YOU LEFT ME SPEECHLESS.

Imorgon kommer jag vakna med ett leende på läpparna, vissa saker vet man bara. Jag rymmer och spenderar min dag i Uppsala, kanon!
Jag har funderat och kommit underfund med att april inte än en bra månad egentligen, verkligen inte. Vilken mix den har varit, mest mix av massa dåligt, trots att jag trotsat. Samtidigt som man börjar månaden med att skämta och driva med folk, sen fortsätter månaden med typiskt "aprilväder" som det så fint heter.. Inte helt okej månad. Fast vänta nu, vad surrar jag om? Dags att sova..

VÄNTAN LEDER INTE NÅGONSTANS.

Madeleine och Helena, två av mina systrar som var underbara och bara gjorde min dag även om det blev en hel del jobb för min del. Men tack ändå, och som grädde på moset var det min namnsdag. Man blir glad av sånna sms och kanske var det de som gjorde att man vaknade med massa energi idag, vilket var välbehövligt.
Imorgon har jag ännu mer saker att pricka av, kanske man ska planera veckan? Röstar inte för det. Jag har min onsdag planerad, det räcker för mig.
Pussinatt.

ALL I NEED IS THE AIR I BREATH AND A PLACE TO REST MY SOUL.

Började dagen med att lägga mig i solen och där trivdes jag som fisken i vattnet som alltid, mer sol tack. Men efter att ha blivit för rastlös fortsatte det med en promenad till syster och där åkte jag på arbete på direkten och så fort jag hamnar i arbete får mina systrar alltid något att garva åt, vad händer egentligen? Jag förstår inte. Imorgon
väntar mera, jag har en toppenvecka framför mig, eller?



It's the moment of a sunset Friday
When our conversations twist.

CALL ME TONIGHT BABE!

Tvn skulle man lika gärna kunna slänga ut genom fönstret för tillfället, då det inte finns något att se. Fast det kan vara dumt på det är bra saker att se imorgon..
Och när tvn inte visar något roligt och folk verkar som bortblåsta totalt så kryper jag ner och kör ett litet maraton av Nitro Circus :)

THE QUIET SCARES ME 'CAUSE IT SCREAMS THE TRUTH.

Upp som en sol ner som en pannkaka, och sen en massa mer pannkaka.

I'M LYING HERE THE ROOM'S PITCH DARK.


IF YOU DON'T HAVE TO GO, DON'T!

Jag blir trött av att få sms från en syster som gör en orolig inför morgondagen, man vet aldrig vad hon har i kikaren. Hur kommer jag sova inatt? Hmm.. Jag lär ju inte sitta still många sekunder imorgon, det är en sak som är säker.
Ta med sig datorn till sängen och lyssna på såndär lagom lugn musik så allt blir sådär jobbigt fast ändå inte, låter faktiskt som en bra ide! Pussinatt.

BETWEEN THE NOISE YOU HERE AND THE SOUND YOU LIKE.

Förövrigt fortsätter Diddi släppa smycken man blir kär i..
1/20

LIKE THE SUN BEFORE THE BURN.

Ikväll går jag emot strömmen och kör en tidig kväll. Ingen fest, inget firande, ingen utgång och inte ens en kioskvältare i Västerås(?!). Nej, ikväll är det som sagt fredagsmys och jag kryper upp i mitt lilla krypin och säger godnatt!



ON THE BEACH.

Då var det helg igen och jag inleder helgen med att känna mig bakis, vilket jag inte ens nästan är.
Drog en tripp till Vallentuna och röjde runt, men ändå mest lugnt. Skratt i mängder.
Frågan är om det blir någon fredagsmys? Och hur kommer denna helg att sluta? Man får se helt enkelt, först en powernap tror jag!

YOU HAVE TO LEAVE, I KNOW, YOU'RE ALWAYS ON THE ROAD.

Imorgon får jag besök, det gillar jag!

WHAT'S WRONG?

