I'M NOT GONNA LIE FOR YOU.

Funkar Sj:s hemsida? Nej inte för mig i alla fall. Och det känns ju riktigt bra nu när jag behöver boka resa! Panik jag drar i morgon bitti och måste boka nyss. Tänk om min pappa inte hade gått och blivit sjuk just nu så hade jag inte behövt åka tåg. Det måste ju funka snart, eller vänta, nu kanske.. Jag får nervösmage på det här. Så nu ska jag åka tåg med alla dessa packning! Så ser ni en dussintal väskor som svävar runt bland tåg så kan det vara jag som är där i mitten! Men efter allt jäkelskap nu ikväll så ligger jag lite efter i planeringen och måste packa på momangen! En coca cola och jag är igång en stund till, har precis skjutsat ut katten också som så fint ville visa upp en mus. Men som sagt - packa var de..

Hejhopp!


BREATHE YOU OUT, BREATHE YOU IN.

Jag har funderat på en sak, bara sådär onödig.. Varför är min blogg svart när jag hatar den färgen?  Hatar kanske inte är rätt ord, men det är inte mycket jag. Svart är ofta så dystert. Kolla min garderob, ser ut som en regnbåge! Tre svart plagg totalt - ett linne, leggings och en ny jacka. Det skulle behövas en ny design.

Men jag har ju inte en aning om hur man gör sånt. Vi får se hur detta går eller om någon kan hjälpa mig.
Hejhopp!

IF YOU LEAVE ME, CAN I COME TOO?

Ja, nu var det några dagar sen sist igen. Kan börja berätta att jag kom hem från Kolmården i fredagskväll. Och ja, dagen var nog så lyckad den kunde bli. Eller nja, vädret var ju totalt värdelöst men jag spenderade i alla fall min tid med delfinerna och det var bäst och sen sådan otrolig upplevelse. En sak är säker och det är att jag kommer göra detta igen, även om det inte blir på Kolmården. Jag var nog någon av dom lyckligaste den dagen skulle jag tippa på!



Här har vi Luna och Peache, om jag nu säger rätt :)


På lördag är det den stora dagen som vi alla sett fram emot. Det är bröllopet som står på spel. Hoppas bara att allt blir så pass lyckat som planerat, fast just nu börjar det kännas lite mörkt. Bruden känner sig sjuk och min pappa är också sjuk och flera andra i släkten. Det här kan i princip hända när som helst, men händer just nu så att alla kommer vara sjuk tills helgen! Det är inte bra, jag är frisk än - peppar peppar!!! Nu var jag snabb. Men det är riktigt stor risk att jag blir sjuk, men då får jag väl bli det. För det kommer inte stoppa mig. Det som skullle stoppa mig är väl att jag kommer se ut som en gurka?!?! Japp, en grön klänning ska jag ha, jag vet. Låter helt konstigt. Antagligen så kommer jag gråta som ett barn också när jag ser min syster med klänning och allt. Jag hoppas på en bra dag. Och antagligen kommer det regna också, bara för att jävlas sådär lite extra! Men det tar vi. Jag skiter i allt omkring, det är deras stora dag! Jag längtar, anlitad fotograf är jag också så jag ska upp med tuppen på lördag!

Dags att skriva en kom-i-håg lista innan jag glömmer.
Hejhopp!

SKEPP OH HOJ!

Vaknade redan halv 8 idag och pigg, hur det kunde hända vet jag inte. Men det kanske kan vara att mamma äntligen är hemma.
I alla fall så hade jag en stor frukost med mamma och pappa, i tidningen stog det om svinifluensa och jag fick igång samtalsämnet mer. Men jag vill veta hur det startas, jag vet att dom exporterade grisar från USA till Asien, och uppenbarligen måste något gått snett mellan grisarna! Och sen var det människan själv som tog tillbaka viruset till USA, med tanke på att människan är det ända däggdjuret som rör sig över hela världen. Trodde folk visste att man inte ska flytta djur över kontinenter?! Men jag vill veta HUR det där viruset startade. Eller, skulle gärna vilja. Kanske för jag blir nyfiken på det. Kanske man skulle bli forskare, ja eller så kankske inte. Den som vet svaret kan ju berätta för mig. Jag är inte speciellt orolig för den, men respekterar den totalt. Blir man sjuk så blir man, och för det andra så tror jag det finns en mening med att denna smitta kommer. Sorgligt men sant. Jag tror att vi är lite för många här på planeten nu.

Ja, men nu är det dags för mig att släppa det där ett tag och börja packa för idag är det som jag drar iväg till Kolmården. Ska bli kul med djuren (:
Ha det bra alla.
Hejhopp!

DEN SOM ALDRIG FRÅGAR FÅR ALDRIG VETA.

