WHAT'S THE NAME OF THE GAME?

Det har gått många dagar sen sist. Men jag har inte haft tid och ork till att sitta här. Det kan bli så ibland.
Nu är lovet slut snart och det känns både bra och dåligt. Kul att få komma igång igen, men jobbigt för jag behöver mer tid känns det som, fast är riktigt glad över att jag fick den här veckan också så jag klagar inte. Men det är bara att köra full fart liksom.

Veckan har väl bestått av massa bilkörande hit och dit. Roligt och det har gått kanon, fast svårt i onsdags med massa snö och oplogade vägar. Men som dom säger på Sveriges Värsta Bilförare, "Vet du vad som gäller nu då ?" " Ja, full fart!"
Igår var mamma och jag i sundsvall och det var en riktigt bra dag, köpte nästan inget eftersom vi bara var mest nyfiken och kikade runt lite. Men äntligen så hittade jag kärleken, ohnej, någon pojk var det då inte! Det var armbandet från Diddi Design, största lyckan av allt. Jag verkligen älskar det.

Idag gick vi ut och åkte pulka och snowracer i backen ner på älven, hejåhå!
Solen värmer rejält nu. Kanon, men jag hade nog klarat längre tid ute om det inte var för att jag är sjuk igen. Det kom i tisdags, haha, som om att jag skulle bli förvånad ?!

Tror jag laddat tillräckligt för en fullspäckad vecka nu, eller så jättespäckad blir den nog inte. Men skapligt och sen i helgen är det fest med stort F. De gillar vi.

Hejhopp!

THERE'S BEEN TRAGEDIES AND HARD TIMES.

hemma i färila igen efter många dagar spenderandes i väsby. så otroligt trevligt, och har haft tid till att hinna med en hel del, och det bästa av allt - jag har fått komma bort ett tag.
*en syster som gjort en hårförlängning som blev sjukt snygg.
*en systerson som fyllde 4 år.
*en andra syster som köpte ett par sjukt jävla snygga skor till mig som tack.
*en väldigt söt systerdotter som är sjukt duktig på konståkning.
*en andra systerdotter som ska mysa mest hela tiden.
*en kusin som helt ärligt var brun som en pepparkaka.
*en hel del bad på Fyrishov.
och så klart en hel del annat som inte kan räknas upp. men tack till dom!

dags att fortsätta med övningskörningen, tut tut!

annars är stämingen dyster här uppe. allting beror på att färilas största grund, kan man säga, ska läggas ner. färila sågen som nästan alla färilas män jobbar på ska läggas ner inom kort, inklusive min pappa blir av med jobbet. innan juli. och färila, en hel by som bygger på industri ligger som i dvala och stämningen är nere. alla dessa mindre industrier och åkerier som finns i färila som i sin tur lever på färila sågen med tanke på all virke och så vidare. även dom kommer bli av med sina jobb. dom flesta är i chock, och det är svårt att faktiskt inse det beslut som Setra gjort. och deras argument är skitsnack, det kan jag säga. dom har gjort ett val, sen har dom hittat på argument som låter bra, det kan vem som helst säga. men what to do ?. inget finns att göra, det är bara att vänta och se på hur allting faller isär. själv vet jag inte vad jag ska säga om saken, jag orkar inte bli mer ledsen. och jag peppar min pappa varje dag för att inte ge upp. men en sak som är ganska gulligt av allt det här är att alla män på hela sågen från och med nu spar sitt skägg i protest, haha. jag gissar att det handlar om något man kan skojja om för att få allt att muntras upp, vilket i sig är ganska kul.

"- Det är som inför ett slutspel i hockey, endera dör vi eller så vinner vi. Och då rakar vi oss, säger Tor Lindquist, en av de skäggiga."
"- Först bestämmer de att de ska lägga ner, sen gör de utredningen."

nu får det vara nog.
hejhopp!

I'M GONNA SHOW YOU TONIGHT, I'M ALRIGHT!

Inatt låg jag vaken mellan ca 3 och 5 och hade fruktansvärt ont i magen. Nu börjar jag tro att det är något fel verkligen.
Men jag tog tåget hem vid 8 så att jag var hemma vid 9. Då gick jag och la mig för att ta igen lite sömn, lite lyckades jag med i alla fall. Sen blev det lunch och sen gymmet.

Igår fick jag snusa på en bebis så jag var lycklig.
Det är Melker som är precis 3 veckor gammal och sjukt söt.





