IF I CAN'T SEE THE SUN, MAYBE I SHOULD GO.

Fortfarande fullproppad-fullbokad-jätteupptagen. Men nu har jag tagit min stund och satt mig här framför tvn och har det ganska skönt.
Igår skulle jag varit in till stan och käkat middag men var upptagen med att vara chaufför och barnvakt och det gick ju finnemang det med. Sen kom det ett samtal från Odenplan och det är var det livat, dock gänget på väg hem, och då konstaterades det att det inte var speciellt nyktert! Men jag fick mig ett gott skratt.
-Du får 350 kr och min högra sko!

Men imorgon ska jag säga hejdå till katten, vi har haft en mysig vecka!
Sen ska jag än en gång ta mig till arlanda på tisdag morgon vid 5tiden på morgon, så det gäller att vara uppe med tuppen, senast!
Nu ska jag hämta lite diamglass till pappa och mig sen ska jag fortsätta lyssna på sjukt bra musik som man inte kan få nog av..

Hejhopp!


Och inte funkar det att fixa bilder heller. Skitgrejjer.


I NEED YOU RIGHT HERE, RIGHT NOW.

Min vecka har varit väldigt bra hittills och jag har haft jättemycket att stå i men det gillar jag. Och igår kom bästaste Michaela till mig och det var bäst! På kvällen kom även Jonas och Nicke på besök, massa skratt och tok. Men dom drog hem senare och jag och Michaela stannade i soffan flera timmar till och bara pratade, precis som det ska vara! Vi somnade sött och sen hoppade vi upp i morse för att bege oss till Kista, handla äntligen nya strumpor och lite mer - nöjd.

Jag tog och spenderade min kväll hos Helena och Henke också, tack för en mysig kväll, med Idol, film och massa gott. Men nu är det sängdags och jag vill bara sova bort allt det dåliga nu. Usch.



Myskillen Cesam.


JAG GÅR SÅ LÅNGT SOM VÄGARNA RÄCKER.

Igår började jag med att rensa en av min systrers kylskåp till frukost, massa frukost måste jag ha. Sen var det bara att hjälpa henne med Josefins rum och där blev det röjning kan jag lova, exteme home makeover?! Aja, mycket slängdes och väldigt mycket bättre möblering. Dock inte glömma allt onyttigt..
Sedan framåt kvällen begav jag mig till arlanda själv för första gången, men hittade rätt på första. Bra jobbat! Där hämtade jag upp den andra syster med familj som varit på en väldigt skön semester på Skitahos och runt.
Efter det försvann tiden känns det som och jag åkte hem till huset där jag spenderar min vecka och myste med Cesam, mysigt kille det där ;) Stor, tjock och hårig - katt, don't worry. Dock kände han för att väcka mig vid halv 5. Jag kände inte likadant, men kunde ändå inte låta bli att flina när han skulle mysa massor.

Imorse blev jag upphämtad av Helena, hon som är brun som en pepparkaka. För att hjälpa henne med att röjja pojkarnas rum. Man skulle kunna tro att jag gått och blivit en städhjälp! Men gör det mig något? Neij. Jag är snäll och hjälper. Men nu har hon gått och lagt sig och jag ska göra mig i ordning så ska vi dra en sväng.

Äger inte folk några roliga bilder? Hittar ingenting.
Hejhopp!




WHERE IS THIS GOING ?

Man skulle kunna säga att jag nu idag satt mina fötter på uppländsk mark och att jag har fått mina uppgifter klar för mig, och fler kommer! Nu spenderar jag kvällen hos en av mina systrar och vi har såklart tryckt i oss massa onyttigt! Ah, det var ungefär allt jag hade att säga. Måste rusa innan jag blir av med strumpor och skor - jäkla hundrackare'!

Imorgon är det mycket som ska göras, och det ska bli gjort.
Pussinatt.


I WON'T CRY...

Har jag lyckats packa som jag skulle? Neij! Såklart jag inte har, för jag lyckas alltid göra likadant! Sista sekunden, som alltid när det gäller packningen. Tänker att; ah men då glömmer jag inget! Jävligt smart, det är större risk att jag glömmer saker i morgon och kommer säkert göra det. Pucko.

Ikväll drog jag med pappa på en tripp, bara för att fördriva tiden. Kommer till ett ställe där jag hade världens chans till så otroligt vackra bilder, men var var kameran? Hemma såklart! Pucko.

Neij, nu ska jag forsätta lyssna på massa bra musik, försöka börja packa, inte vara mer puckad idag och sen sova!