Vaknade med jordens blodsockerfall i morse. Och fy vad dåligt jag mådde. Visst inte ens om jag skulle lyckas ta mig till kylskåpet och få i mig något och det tog en väldigt lång stund innan jag återhämtade mig. Nu är det bättre men mår fortfarande konstigt. Men eftersom jag är van vid dessa fall så vet jag precis hur jag ska göra för att klara mig bäst.

Totalt ösregn, känns ju inte som om man vill göra så mycket annat än att krypa ner i sängen.
Hejhopp så länge!

SOMETHING TO HOLD ON TO.

Vanessa är snart 5 år och hon hade en konversation med sin mamma för några dagar sen.
- Ska vi borsta håret Vanessa så kan vi åka och handla sen?
- Kan vi handla smink åt mig då mamma ?

Mia snopen och skrattar lite;
- Vad ska du ha för smink då?
- Läppsyl och kanske läppglans!
- Ja, vi kan köpa ett läppsyl till dig!

Och Vanessa skuttar iväg och är lycklig!

Mosters prinsessa har redan lärt sig less is more, typ...


MAYBE WE'RE WIRED THAT WAY!

Jag borde inte vara den som sitter med negativa tankar och känner mig tveksam, men det gör jag. Och det är ju inge vidare!



Hur som haver så är det mina systrar jag saknar nu. Dom är mina hjältar alla tre och det spelar ingen roll vad som händer, vi stöttar varandra, har bra kontakt och bara finns för varandra. Jag kan inte ha fått det bättre, visst är det ålderskillnad men det är inget vi känner av. Vi är syskon oavsett vad och jag hade inte klarat det utan dom. Vi har gått igenom hårda tider alla av oss, men isn't that just our luck? Det spelar ingen roll för så länge vi har varandra klarar vi allt!
Jag älskar er! <3



HERE I AM ONCE AGAIN!

Lördag och vad händer? Jo men therese är sjuk. Men det var ingen nyhet. Men jag kommer inte gå med på att bli sjuk, jag ska ju för kattsingen bada med delfiner snart! Eller ja, bada kanske inte är rätt ord. Men jag ska umgås med dom!

Jag fortsatte med all städning idag. Men blev sämre i förkylningen och kröp ner i sängen i mitt nystädade rum och kikade på Grey's anatomy, riktigt mysigt trots att jag mådde skit. Men sen blev det middag och pappa ville nyss trycka i mig en toddy för att jag skulle hejda förkylningen, men nejdu! Sånt får han inte i mig, så jag tog en cider istället. Men jag tror det är dags att kika lite grey's igen.

Hejhopp!


YOU'RE MY PERFECT LULLABY.

Det är fredag än en gång.
Det har varit en lugn dag, körde en fika med Michaela också, det behövdes eftersom vi inte träffas ofta nu.
Men nu är det fredag kväll och jag är ensam hemma. Med en pappa på middag och en mamma som jobbar, då tar therese tillfället i akt och städar hela eftermiddagen och kvällen! Jag har städat, dammsugit, tvättat, skurat, putsat fönster, rensat mina pärmar och satt i ordning osv.! Riktigt skönt att få allt gjort. Nu har jag ätit middag precis, med tanke på att jag glömde det mitt i all städning så blev det middag nu vid 21. Men det gör inget.

Men nu har jag hamnat mitt i en knipa och jag vet varken ut eller in... Hur ska jag veta om jag gör rätt/fel ? Jag har ett stort val att göra, frågan är om jag kommer göra rätt. Men jag är glad att jag har mina systrar som är mina hjältar just nu och hjälper mig mitt i allt argumenterande, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jag är om ett jäkla frågetecken just nu..

Jag ska nog fundera ännu lite mer, ta en paus från allt städande och krypa ner framför en film så småning om..
Hejhopp!


FOR THE FIRST TIME.

PARAPAPAPA!

Det har varit ett jäkla drag. För jag har varit på Möhippa och Svensexa kan man säga. Allt började med att grabbarna stormade huset och tog Henke. 5 sekunder senare stormar alla tjejer huset och tar Helena. Chockade till tusen. Allt rullade på och dom råkade ut för både det ena och det andra. Henke endast iklädd kallingar på en släpvagn och Helena utklädd med en inköpslista på ryggen för att handla på centrum. Men det tog ett tag innan vi kom dit. Och efter det var det gocart för grabbarna och picknick för tjejerna. Med detta toppenväder kan det möjligt inte ha blivit bättre. Det var så jäkla lyckat. Ja, det spårade en hel del och kvällen fortsatte. Men blev det inte ännu mera klokrent så säg ?! Med alla möjliga händelser så blev det senare krogen för tjejernas del eftersom killarna hade fullt upp med att bada och annat kul. Jag beskriver så himla kort för annars skulle jag bli kvar till i morgon vid den här datorn. Men det var så sjukt bra allt ihop även om man till och från tyckte synd om personerna i fråga. Ja, lyckad måste jag bara säga igen. Och snart blir det bröllop.
Herregud. Min syster ska gifta sig.



