I NEED YOU TO TELL ME..

Klockan är mycket nu, och jag har landat flera mil bort. Vilken kväll. Och för att inte tala om vilken suverän middag man blev serverad. Vi tyckte det blev mycket potatisgratäng över;
- Ja men jag köpte faktiskt bara två små två-kilos-påsar!

Imorgon är det sista dagen på det här året, några timmar kvar nu. Och jag tycker det känns skönt. Nytt år, jag förväntar mig dock inga storslagna saker, men jag tror det finns goda chanser till att det kan bli anningens bättre än -o9. -o9 var massa plugg, en oförglömlig student (som man fortfarande knappt förtstått), panik på livet, flytt, massa mys, gråtstunder, hejdundrande fest, men även om det var mycket tok så blir det mycket oförglömligt och jag har väl nära och kära att tacka?! Puss.
Och visst är det saker jag kommer sakna med -o9 som jag vill ha -1o, men hallå där, så kommer det väl vara varje år. Eftersom man inte får tillbaka det är det ju bara att fortsätta simma?! Man får trots allt se det från den ljusa sidan!

Så imorgon vill jag önska alla ett gott nytt år.
"Det önskar jag alla, eller alla utom min värsta fiende, men det är logiskt!" Haha, klockrent.

Mot drömmarnas land, pussinatt.

HA-HA-HA-HATERS!

Igår var dagen jättebra, inte alls spenderad hemma, inte heller borta. Ah men jag var väl lite överallt och ingenstans kan man säga. Och klockan 5 i morse fick jag lägga huvudet på kudden och slå igen mina blå. Men jag är rätt säker på att jag sov innan..
Efter mycket tokigheter och skratt igår så har idag varit så fruktansvärt trött och jag har nog kunnat somna 45 gånger men har inte haft tiden. Men nu är jag inne på andra andningen och det ska nog hålla mig vaken några timmar till. Men tidigt, ja det blir det ikväll.
Har tittat på Anna Jäkla Anka ikväll också, hon är bara för mycket! Kan hon inte bara försvinna? Visst har hon sagt typ två vettiga saker av alla gånger jag hört henne, men allt annat klarar man inte.
OTH - sängen.

...

Behöver jag säga mer än att jag verkligen vill att dom där blir mina ?

YOU TELL ME THAT YOU NEED ME, THEN YOU GO AND CUT ME DOWN.

Har haft snyggt besök ikväll, tjejerna var här. Fika, mys och enormt mycket prat.
Tackar tjejerna för kvällen, den var toppen. Vi behöver fler av dessa.

Hejhopp!

IF WE EVER MEET AGAIN..

Jag är lyckligt lottad, ändå.
Agerade chaufför igår, det finns bra underbara människor. Och som grädde på moset var det min efterlängtade fredag. Och denna dag var inte heller illa, attans så mycket man kan skratta när det går fel, eller rent ut av helt tokigt!
Dags för middag...

I SHOULD HAVE KNOWN THAT YOU'RE NOT ALONE TONIGHT.

Julen är mysig och firas stort här hemma, åtminstonde med julblommor, ljusslingor till tusen, pyssel, ljus och massa fina saker. Sådär jättemycket. Men denna jul blir inget av det, och ja, det finns anledningar men jag vet inte om jag håller med anledningarna eller om jag blir förbannad. Både och, kluven. hur som haver är det värdelöst. Men det kommer bli bra sen. Det kan ni hoppa upp och sätta er på!

YOU JUST DON'T SEEM TO FEEL IT.

Ännu en gång. Man vaknar upp ur drömmen som man så innerligt hoppades var sann. Lika deppigt varje gång och hur många gånger har det inte hänt senaste tiden? Det är helt otroligt. Jag vill inte. Kan det bara sluta?! Men vad är det att deppa över, fortsätt simma fortsätt simma...

Nu är musiken på, det är dags att städa och göra fint!
Imorgon är det ju fredag!
Hejhopp!

FOR YOU.

väntar fortfarande på den där förbaskade snön. snackar vi om klimatförändringar?
jag har haft det riktigt toppen senaste tiden, sådär klockrent. men still, alla dessa lögner. själv kör jag med ärlighet vara längst, men vad vet jag? så mycket kan jag säga, men det är ju bra om folk mår bra av att ljuga?! fattar ingenting.

dags för dusch.
hejhopp!



CAUSE' I'LL BE DANCING!

"Just a second,
it's my favorite song they're gonna play
And I cannot text you with
a drink in my hand, eh
You shoulda made some plans with me,
you knew that I was free.
And now you won't stop calling me,
Im kinda busy."

man får banne mig inte nog.

YOU'RE THE STORM.

Badtunnan var båda tummarna upp, sådär klockrent, saknade stjärnorna.. Skönt att inte frysa, perfekt sömnmedel!
Nu är jag trött på detta snack, nu vill jag att det ska bli imorgon. Imorgon är det ingen vanlig dag..
Hejhopp!

WHAT ABOUT NOW ?

Man skulle kunna säga att jag har haft en kanonvecka, agerat mycket mamma och haft mycket mysig tid. Såndär mysdag med moster typ! Och ikväll befinner jag mig hos bästaste morbror, han är otrolig. Undra trots allt om jag ska ringa och störa min kusin mitt i festandet, nej jag kanske ringer och väcker imorgon när han har en uppförsbacke framför sig..

Soffan, och imorgon brummar jag iväg, och skaffar mycket egentid - jag gillare'.
Men det blir aldrig som man tänkt sig.

Medans. Nattipuss.


RSS 2.0