Hejhopp.



Från en annan kväll.


NEW YORK, THERE'S NOTHING YOU CAN'T DO!

Åh, vad jag är slö idag. Eller så har jag bara inte kommit igång än! Var chaufför mest hela kvällen igår fram och tillbaka, så sysselsatt var jag. Ikväll blir det dock annat, jag måste packa och fixa för imorgon bär det av!

Härom dagen så var presenterna jag fick såklart väldigt fins Cult Design-grejjer och sen jättefin Serholt Sweden-grejjer. Jag har ingen koll på det märket riktigt, men det har jag nu. Hejåhå! Det är helt otroligt vad fina saker som har, jag är fast. Det kanske inte slår Cult Design med tanke på hur mycket man kan mixa och matcha deras kollektioner.. Men Serholt Sweden är tätt in på.
Kolla här bara;



I'm in love.

Nu ska jag äta lunch, klä på mig och inte springa runt i myskläder(!) och sen åka en sväng.
Hejhopp!


SOMEDAY.

Så nöjd och glad idag, länge sedan det var såhär. Det har verkligen varit en toppendag om man räknar bort arbetsförmedlingen såklart! Åh, blir glad bara jag tänker efter. Presenter har jag fått också. Man skulle väl kunna säga att jag haft lite medvind sen igår! Men upp som en sol och ner som en pannkaka - jag är beredd!

Väl hemma så fortsätter oturen att sätta stopp för oss och ingen värme direkt. Men då fixar pappa brasa och jag drar på mig tjocksockisar. Men jag klagar inte, det är faktiskt ganska mysigt när det blir sånt här tok, eller snarare, man får göra det bästa av situationen! Och det gör vi!




Dags för kvällsfika! Hejhopp!


SHOW ME HOW TO LIE, YOU'RE GETTING BETTER ALL THE TIME.



Kiwi, hon var inte så gammal där. Men helt obekripligt söt och hon fångade verkligen mitt hjärta. Dock gick hon bort tidigt och det var i julen o8. Så ledsen alla blev. Rasen är en Shih Tzu och samma ras hade vi när jag var liten som jag växte upp med. Dom är underbara som hundar, och visste är dom helt sjukt söta? Jag är ingen hundmänniska, men ska jag någonsin skaffa hund så blir det helt klart en Shih Tzu eller en Mops :D Lagom storlek på dom och ja, så helt otroligt söta.
<3


LIFE'S TOO SHORT TO MAKE TROUBLE OUT OF SMALL THINGS.

Det är onsdag, halvdant väder och jag är fortfarande så otroligt trött. Känner för att bara vara samtidigt som jag skulle kunna ställa till med världens påhitt! Mest av allt längtar jag till helgen, helgen har jag även blivit anställd som taxi och sen på söndag drar jag som sagt. Längtar riktigt ordentligt.

Det mest negativa just nu är att höstluften är på igång och min hud är förstörd igen. Jag tål verkligen inte torr luft. Smörjer ansikte varje morgon och kväll, men ändå är det sådär mitt på dagen. Och inte kul ifall jag inte skulle smörja det alls, jag har provat! Det är hemskt med sånhär hy. Så nu är jag ute efter en mjukgörande kräm som vekrligen är bra, som håller länge, som man inte blir fet av, som man blir mjuk av och så vidare. Jag får fortsätta leta och sluta babbla om inget.

Hejhopp så länge.

PICTURES FRAMING UP THE PAST.

Ja det har varit en lång dag och en kall natt. Japp, vi har ingen värme i huset sen ett dygn tillbaka, eller jo, i morse fixade pappa så jag slapp frysa arslet av mig i alla fall. Men det är fortfarande ur funktion om man säger så!

Jag har i alla fall gjort en stor dag idag. Jag har lyckats tagit körkortet, trodde jag aldrig med min nervositet, men jag klarade det och är sjukt lycklig! Bättre sent än aldrig, men jag är ju inte 19 än och det var mitt mål så tummen upp. Det känns som en sån lättnad, det är ju ändå ganska stort.

Plus att jag drar söder ut om några dagar och stannar där några dagar och kommer trivas jäkligt bra där några dagar - förhoppningsvis.

Nu ska jag slänga mig i säng, så otroligt trött när alla spänningar släppt. Och jag ska somna med ett leende på läpparna. Pussinatt.





If i lay here
If i just lay here
Would you lay with me and just forget the world?


IT KILLS ME NOT TO KNOW.