Jag och min syster, kanske en aning kalas.





Äldst och yngst bland syskonskaran - med tvång att ha svartvita kläder  :)




Jag och mina snygga mostrar.
Jag höll på dö på vägen med kramp i magen av allt skratt!
Inte slutar folk heller när men ligger vikt på mitten och skriker sluta.
Om vi är normal ? Nej inte ett dugg! Lite packad sådär? Ja hejåhå!

I DON'T WANT TO PLAY THAT PART.

Mitt taggande tog slut ganska fort.. Översvämmning i tvättstugan! YES! Aja, jag fick jobb för en stund, sen laga mat. Ja, jag ska inte bli kock i alla fall.

Jag har skrivit en lista på vad jag ska komma ihåg att göra imorgon också innan jag åker. Som att till exempel vattna blommorna. Fast ja, dom brukar ju dö ganska bra ändå när jag sköter dom så, jag vet inte. Men då har jag kollat lite framtida yrken i alla fall. Kock - INTE. Trädgårdsmästare - NEJ. Rörmokare - Inte det heller. Undra vad jag kommer sluta som... Men ja, oavsett yrke. Händiga kvinnor reder sig själv! Poäng till mig där, för där brukar jag lyckas.

Nej, dags att packa det sista och sen dyka ner under täcket och sussa.
Hejhopp!


Imorgon sötnos, imorgon.

SWEET DREAM OR A BEAUTIFUL NIGHTMARE?

Tjollahopp! Uppe i varv just nu och kan inte riktigt sakta ner. Känner mig kalastaggad inför helgen och det tänker jag inte sticka under stolen med! Så ikväll blir det bara en vanlig vardaglig myskväll och imorgon bär det av för att ha det jävligt bra och träffa alla som betyder så fruktansvärt j''vla mycket. (Säger ju det, är uppe i varv.) Neij men faktiskt så man ska inte ropa hej...! Men jag är på topp. Dock är det något som saknas och jag vet precis vad, men det tar jag sen. Jag ska ta och lugna ner mig lite nu, återkommer.

Hejhopp!




ALLTING VAR JU ENKLARE DÅ..

Den här dagen har gått riktigt fort. Men det gör i och för sig dom flesta dagarna för mig nu. Dock var de lite nytt idag och är ganska slö just nu. Har funderingar på att hitta på något eller bara slappa en liten stund. Vi får se.

Däremot är jag så sjukt sugen på att handla presenter till folk just nu. Till alla jag känner vill jag bara handla massor! Men såklart - inget jobb - inga pengar! Fy bubblan vad det är dåligt men det är ju lite "sånt man får ta". Men hur typiskt är det inte när man hittar massor med saker just nu?! Hur lyckas man alltid hitta saker när man inte har pengar ? Jag förstår inte de..

Nu måste jag ringa till lite människor.
Hejhopp!



Oavsett vad kommer de alltid vara vi.
För att jag saknar er! <3


I TOSS AND TURN AND CAN NOT SLEEP AT NIGHT!

Jag kan ju börja med att säga att dagen har varit klockren! Ja, inte för att det hänt något speciellt så.. Men den har varit grym! Dock kom det en stund då jag kände mig så jädra dum och bara ville försvinna. Men jag vet inte vad jag ska göra åt det, kliva fram till personen i fråga och säga förlåt ? Neij, jag skulle inte tro de, för det där är så satans komplicerat. Så jag släpper de.
Men jag har faktiskt spelat lite minifotboll idag, och var jag inte grym så säg. Jag berätta så lyckligt för pappa;
- Vi har spelat fotboll!, men ett big smile.
- Har DU spelat fotboll?!?!? nästan gapar.
- Ja?!
Förstår inte varför det skulle vara så konstigt, eller jo, egentligen tror jag att jag förstår. Sport är ju verkligen inte min grej. Men idag var jag ju på topp! Jag kan väl få låtsas att det var så bra som det var, jag menar, det var ju ändå ingen fotbollskunnig i närheten som såg!

Jag måste sova för imorgon är det jag som inte ska vara allt för trött!
Hejhopp!

WILL YOU COME HOME AND STOP THIS PAIN TONIGHT ?

Jag hatar de här. Uscha. Fy och fan.
Men imorgon är det en ny dag och den ska bli bra.
Jag har något massor att se fram emot nu.


RSS 2.0