Blir riktigt riktigt förbannad och upprörd. Jag kan inte släppa det som dom berättade på nyheterna igår. Dessa killar som tänt eld på en levande kanin och låtit den springa och sen fortsatt med att hålla i en kanin levande och låta hunden slita i den. VAD ÄR FELET PÅ DESSA MÄNNISKOR, KAN NÅGON FÖRKLARA, FINNS DET ENS FÖRKLARING?! Jag kan säga att man skulle göra samma sak med dessa killar, och fy vad hemskt av mig att säga så. Mycket möjligt. Men det är verkligen vad jag tycker, finns inte ens ord för sånna människor. Fy hel'ete!

I JUST CAME HERE TO PARTY.

Idag har jag verkligen brottats med en spade, jag är slut! Gräsmattan är nu borta. Nu är frågan om man får ta en powernap såhär sent..

PEOPLE KEEP TALKING, THEY CAN SAY WHAT THEY LIKE.

Många plus...
  • för att jag för första gången på länge haft en riktigt bra tågresa!
  • för att det finns ett mål att sträva efter nu, med start imorgon!
  • för det underbara vädret som svepte in idag.
Inga plus alls...
  • till ständigt krånglande datorer!!
  • för tunga väskor!!!
  • till min nacke, säljer den också!

IF YOU DON'T LIKE THE SONG YOU SHOULD GET OUT THE WAY.

Söndag och sista dagen för alla dom som har lov. Själv beger jag mig söder ut idag igen, kan behövas för att få en paus härifrån, men mest från överallt tror jag. Skönast hade det också varit om man hade haft bil och brummat ner idag, istället för tåg, men ingen bil här inte..
Då är hon igång igen, tåg-åkar-thessan..

I CAN RESIST EVERYTHING BUT TEMPTATIONS.

Nu var det klart, mina systrar har prickat av barnvagnar i alla fall. Det blir nog bra, nu hoppas man bara allt annat går vägen och går bra. I sommar kommer det två små knoddar så i höst kan man räkna med barnvagnsrally, minst sagt! Moster x2, jag gillar det! Känns som om det inte var så länge sedan sen sist, men det är 5 år sedan..
Du är inte liten längre, charmtroll ♥

HAPPY BIRTHDAY!

Det är ingen vanlig dag idag, det är Tonjes födelsedag! Jättegrattis tjejen, 20 och allt, hoppas du har det toppen där borta, jag menar.. Sverige är inte sig likt utan dig ;)

MEET ME AT THE HOTEL ROOM!

Gillar att man får sms där det står; "Fylla, fylla, fylla.. Nu glömmer vi alla bekymmer!" Klockrent, verkligen, jag gillar det!
Nu har jag packat väskan, när åker jag?

IF ANYONE ASK, I'LL TELL THEM WE JUST GREW APART.

Åh, hatar är kanske ett starkt ord, men jag hatar verkligen känslan av att man besvärar andra hela tiden.. Jag vill mest av allt sköta mig själv och så. Bara som en sån simpel sak när man inte hade körkort, då var det ju självklart att man behövde skjuts. Nu har man körkort men ingen bil och då känner man sig som en plåga att fråga om skjuts. Jag kanske inte borde känna så om allt, det är möjligt, jag vet inte. Men tycker inte alls om det och försöker göra allt i min väg för att ändå lyckas sköta mig själv, men det är inte det lättaste med tanke på situationen.. Usch!

WHERE DO I GO?

"Nu är det hög tid att släppa taget om människor, platser och saker. Det är dags för dig att gå vidare."
Kul med horoskop.

SPEAK UP, 'CAUSE YOUR SILENCE IS KILLING ME.

Ett maraton med One Tree Hill skulle absolut inte sitta fel just nu!


LITTLE MISS TROUBLE.

Jag har gjort bort mig, men det är väl sånt man får bjuda på..
Fick trevligt besök som stannade över natten, tack. Och allt prat och skratt behövdes verkligen och när klockan slog två inatt var det vi som kröp ner och insåg att det kanske var dags att sova. 12 timmar senare vaknar man och funderar på om man verkligen ska kliva upp idag..
:)

I CAN'T WAIT.