Vaknade med ett stort städhumör och det första gjorde var att äta sen städa. Både kök och badrum fick sig en skjuss och två maskiner tvättade. Så nu blir det en lugn måndagskväll.

Jag ska forsätta och lyssna på Pink, hennes album är grymt och jag har lyssnat hela tiden sen det släpptes. Sen dusch, middag och tv hela kvällen.

Hejhopp!




För att denna låttext är grym.


ALL I HAVE TO DO IS DREAM!

Har blivit användare av Skype, dra på trissor! Men det kommer verkligen behövas när jag bor i USA sen. Så mamma och jag började redan ikväll att snacka med tanke på att hon inte är hemma. Och ja, det var ett riktigt skojjigt samtal, med tanke på att det var tjall på tråden och det lät som små ekorrar satt och tjattrade när vi pratade! Någon som vet vad det beror på? Vi har checkat allt, men vi lyckades inte lösa problemet..
Men hur som helst så skulle vi se om ekorrarna dragit vidare imorgon.

Och nu är det sängdags. Jag behöver vila nu och vara pigg dom kommande dagarna tror jag bestämt!
Hejhopp!


STREETS MADE OF SILVER.

Kärlek vid första ögonkastet? Ja absolut. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Från första gången jag såg hennes smycken, Diddi Design, kan jag inte släppa dom. Hon är helt klart den bästa smyckesdesignern - utan tvekan.



YOU PROMISED ME YOU'D BE AROUND?!

Igår var det part-aaay hos Milla och jag var skitglad över att kvällen skulle inträffa så jag fick träffa alla igen. Pizza, efterätt, massa gott och sen massa prat såklart! Jag gillade kvällen, men den kanske blivit snäppet bättre om jag inte blivit sämre framåt kvällen och blivit lite hängig - skitgrejjer! Men jag tackar för det som blev, sen kom ju grabbarna och en hel del människor och det var trevligt allt ihop! Varför gör man inte sånt oftare?



Sen till helt andra bullar. Jag har fått saker och ting klart för mig och det känns bra. Dock är det en hel del som känns inte alls bra också men det är något jag får leva med. Jag har ändå ingen annan än mig själv att skylla, och det är ju något som gäller alla människor. Sen är det synd att folk tror att det ligger till på andra sätt än det faktiskt gör, men sånt får man ta. Jag lovar att stå för det jag gjort och gör - så är det faktiskt.



o8.


SAY WHAT YOU WANT.

Jag sitter här med det största skoproblemet jag någonsin haft. Jag har hittat ett par skor som jag fullkomligt äälskar! Men inte alls praktiska med tanke på att dom inte är så vidare varm nu fram på höstkanten och så är dom vita såklart!!! Som mina skor alltid är!!! Älskar vita skor det är sjukt snyggt 90% av fallen!
Men ska jag då lägga pengarna på ett par andra som är lämpligare? För jag har ju inte råd med två par.. Hatar detta! Men jaja, får ringa min rådgivare.
Här sitter jag och har problem med vilka skor jag ska köpa och hur jag ska lösa detta, tänk på barnen i afrika liksom... Hm.. Skärpning!

Lite tv nu bara!
Hejhopp så länge!

I DON'T WANNA MISS A THING!

Det är ingen vanlig dag för det är Albins födelsedag! Hurra hurra hurra!

Ja det är det, mosters snygging blir 7 år gammal. Och berättade stolt att han får äta på restaurang idag och välja precis vad han vill ha! Saknar dig pojk!



Sängdags igen men först lite vänner!
Sov gott!

I HOPE YOU KNOW THAT THIS HAS NOTHING TO DO WITH YOU!

är therese piggare idag, nja, det lilla det. klev upp 11.oo klädde på mig gick och la mig igen, gick upp 16.oo - med ett resultat slut som människa. fy, krafterna är som bortblåst. orkar ju inte ens använda stora bokstäver ;O
känner för så mycket just nu och orkar inte ett smack, jag måste få ett slut på detta!
dags att krypa till kojs framför något bra film. pussinatt!

if life's so hard already,
why bring more trouble down on ourselves?
what's the need to hit the self-destruct button?
maybe we like pain,
maybe we're wired that way,
because without it, i don't know,
maybe we just wouldn't feel real.
what's that saying?
"why do i keep hitting myself with a hammer?"
"because it feels so good when i stop!

- Grey's anatomy - of course!


CAN YOU SHARE ALL THE PAIN AND HAPPY TIMES?