Jag tror jag dör! Gissa hur glad jag blev när jag nyss fick mail om att biljetter till Pink's konsert släpps på måndag.
Dock har jag inga pengar, men satan i gatan vad glad jag blir!

WHO'S GONNA BE THERE AFTER THE LAST ANGEL HAS FLOWN?

Sitter hos syster och hjälper med pluggandet, snäll som jag är kanske. Men det dröjer inte länge för än jag drar tillbaka till Uppsala. Massa trevligt och god mat har blivit min betalning så jag klagar inte. Men imorgon är det som sagt Uppsala som gäller och där kommer jag ta ensamheten i hand när jag kliver av tåget. Men det gäller nog att gå hem och äta lite och sen tar jag nog och går mot gymmet. Det är skönt att rensa huvudet sådär en fredag.
Jag tycker det är tråkigt att många, eller flera i min närhet bara försvinner. Fast att det är en grå perod för oss alla känns det som, jag önskar för allt i världen att det löser sig för dessa personer som finns i mina tankar. Även om det finns massa annat tjafs som finns i mitt huvud så är det mycket tid som går till det. Men det löser sig, för det vet jag att det gör.

Det är något visst med min släkt att åka bil jävligt fort och galet, och dunka Jason Mraz - I'm Yours. Ah jag vet, det låter hel galet. Men sen är min släkt ganska galen :)

Dags att krypa ner i sängen och få några mer timmar än förgående natt.
Hejhopp!

PAPARAZZI!

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me, Papa-Paparazzi... nanana!

Som en blixt från en klar himmel och jag är glad! Luncha med Felicia och hade det trevligt på lite tid och det är ungefär vad jag lyckats med idag. Fast jag har lyckats komma på än en gång att jag har en knasig syster, men var gör man liksom, jag tycker om henne så ändå!

Men nu kan inte jag sitta här och bara sitta, det finns ingen tid! Jag måste dra, men jag finns på mobilen det är bara att slänga iväg ett sms eller så. Då blir jag ännu gladare!

Hejhopp!


DON'T GO.



Jag har nog aldrig riktigt tänkt på hur mycket saker jag tänker tillbaka på dagligen.
Aldrig riktigt förstått att jag lever i det förflutna mer än i nuet,
såklart är det inte alltid så men mycket.
Och det är inte stora saker hit och dit ofta, utan det är små saker,
saker som satt spår i mig och som jag skulle vilja uppleva igen
eller helt enkelt saknar. Men det är inge bra att göra så. Vad är det man säger ?
Man ska inte sörja det man saknar utan glädjas åt det man har.
Helt sant, men det kanske inte är så lätt.
Never look back!

Ledsen att jag låter dyster igen..

IT'S TIME TO MAKE A MOVE.

Sitter och läser expressen och blir ledsen över det jag läser. Eller förvånad, eller bara inte förvånad..

En 33-årig kvinna som precis fött åttlingar. Inte har hon ett jobb, inte har hon ens en man/pojkvän och inte nog med det så har hon redan barn 6 barn hemma som hennes mamma tar hand om.

"Nadya Suleman saknar både jobb och bostad - men säger att hon alltid drömt om en stor familj och att hon kommer att ge sina 14 barn allt de behöver i huset hennes mamma äger."

Jag tycker det är hemskt. Och visst jag drömmer också om en stor familj men vadå, jag anser inte att det är läge att skaffa 14 ungar när man varken har jobb, hem eller pojkvän. Än en gång, visst kan man göra det utan att ha en man inblandad men jag anser att det är fel och tycker inte det är rätt åt barnet. Men då förklarar hon;
"- Pojkvänner? Jag måste vara extremt självisk, men jag kan inte upprätthålla ett socialt liv och samtidigt vara mamma. Att ägna så lite som en procent av varje kväll åt någon annan än mina barn är otänkbart.
- Jag har inte haft sex på sju år och kan inte komma ihåg senaste gången jag var på en dejt."
Så hon har alltså bestämt att vara bara mamma och inte flickvän eller fru. Öhh, nehe?

