Sista tidagen 2008.

Nu är det snart slut.

Jag och mamma har bestämt att det blir en ny mobil för mig, men inte än. Det blir nog i vår. Den jar har nu är inte det minsta bra, jo en gnutta. Men jag trivs inte alls med nokia lika bra som med ericsson. Så det blir en ericsson igen och jag vet vilken. Den jag har nu har gått och fått något fel så att det låter jättekonstigt, så om jag frågar va sa du ? ungefär 8 gånger så förstår du varför, fast jag har dålig hörsel, men inte så dålig! Bakluckan har lossnat också men den är snyggt lagad med en hårsnodd! Fast egentligen så blev telefonen såhär efter festen hos Vickan tror jag. Men jag minns inte riktigt när. Men det är något man inte ska säga högt kanske, inte till mamma i alla fall.

Sitter just nu med Axel i knät, och Albin springer runt - buspojkar rakt igenom <3
Men det är läggdags snart så då blir det lugnt hus igen.

Jag saknar brudarna, Felicia, Tonje och Michaela.
<3

Klantarsel .

Vet inte vad jag har vaknat på för sida idag, inget fel på humöret. Men jag är klantigare än klantigast.
Lyckas inte hålla något i mina händer, jag tappar allt. En helt oöppnad fil blev istället massa fil på golvet :)

Det börjar dra ihop sig. Snart är det ett nytt år och sen efter det blir det helg och där är jag antagligen i Uppsala igen, som jag längtar, fast det har varit helt okej här hemma, det skulle jag aldrig kunna klaga på. Men måste få komma ner till staden igen. Hoppas på att få besök av brudarna, en Viktoria och en Nathalie i helgen och har man riktig tur kanske det blir utgång eller fest :)

Kate Perry - Hot n' Cold <3

Puss :)

tvåtusenjävla8.

Det tar liksom aldrig slut. Hur mycket skit har inte det här året dragit med sig. Våran familj har fått gått igenom så otroligt mycket från januari till nu, ah imorse till och med, allt helvete och elände och allt. Det får aldrig nog. Jag tror att det enda som får oss att klara det här är att vi har varandra. För som jag sa till mamma, jag orkar inte ens bli ledsen längre. Det är för mycket. Men det är inte långt kvar till 2009 nu. Så nu är det Familjen Johansson/Lindberg/Fasth som vill ha ett bättre år för annars vet jag inte var vi tar vägen...

26 december ..



.. 2004. 4 år sedan idag. Jag, mamma och pappa var nyss ute och tände Lucky Balloons som är en tradition nere i Thailand, och vi tände dom idag på minnesdagen, just för att vi var ganska "Lucky"  för dessa 4 år sedan. En var och det kändes bra på något sätt. Och jag slår vad om att dom tänt hur många som helst nere i Thailand idag.



Igår var det i alla fall utgång som gällde, men innan det badade vi tunna, drack drinkar, spela spel, hade allmänt kul och sedan på förfest. I ljusdal mötte vi tjejer upp michaela. Tackar för kvällen, en hel massa del skratt som det kan bli med ett gäng packade tjejer. Men jag hade kul och jag lyckades göra sånt som jag kan skylla på alkoholen. Lyckat ända in i det sista.

Dax att hoppa in i duschen.

Juldagen.

Julafton igår, den var väldigt bra. Inte så bra som den kanske kunde blivit men det har sina orsaker och det är fullt förståligt. Men jag blev nöjd med det jag fick. Så tack (: <3

Idag blir det utgång, med att bada tunna först. Hoppas på att det blir roligt, jag ska i alla fall möta Michaela där och vi ska ha kul! Fetaste munsåret och en Stuart som är på topp + förkylning som en hel balle och lite feber, men varför klaga ? Full fart!

Nu ska vi se om jag orkar med en promenix.
Puss (:

.

Inte så att man är sugen på BJ på juldagen.. skojja inte.
FAN'D.

1 dag kvar till julafton.

Nu är det mesta fixat med julpysslet, granar och dylikt. Bara knäcken kvar nu.. Den blir fixad ikväll gissar jag.
Är glad över att varken min mamma eller pappa gillar julmat, så det blir inte så mycket av det, men lite ändå för julens skull typ. Tur. Blä på julmat. Det ända jag vill ha är julskinkan. Men brist på annan mat är det inte, om min mamma och pappa fortsätter att göda mig såhär i den här takten så kommer jag rulla ner till uppsala, ingen mysig syn. Har väl redan gått upp tre kilo eller något liknande kan jag tänka mig. Fy.

