUN.

Nu är det fredagsmys, inte mycket mys kanske men det betyder inte att jag klagar! Dagen har gått så snabbt att jag inte hängt med alls men god middag kan jag lugnt säga att det blev. Nu är det jag, syster och tvn. Vi har kurrat ner oss och kikat let's dance. (Otippat att jag hoppas på Mattias, även om båda två är toppen.) Det bästa för mig är att ladda inför morgondagen, hur den nu blir. Spännande faktiskt.

Nu väntar vi på finalen, måste ju bara ladda med en härlig låt såhär en fredagkväll :)

JUST PAINT THE PICTURE OF A PERFECT PLACE.

Här sitter jag i detta sämsta väder, men är ändå väldigt glad, för imorgon är det den efterlängtade helgen som är här. Imorgon är det fredag och då är i alla fall eftermiddagen spikad. Men jag ser fram emot det lilla! En fredagkväll blir nog som vanligt fredagsmys..

Och på lördag, ja då är det dags. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade, för det gör jag. Jag tror det kommer bli riktigt bra, hoppas!

Hemma med barn idag, så det är bara att fortsätta med lego nu!
Hejhopp!


THE SUN IS SHINING EVERYDAY, BUT IT'S FAR AWAY.

Inte okej med massor av snö idag, inte heller att det blåser storm. Det som inte heller är okej är att jag är hungrig och trött, men det kan jag åtminstonde påverka, inte sant?
Ont i halsen också, men det var mitt straff, så det tar jag, hah!
Hoppas innerligt på att veckan går fort, mest springer förbi, för ojojoj vad jag längtar till helgen! Det känns som om det har stora chanser till att blir riktigt jäkla klockrent. Jag ska göra allt för att få veckan att gå fort! Imorgon är det sovmorgon som gäller, det tror jag i alla fall.
Om någon månad eller två är det i alla fall vår, då är det dags att styra upp för äventyr i Stockholms skärgård!

LET ME SHOW YOU ALL THE THINGS THAT WE COULD DO!

Då var det fredag igen och veckan har sprungit förbi faktiskt. Uppe med tuppen och sova i skaplig tid, bra jobbat! Då var det dags att den här helgen rullar förbi och sen är det dags att planera in lite saker kommande vecka, fast nej. Jag fortsätter med att ta varje dag som den kommer, tummen upp för spontant!
Mer Solsidan nu! Toppen!

BORTAMATCH OCH DE DÄR.

Många plus...

- för att det blev en spontanutgång i stan' igår som slutade med en våldgästning och sen fortsatte!
- för att WIPEOUT har premiär, kommer jag garva?

Inga plus...

- för att pengar bara försvinner.
- för att Anna Berghendal vann, katastrof! Men det behövs väl inte diskuteras mer.


TIERD OF THIS.

Jag har hittat min drömlägenhet i princip, det är en tvåa på 64 kvm. Precis det stället jag vill bo på också, 1 295 000. KA-CHING! Om jag hade pengar...

GOT NOTHING TO SAY.

Mår fortfarande dåligt, rent ut av kasst skulle man kunna säga. Men det går upp och ner så jag borde väl piggna till snart? Nyser minst 51 gånger om dagen, känns inte som jag gör så mycket annat..
Hoppsan, så fint det kan bli när man slutar bita på naglarna!

WHAT I PREFER.

50årsfest igår, men pigg var det minsta jag var eftersom jag så härligt blev förkyld i fredagsnatt. Men fart blev det ändå, jag blev i tryckt tequila i hopp om att bota förkylningen. Kanske den försvinner snabbare ändå, jag hoppas de.
Idag mår jag inte bättre precis, och jag har tagit mig hem igen för att bli pigg så snabbt som möjligt och sen ta mig ner igen. Kryper ner framför en film och sova en hel del borta hjälpa.
Hejhopp!

WHAT IF I COULD?



Jag vet inte var jag ska ta vägen, hur hett får det bli?! Ojojoj, jag kan kika på detta klipp om och om igen och glömma allt omkring. Hett är bara förnamnet, neij jag tröttnar verkligen inte på att titta på det.
Klockrent Mattias och Cissi!


'CAUSE WHEN I LEAVE FOR THE NIGHT I AIN'T COMIN' BACK.

Mp3n är laddad och nu tar vi och taggar till. Jag beger mig söder ut en kort sväng. Åka bil mitt i natten och sådär, men det ska nog gå bra, matsäcken är också packad vilket gör det hela ännu bättre. (Man hinner äta en hel del på tre timmar)
Missar Solsidan vilket nästan är sorgligt! Men jag får kika ikapp. Dags att äta packa det sista och åka.
Hejhopp så länge!

TACK OCH GOD NATT!

Var det bara jag som gillade den nya serien som hade premiär igår? :)

A LIFE LESS ORDINARY.

Oj, så slut man kan vara efter en dag i backen. Drog till backen med mamma, syskon och deras barn vilket innebär full fart varenda minut! Trots typ storm så hade vi en riktigt bra dag, och nu lär vi somna ovaggade!
Efter god middag och till och med efterrätt så blir det strax soffan framför efterlyst, sen sussa sött. Imorgon kanske det blir backen igen, nu är jag slut!

I GO BACK IF YOU ASK ME TO?!

Kalasväder idag, verkligen! Laddad men ändå inte. Jag har egentligen en massa annat att göra. Men det blir i alla fall backen idag och antagligen inte skidor, hmm. Får se vad som blir, ut i solen så huden får en aning näring, det blir det i alla fall!


RSS 2.0