Tycker inte alls om när datorerna vill jäklas och gå sönder, men vem gör egentligen?
Därför har jag kommit på att det skulle vara väldigt smart om det kunde komma upp en ruta eller något varje gång något var nära att gå sönder, eller redan har gått sönder och säga ungefär... "Nu har grafikkortet gått sönder, fixa ett helt nytt!" Hmm, ja det skulle vara bra, för hur sjutton ska jag veta vad i den där burken som är trasigt när jag inte ens vet vad hälften är?

BECAUSE THE NIGHT BELONGS TO LOVERS.

Tog tag i allt som gjorde mitt rum till katastrof idag, och tänk så bra det blev. Skulle bara behöva en lägenhet nyss bara.. Såklart så jag tog en powernap i mitt nystädade rum också!
Kika Johan Falk ikväll? Självklart!

WHO'S THAT BIMBO?

Min mage har jag kunna sålt billigt dom senaste dagarna, men idag är den banne mig gratis!


DU HAR INTE EN ANING ATT JAG TÄNKER PÅ DIG PRECIS JUST NU.

Att jag älskar detta väder inget att tveka på - strålande sol. Jag tog en sovsäck och kröp ner i, och la mig på altanen i solen, skönt! Jag slapp frysa och hann med en powernap till och med, nöjd Therese!

I'M TIRED OF USING TECHNOLOGY.

Dagens
Färg:
Klädsel:
Frisyr:
Accessoar:
Mat:
Dryck:
Känsla:
Humör:
Att göra:
Musik:
TV:
Telefonsamtal:
Inspiration:
Drömmer om:
Längtar till:
Dagens

Färg: Röd och vit.
Klädsel: Avslappnad.
Frisyr: Flätor.
Accessoar: Örhängen.
Mat: Lite påskmat, fy.
Dryck: Proviva.
Känsla: Pirrig-i-hela-kroppen,-jag-längtar-känsla, typ..
Humör: Jätteglad för det mesta.
Att göra: Fotografera.
Musik: Massor.
Telefonsamtal: Kusin Jonas, helt klart!
Inspiration: Vädret?
Drömmer om: Ska sova på saken..
Längtar till: Våren med alla påhitt därtill!

THE WORLD AROUND US WON'T STOP TURNING TONIGHT.

Kan det vara så att jag äntligen börjar få tillbaka inspirationen för att fotografera? Jag vet inte, men jag hoppas!

<3

EACH MORNING YOU CHOOSE TO MOVE FORWARD OR TO SIMPLY GIVE UP.

Är det konstigt att man drömmer om en resa till Afrika någon gång?!

SO DAMN READY!

Woohoo! Jag har bytt upp mig!

IF THIS IS IT..

Ännu ett jättegrattis till min älskade syster som fyller år idag, hon är helt otrolig :) Du vet att jag älskar dig din lilla loppa!

Dagen har rullat på ändå även om det mesta gått emot, och vädret ska man inte tala om! Men efter regn kommer ju sol, det är väl kanske sant.. Har en känsla av att det blir lugna puckar kommande dagar för att ta det lugnt, ladda batterierna, ta hand om magen(!) och så. Eftersom jag snart kommer dra mig ner igen.
Ett måste kommande dagar är i alla fall att jag ska hugga tag i Keela och hitta på något skoj, vi brukar veta hur man gör..
:)

HEY THERE PURE STAR, LET'S GO WAY TOO FAR.

Den där sovmorgonen måste vara något jag drömt om, för det blev inte alls en sovmorgon tack vare två systrar som ringer och ska prata med mig just kl:tidigt! Inte konstigt att man är seg idag heller när det vräker ner regn, som en
riktigt regnig sommardag! Jag stannar inne idag!


Ibland
är ett halvfullt glas bra,
Det är upp till individen själv att avgöra,
För ibland vill man bara ha ett smakprov,
Och ibland är det som att glaset inte har någon botten -
man vill bara ha mer..

Ibland är ett halvfullt glas bra,
Det är upp till individen själv att avgöra,
För ibland vill man bara ha ett smakprov,
Och ibland är det som att glaset inte har någon botten -
man vill bara ha mer..

RSS 2.0