Nu har jag verkligen kommit till den punkten då jag saknar ihjäl mig efter dansen. Får abstinens. Vill bara dansa alla dagar i veckan. Och jag mådde mycket bättre både psykiskt och fysiskt under den tiden. Nej men det blir snart dans igen får jag hoppas. Läängtar.

Grattis Josefin - tjejen min blir stor idag, hela 10 år. <3

Nu börjar jag få nog.

Dom flesta i min krets vet att jag verkligen har ett kasst immunförsvar, ja.
Men det här året har ju varit heeelt hopplöst.
Året invigdes ju med att jag var psykiskt förstörd så att kroppen skapade egna sår.
Ett tag senare förkylning som gick över ganska snabbt men drog på mig en fin halsfluss precis lagom till sista april. Åh vad munter jag var då.. Lagom till sommarlovets mitt så tyckte jag det passade bra med bältros (tydligen), även denna sommar. Och efter det var det bara att börja på en ny kur för en inflammerad tå bara sådär. Ett sommarlov med massa pencelin, nej då blir det inte så jäkla mycket festande. Och nu har jag gått med denna förkylning och feber, fram och tillbaka i över en månad som bra vägrar ge upp. Men synd att klaga, det går ju över innan jag fyller 100.
Hoppas på ett friskare 2009 :)

Nu blir det pannacotta framför Tomten är far till alla barnen :)

- LovLördag.

Sjukt skönt med lov, men jag har inte riktigt fattat det än..
13 timmars sömn inatt, skönt.

Julavslutning igår i skolan. Det var kul men också sorligt. Det var vår sista julavslutning på GUC, hur sorgligt är inte det ?!
Älskar stämningen i alla fall, det var mycket uppträdanden. Men ingen klår väl Tomte Orkestern med Mia !
Jag fick i alla fall höra min Mer Jul av Mia, det tackar jag för. "Nu ska vi sjunga en låt vi fått på begäran!"
Sedan mys med klassen och där blev det alldeles för mycket onyttigheter, men sjukt gott. Kladdigaste kladdkakan någonsin och Bittens bullar liksom ! Fick gå lite tidigare eftersom det var hemfärd på g och jag skulle med tåget, det var däremot tråkigt. Men såg något på bussen. Aj. Fan.

Idag blir det kanske julbakning. Mys.

Puss (:

it's like you're a ghost ..


det finns ett fåtal personer som tror på mig, påminner mig om att jag faktiskt egentligen är stark. detta får mig att fortsätta tro på mig själv och försöka komma ihåg att jag kan klara det, för det kan jag ju.
men det blir ju trots allt lite lättare när det snart är fredag.

I am a fighter and I
I ain't goin' stop
There is no turning back
I've had enoughhhhhh !




förövrigt har vi fått en inneboende, det är nyckelpiga ca 2 år gammal och han heter Sören. han bor i min lampa och jag har inte en jävla aning om vart han kommer i från.

En kulen natt.

20 grader kallt, 50 cm snö, fullmåne och stjärnklart. Det är så det ska vah'

Kvällen blev så otroligt bra. Och jag tackar för det. Blev dock ingen tunna att bada i, men jag klagar inte på att bada bastu. Sjukt skönt plus massa tok. Olle kom också och hälsade på och det var trevligt. Spelade spel, åkte massa bil, dunkade musik och sedan en väldigt kort visit på en fest innan det blev hemgång.

Dagens och nattens; Viktoria Mårtensson och Mathilda Embretsen - för vi sitter i samma båt kan man säga. För att jag har saknat er <3

Nu är det dags för nattfika med mammie :)
Pussinatt.

- Lördag.



Hej SNÖ!

Massa drygt plugg idag men det blir paus med att bada tunna, mys.

Kramp i magmusklerna.



Betnér var vad man kan kalla kung.
Klockrent helt enkelt.

- Torsdag.

nu är mom&dad snart här.
så nu när jag trodde jag skulle få sitta här
måste jag gå och klä på mig lite anständigare kläder istället.
tjillevippen så länge.