Visst är det bra attt det finns konstbefruktning kanske, det kan jag nog tänka mig men egentligen så är det kanske inte så jättebra när det finns undersökningar på att ca 90% av alla barn som är född genom konstbefruktning får olika problem, hjärtfel, hjärnfel och så vidare. Fast det är aldrig något man komma undan med oavsett vad sorts för befruktning men risken är mindre.
"Varje månad får hon matkuponger värda drygt 5 000 kronor och omkring 14 000 i bidrag till sönerna Elijah, 7, och Aidan, 3, som lider av ADHD respektive autism."
Det där förstår jag än mindre. Hur kan hon fortsätta skaffa massa barn när hon har två barn redan som är sjuka och har problem. Dom två barnen behöver nog mycket hjälp och stöd, men hur ska dom få det när hon nu har 8 nyfödda, födda alldeles för tidigt som kommer ta exakt all tid. Dom nyfödda väger knappt 1 kilo var. Jag vet verkligen inte hur hon tänker och nu har hon startat en hemsida då hon ber om donationer. Hallå?! Vad händer. Hur tänker hon? Hon verkar ju inte ha tänkt.

"Ett uttalande som retar gallfeber på många då Sulemans graviditeter kostat skattebetalarna i Kalifornien över 25 miljoner kronor." Härligt att vara en av dom. Jag tror inte att man skulle bry sig så egentligen, man vet ju att skatten går till allt möjligt dumt men om jag vet att jag betalade en kvinna som inte har en man eller så och sen skaffar 14 barn och inte har jobb eller hem. Nejdu, då skulle jag bli galen. Jag menar, jag blir frustrerad av att bara läsa det.

Men jadu, som min morbror alltid säger; Idioter finns det gott om och ännu är inte den sista född.


IF I HAD ONE WISH..

jaha, jag som hade borstat tänderna och skulle dra mig mot sängen. nejdå, nu sitter jag här och äter blåbärsyoghurt!
men vad ska man göra när magen skriker efter något, det är bara att äta, och hatar att vakna av blodsockerfall också så. sen kan man faktiskt inte somna hungrig heller, om man inte måste, så det så.

annars då ? det är ingen som är omkring station i uppsala runt 21.40 på tisdag ? jag börjar redan oroa mig över att gå hem i mörkret. åh nu vet alla att jag kommer vara där just då så nu kan jag få värsta mördaren efter mig. nej men skärpning therese. jag klarar det här kalas !

sussa sött allihopa.

IT'S LIKE YOUR A GHOST!

kokar ris såhär mitt i natten. lite knasigt, men vad gör man inte för sin pappa :)

har vänt upp och ner på mammas och pappas kök idag, lite mitt är det också. skurat alla skåpluckor och så vidare. mycket behövligt. återstår att dammsuga resten av huset i morgon.

börjar få lite panik över att det är lov och jag har bara samlat krafter hittills. men sanningen är att jag fortfarande är trött som en idiot. så får det inte vara så jag måste se till att vara pigg när jag drar söder ut igen, sitta och nypa mig själv eller liknande. jag vet inte annars. förövrigt saknar jag fest, det var år sedan känns det som men sanningen är att det bara var typ tre veckor sedan. det var tre veckor sedan jag var på fest, men jag drack senast på juldagen, riktigt drack. oh herregud, vad är det som händer.. kan det verkligen vara så, att jag inte druckit under 2009? men det går ju inte för sig.

men tror bestämt att jag saknar min mamma nu som är nästan precis 100 mil ifrån mig. det är lite långt när jag väl tänker efter. men någon som inte är långt bort är min kille, han är mysig. men jag låter bilden tala för sig själv. skriver mycket om honom, men det är bara så att det är han och jag liksom!


WHY WAS I THE LAST TO KNOW ?

Hemma i skogen, bland snö och kyla igen. Men det är strålande sol och det är härligt. Kalaset igår var trevligt, god mat, trevliga människor man träffar alldeles för sällan och massa knasiga ord som vanligt som man inte ens fattar vad de betyder, fast de flest kan jag ju. Men jag gillar't, stenhårt. Hahaha, nej nu kom jag in på andra tankar och skrattar för mig själv.

Det är alla hjärtans dag idag. Ja, inte blir det party och inte blir det så mycket mys direkt. Man jag kommer bara ta det lugnt och äta kinderchoklad. Och ni kan hoppa upp och sätta er på att det är gott och att jag kommer äta det tillsammans med katterna.

