SOMETIMES LOVE COMES AROUND.

Jag kan inte beskriva hur glad jag blev när jag kom in på blogg.se och ser mig själv och en av dom absolut finaste människor jag känner! Jag blir verkligen jätteglad och det är så fint skrivet! Hon är min bästa vän, utan tvekan och jag skulle haft fruktansvärt svåra tider om hon inte funnits där och varit mitt stöd! Jag vet att jag alltid kan lita på Michaela och det är ömsesidigt då det gäller att kunna berätta allt och vända sig ut och in. Jag vet att hon inte dömer mig någonsin och hon lyssnar och hör vad jag säger!

Inte utan min bästa vän!


TOO MUCH OF ANYTHING CAN MAKE YOU SICK.

I don't know where we're heading..
I'm willing and ready to go
We can't drive it so fast, we just need to slow down
and just roll..

A BEAUTIFUL MELODY.

Äntligen fredag, så som jag längtat. I morgon tar jag med mig mamma och drar till Sundsvall för att handla en del. Och sen får jag nog ägna kvällen åt att packa. På söndag blir det en mindre flytt kan man säga!
Sen inleder jag det hela med att att pussa på tjejen som nyss kommit till världen och forsätter med en filmkväll i vallentuna antagligen, sen rullar det hela vidare.


Hjärta.

TRAVELLING, I ONLY STOP AT EXITS.

Idag kom ännu en liten tjej till världen, 13.07. Ett jättegrattis till Maddis och Greger. Jag kan knappt bärga mig för än jag får snusa på en till liten tjej!
:)

NEXT TIME... THERE WILL BE NO NEXT TIME.

Det är dig jag skulle behöva nu, hjärtat.

MOWGLI.

Klev upp o8.oo denna lördag trots att jag verkligen har sovmorgon och inte somnade ordentligt för än kanske o3.oo. Men efter att ha ätit och pysslat på är det snart dags att krypa ner igen och titta på film. Måste satsa på att bli frisk denna helg.
Borde verkligen skaffa almanacka och skriva upp det som bokas nu, fullspäckad höst. Foto, klubbkvällar, middagar och allt möjligt skoj, jag tror det blir en mysig höst och står beredd nu när den knackar på dörren!


MISSED EVERYTHING DAYDREAMING.

Ännu en dag och min hosta är värre och jag aningens piggare.
Orkar inte, jag funderar på att fixa en kidnappning i morgon kanske? Personen i fråga får inte vara upptagen bara! :)


RSS 2.0