-

what happened to
the days when
life was simple..

längtar.

man blir glad av vissa saker.
jag blir glad över att det snart är torsdag.
torsdag betyder att mamma och pappa kommer ner,
sedan god mat och vidare till för att få se Magnus Betnér.
hoppas på en massa skratt .

(:


- Tisdag..

Var uppe kl 6 i morse och tvättade, även om kroppen ville stanna i värmen under täcket så kändes det bra att komma upp riktigt tidigt. Ingen har riktigt vaknat den tiden och det är tyst och skönt och man får pyssla på i sin egen takt.

Min helg var fullproppad med saker. Blev hämtad i fredags för att åka till Väsby, plus att jag blev lämnad i söndags, lyx.
Hade en bra helg även om det kan vara tungt att vara barnvakt åt tre ungar i trotsåldern till stor del av helgen, men dom blev som änglar när jag röt som ett lejon så det gick bra ändå.
Min syster köpte mammakläder i lördags, och jag blir moster igen och är sjukt lycklig över det. Hoppas allt går som det ska, och jag kommer stå vid din sida, för det kommer kanske med stor sannolikhet bli tungt för dig. Men stark som du är, jag tror på dig. <3

Min andra syster med pojkvän kom hem från Thailand, bruna som pepparkakor - såklart !
Men vad förtjänar dom inte efter allt .. Jag fick i alla fall presenter :)

Tillbaka till pluggandet .


- Onsdag.

Jag har gått och blivit miljönörd ! Ah, nu vet alla det. Nej, nörd är nog fel ord. Men jag engagerar mig otroligt, eller, engagerar är också fel ord. Allt jag gör är att jag köper för det mesta ekologisk mat, fast att det inte är allt jag gör men det är vad jag gör från och med nu. Köper inte mycket annat. Det är inte mycket dyrare än alla säger och inte smakar det något annorlunda heller, snarare godare. Fast det kanske inte gäller alla produkter förstås, det vet jag inte.. Men jag och min ekologiska mat, ah många tycker det är skittöntigt verkligen men då får dom tycka det. Jag gör något för miljön i alla fall, heja mig. Nej men dags att sluta innan jag början låt som någon miljöpartist, fykattsingen.

Stan' idag med Keela, Fille, Tonje och Peter en liten stund där på slutet. Det var länge sedan sist och det tackar jag för så otroligt, så som vi behövde det. Jag trivdes i alla fall, skratten, maten, glassen, shoppingen och allt snack. Kan det bli bättre ?!

Dagens plus är att min skoldag var kanon - tack för den !

Dagens ord är DAMAPADAAA - högt med thailändsk brytning!

Puss.

- En jävla tisdag.

jag vill åka till fjällen.
jag vill åka pulka.
jag vill ligga på fårksinn framför öppen spis.
jag vill åka utomlands.
jag vill åka utomlands på flera ställen.
jag vill va på en sjukt kul jävla fest.
jag vill handla kläder.
jag vill bada på en strand.
jag vill spendera tid med alla roliga och bra människor.
jag vill åka på kryssning.
jag vill ännu en gång festa loss.

puss.

- Måndag.

Haha, lycklig eftersom jag har sovmorgon till halv 1 i morgon.

Jag sitter och funderar över julklappar. Det är ju omöjligt. Jag är inget snille på att komma på julklappar, eller låt oss säga presenter rent allmänt. Lättare blir det inte när man har typ inga pengar att röra sig med. Jag skulle vilja komma på något helt klockrent, själv önskar jag mig bara saker som jag inte kan få i paket typ, då det kan ju bli lite tråkigt på julafton sådär.

Sitter och funderar på studentskivan också vad man ska vara när det gäller temat. För det är väl inte för tidigt för det ?
Min syster gav mig ett förslag på att jag skulle vara Mowgli och komma i ett par röda trosor.
Haha, ja men det kan ju bli.. spännande! Fast jag tror inte det blir så trots allt. Men något kul kan jag väl komma på ..

Inte nog med det så ligger APU:n och gnager på mig. Det kommer sluta med att jag sitter på skolan och inte har någon apu. Gud vad kul. 12 december ska det vara klart, eller vad var det skulle vara klart ?

Förövrigt tycker jag det är roligt att jag är 6634 dagar gammal!

Puss på min mamma och pappa för att dom helt enkelt förtjänar det <3

RSS 2.0