Var ner på stan en jättesnabbis igår också. Var in på Stadium och det var inte alls bra. Dom hade bara massa nytt och för det andra så älskade jag Nike's vårkollektion på träningskläder bland annat. Hitta en jacka, tröja, byxor osv. Älskade allt. Och du tror inte jag smälte ännu mer när det var 100% ekologisk bomull. Jäkla skit. Varför hittar man alltid saker när man inte har pengar? Vi får se om jag kommer införskaffa något av det, gissar att jag inte kommer kunna hålla mig fast jag borde. Men jag borde ju å andra sidan ha träningskläder nu när jag tränar.. Vi får se.

Dags att komma på middagsmat, vilket blev min uppgift idag. Dags att sätta igång.
Hejhopp så länge.

BUT WHEN YOU HOLD ME LIKE THAT.

Torsdag , som var en riktigt bra dag och mycket roligheter. Och det börjar dra ihop som mot helg. Ingen skolan denna fredag heller så det blir att dra på gymmet igen direkt i morgon bitti, orkar jag redan halv 8 tro? Och sen hemfärd. Imorgon kväll ser jag fram emot 60-årskalas för min "faster" Kicki som egentligen inte är min faster utan farbrors fru men det bryr jag mig inte om, hon är min faster. Sen är det ju hopkus pokus lov som jag inte hann reagera på och det blir ett långt lov för mig och jag ska verkligen njuta och köra på lite återhämtning för en gångs skull. Öppen för förslag för det som vill hitta på något skoj vilket fall som helst :)

Nu borsta tansibissingarna, Nästa hållplats > Sängen.

Celine Dion - It's all coming back to me now.
<3

MITT I ALLT SÅ SKA MAN RÄCKA TILL.

hur kan man vara stark och svag på samma gång..
så många gånger jag har varit nära att ge upp,
men inget blir bättre av att man ger upp..
det gäller att hålla kvar och kämpa och det är det
jag gör var eviga dag. men det är inte många som förstår.
och inget vet allt och alltets historia, det är så mycket mer
fast det finns en person som vet, kanske för att hon också
är med i en del av smeten..
och ännu mer blir det, kaka på kaka. det bara läggs på mer,
men än en gång så ger jag inte upp. jag försöker.
kanske är det därför jag håller så fruktansvärt starkt om
dom som ger mig ord som lyfter upp, men det går ett
tag och man glömmer. men när allt är som värst och
har brustit, då gäller det att komma ihåg orden. att
minnas och tro på det. och det är precis vad jag gör.
och jag klarar mig, det gör jag. det gäller att peppa
sig själv till max. jag är stark nog för att klara allt,
det gör man till allt brister och man får bygga upp
igen. men hur många gånger har jag inte gett fan i
att fortsätta bygga och bara tittat på vad som händer.
men när man väl tar sig i kragen igen, forstätter man bygga.
vaknar nu varje morgon och jag fortsätter och kommer
fortsätta..

förövrigt, var inte orolig, jag kommer inte höra av mig..
hejhopp..

SOM JAG HADE DIG FÖRUT.

Riktigt rolig skoldag idag. Vi är en mix, en riktig bra mix :)

Det som pajjade min dag är att min nacke är helt ur funtkion. Jag vaknar och har ont och sätter mig fort upp och kan inte vrida huvudet åt vänster. Det värker ända ner till skulderbladet och är svullet. Inte en aning om vad det är men det har lagt sig lite. Men smärtan är kvar. Jag lyckades med att snabbt vrida huvudet åt vänster också när jag hörde något på skolan. Dumt, det knakade och jag hade ännu ondare. Jag vet att jag är stressad men jag har inte tid med att ha ont i nacken. Men det är sånt man får ta, jag skrattar ändå :)

För att vila min nacke lite, tänkte jag krypa ner i ett hett bad och sen göra en hemmagjord sån där rispåse som man värmer i micron. Dom är bra, fast vi får väl se hur bra min blir. Och efter det tänkte jag krypa ner och kika på lite tv innan jag slår igen mina blå.

Sussa sött.

Desperate och jag.

Äntligen har dom släppt Desperate Housewives igen efter att ha haft uppehåll i två veckor. Nu är det jag och Depserate om bra några minuter. Sen sova tidigt, är hur trött som helst efter att ha gått upp jättetidigt, sen åkt tåg, sen gått i skolan och sen städat. Ska bli skönt. Angående tv och dylikt så tycker jag det är synd att man inte kan ha filmkväll utan att någon tänker ; ajuste, säkert ;D eller synd och synd, folk får tro vad dom vill, men ni fattar vinken. Vilket betyder att man aldrig mer kommer kunna ha en filmkväll mer utan att bli ditsatt för misstankar.. Detta har i och för sig pågått i några år men när man faktiskt är allvarlig då..