Mår inte alls bra, jag mår som att jag skulle.. ah nej jag vet inte ens de. Jag gick upp 7 imorse och mådde sådär men det har bara blivit värre ju längre in på dagen jag kommit. Och inte tala om hur dåligt jag mådde vid middagen. Ville inte stoppa en liten bit mat i munnen ens, men måste ju få i mig något så jag åt lite. Feber har jag och mår dåligt verkligen hela jag. Jag hatar att må såhär, jag blir arg. Jag ha varit förkyld ca tre gånger sen början av augusti, ska jag helt plötsligt bli såhär dålig när vi kommer in i september?! Jag orkar inte. men det kanske är svininfluensan, vad vet jag.. Mamma och jag säger att det är svininfluensan vi fått så fort vi hostar eller nyser. Nej men skämtosido, detta är värdelöst. En fredag dessutom, men vad lyckas inte jag med?!

Dags att lägga sig eller något, jag vill inte må såhär.
Hejhopp!

WELCOME TO MY WORLD.

Dagarna bara flyger förbi och nu det är höst nu, jag det kan man nästan säga i alla fall. Fast egentligen stör det inte mig, med tanke på att jag gillar alla årstider i sig förutom kylan. Men nu är det mycket som ska klaras av i höst så det kommer gå fort, antagligen alldeles för fort.

Fått ett riktigt anfall också, lyssnar på Sick Puppies heela tiden. Det går inte att få nog. Deras låtar och inte tala om låttexterna, amazing. Först i början blev jag skeptisk, men sedan var jag smält som smör.

Dags för stort lass med kvällsfika!
Hejhopp!




GO AHEAD, TELL ME..

När jag var liten sa jag alltid att morfar satt på månen. Han gick bort då jag var tre men har ändå ett svagt minne av honom. Och liten som man var tyckte man väl att han kunde sitta på månen då han kommit himlen. Det var väl inge konstigt?! Än idag sitter det där i, och det går stunder då jag saknar min morfar så oerhört mycket, trots dom små minnena. Han betydde så ofantligt mycket och gör än idag.
Men det jag vill komma till var att det är stjärnklart ikväll och månen lyser som aldrig förr ungefär. En stjärna är rakt nerifrån månen, exakt rakt nedanför och lyser så starkt och fint, plus att allt detta speglar sig i vattnet och lyser upp hela vårat vardagsrum. Såklart att mina tankar hamnar hos morfar, och jag tror han sitter där på månen fortfarande och att det är han som hängt ner stjärnan.

Morfar <3


VÄGEN HEM..

Kvällsfika - check!
Mätt och belåten. Ätit och druckit som en häst. Men det är väl vardag.
Nu är jag fortfarande jättetrött trots att jag drog en powernap på eftermiddagen.

Och såklart ett jättegrattis till Peter som nu har sitt körkort fixat! Grattis :)

Nej sovdags.
Hejhopp!

ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA DIG!

Här kommer ett otroligt kärleksladdat inlägg. Ja, det är helgens bröllop jag pratar om. Jag har nog heller aldrig sett något vackrare. Att min syster skulle vara vacker det visste jag och alla andra utan att veta hur klänningen och allt såg ut, med tanke på att hon innan hållit allt hemligt. Men stunden brudparet klev in i kyrkan och gående fram i gången, då föll tårarna. Det gick inte att hålla sig, obeskrivligt. Sedan efter allt talande och deras JA så fylldes kyrkan av en kvinnas röst som sjöng - kärleken föde oss samman och sedan aldrig ska jag sluta älska dig. Då brast allt igen om och om, och inte hade någon näsdukar. Och inte nog med det så grät brudgummen massor, snacka om kärlek. Aldrig har jag sett så mycket kärlek. Så mycket kärlek och lycka. Det är helt otrolig äkta kärlek. Helena var 15 då dom träffades och det är några år sedan nu. Det är bara så - meant to be!
Efter bröllopet bar det vidare hem till trädgården deras för att fira med mat, tårta, kaffe och annat drickbart. Och allt blev en stor otroligt lyckad fest! Sedan fram mot midnatt lämnade brudparet festen för att få en bröllopsnatt i lugn och ro. Men festen slutade inte för det, den var bra livad fram mot småtimmarna! Dock hade det ett lite konstigt avslut men det var inget som paret just då blev inbalndad i och det var det bästa.


Helena och Henrik
<3
(Brudgummen, som fortfarande har ögon fyllda av tårar)


RSS 2.0