Men nu kan jag inte skriva mer för det pluppade upp en ruta om att Desperate är redo ;)
Skyndaskyndaskynda.
Hejhopp!

I just can't deal with the rules..

Gymkortet är köpt, väskan är nästan packad och matlådan laddad. Imorgon bär det av tillbaka till Uppsala igen.
Men innan det blir det att slå ner ner i puffen framför tv:n och se Beck ikväll. Det är ju liksom bara söndag över det så det går inte att missa, får inte heller missa Snillen Snackar. Gillar Morgan Alling's gissningar (:

Förövrigt så är det BFAHDK på lördag. Alla är välkommen att gå med i min och Tonjes klubb Bojkotta-Fucking-Alla-Hjärtans-Dag-Klubben. Hoppas alla får en bra sådan i vilket fall som helst!

Nu är det dags att packa lite till och hjälpa mamma packa. Stackars pappa som är ensamstående med fru och barn, haha (':




Good girls are pretty like all the time
I'm just pretty some of the time
Good girls are happy and satisfied
I won't stop asking until I die

.. I probably even do that wrong..

Pink.
Låtar som hon skriver och sjunger är helt klockrena. Man förstår nästan inte hur hon lyckas med hit efter hit. Och jag kan nog inte räkna gångerna hon och hennes låtar har räddat mina dagar som nätter. Att hon gör både partylåtar lika mycket som lite deppiga låtar som man kan känna igen sig totalt i. Jag kan inte få nog av henne. Och nästa gång hon kommer till Stockholm, räkna med att jag är där oavsett vad. I'll be there !




Skööön lördag.

Har inte skrivit på länge. Jag har varit offline totalt några dagar för jag har inte orkat med något alls över huvudtaget.
Men nu är jag back in action tror jag, vi får se hur det går. Jag känner att det är lite knas.

Tosdags så drog jag och våldgästade mina systrar och jag hade det så trevligt, eller nja, dom skjutsade mig så dom var ganska förbreredd men ändå. Spelades även en hel del Wii, riktigt kul. Man känner sig riktigt duktig när Albin säger "Men Thessan, det är ju såhär du ska göra och här du ska trycka förstår du väl.." och så är pojken 6 år! Men vilket fall som helst så hade jag ett bra dygn där.

Idag har jag handlat lite nytt som kan behövas och sen har jag åkt pulka som en galning, med min mamma och pappa! Hur kul som helst, man måste få göra sånt ibland med. Det kändes bra och sedan dricka varm choklad i snödrivan, det är mys. Men efter nästan två timmars åkande blev jag helst slut och jag gick in och tvärsomnade. Det var också ganska mys kan jag säga, riktigt skönt.
Sen gick jag upp lagomt till middagen. Så nu sitter jag här mätt och belåten och ska nog kika på melodifestivalen.

Hörs senare.
Hejhopp!

Och nu är det jag som är idioten, aja..

Ledig dag idag och jag passade på att vila massor, vilket inte var planerat. Men det fick bli så med tanke på att jag är på väg att bli sjuk igen, fan vad nice! Men det är var dag och jag bryr mig knappt längre förutom att det är riktigt jobbigt.

Annars är allt jävligt deppigt just nu. Men jag försöker mitt bästa, och jag kämpar var ända dag.
Men blir glad över att jag ska få snusa på en bebis på fredag som då blir en vecka gammal precis!
Det blir jag verkligen riktigt glad av, hoppas bara det blir så :)

Veckornas låt ; Broken Strings - James Morrison feat. Nelly Furtado. Jag bara älskar det!

Sussa sött.

Tisdag.

Hemma från skolan/praktiken, vilket betyder att jag fortfarande inte har någon praktik. Men jag håller på att fundera och planera. Vi har fått igång projektet på skolan i alla fall för dom som inte har någon praktik. Vi ska göra om kuratorns rum, för det är inte så speciellt upphetsande nu om man säger så. Det är faktiskt roligt och med alla ideer vi fått ur oss idag så tror jag det kan bli riktigt bra när det blir klart. Och när all denna praktik och allt är över så är det typ studentskivan och studenten kvar.. Det kan inte blir mer klockrent! Längtar massor men ändå inte. Fast mest massor, räkna med paaaaaarty!

Mellis, måste äta mellis nu.
Hejhopp.

I don't wanna to be the girl who laughs the loudest.

Klockan är redan halv 12 och jag har inte hunnit reagerat på att den blev så mycket. Ikväll sov jag middag 4 timmar, det är riktigt länge och inte bra om man vill pajja nattsömnen. Men jag vet att jag kan sova så pass länge eftersom jag ändå sover utan problem på natten. Men jag ligger efter så många timmar så det var underbart. Efter det tog jag och åt en toast och sen vände up och ner på köket, och vände tillbaka. Jag fick ett ryck med att städa igen. Nu är det rent.
Jag har "funderat" på varför jag har typ "städmani". Såklart så är det alltid skönt att ha rent omkring sig, men jag tror inte det är det som det hänger på för om jag är hemma hos någon annan som har stökigt eller så, då bryr jag mig inte.. Men min mamma är likadan, nej förresten. Hon är snäppet värre, men jag tycker om henne för det fast att jag inte hinner ta fram ett glas, ställa det på bänken, gå till kylskåpet och ta fram mjölken för då är glaset borta, typ. Det har hänt ett antal gånger. Kanske är det mycket genetiskt, med tanke på att mamma fick 4 döttrar och jag är inte den enda som städar lite mycket om man säger så...
Många förstår mig verkligen inte, vissa tycker jag är dum i huvet och andra tycker det är härligt om dom hade samma mani typ. Men jag vet redan att jag är lite knasig. Men jag vet inte, fast faktiskt så har jag bättrat mig. Förut var jag nästan sjuk! Det gick inte en enda dag, absolut inte en enda dag utan att jag storstäda, eller vände upp och ner på det mesta. Mycket tid gick bort där alltså.. Men nu kanske jag städar 4 dagar i veckan av alla sju, det är lite bättre. Och det beror nog på all tid som gått till skolan. Fast jag tror det kan vara bra också. Fast i morgon ligger badrummet i riskzonen..

Nej nu får jag klagomål på mig och min blogg, ansikte mot ansikte, så jag måste sluta. Ganska opopulärt med blogg hos vissa skulle man kunna säga. Hah.

Förresten, det var en kisse som ville komma in på skolan idag, fast han blev utburen ett antal gånger. Stackarn, jag tror han skulle gilla att vara på skolan, han tyckte om mycket människor i alla fall. Tänk vad mysigt (:
Men det är synd att vissa är allergiska. Fast han bor i villorna mitt emot skolan, men går hemifrån när hans husse och matte åker till jobbet på morgonen typ. Sen går han hem på eftermiddagen..

Dags att krypa till kojs och försöka komma på en praktikplats. Blä, less nu.
Sov gott (:


Marley and Me.

Oh gud vad jag längtar till jag får se den här filmen.
Den verkar helt underbar
och jag har tittat på trailern ca 7 gånger.
Har tankar på att läsa boken också eftersom böckerna
oftast är bättre. Men det känns som att den här
fimen inte borde vara så dålig ändå med tanke på
skådespelarna. Jennifer Aniston och Owen Wilson.
Vilka favoriter.


It's hard to say..

Ännu en helg helt borta. Det gick så snabbt att jag inte hann med. Och min plan var att gå på stan en sväng idag på förmiddagen, men pyttsan! Det kanske beror på att jag vaknade halv 2, som i sin tur kanske beror på att jag inte besökte sängen för än kl 6 i morse, och helt nykter, woohoo. Tidsomställningen beror på att det var fest fast egentligen inte fest. Festfolket kom vid halv 2 igår natt, sedan drog dom vid halv 4, och min plan som vara att lägga mig typ 12. Peter gick och la sig när folket gick, men inte i sängen såklart! Jag och Ragge blev uppesittandes till kl 6 som sagt. Och det var riktigt trevligt, för det var väldigt längesen och tack till honom verkligen.
Men inte att glömma Flaggstångstoppsknoppsförgyllare! Men inte heller att "det är så att säga så man säger.." Typ.

Efter en sån här natt känner jag för ungefär 10 timmars sömn till, men det har jag inte tid med. Det är bara att gilla läget och gå och lägga sig i den tiden som man egentligen ska lägga sig liksom. Men shit vad jag kommer vara död i morgon. Ikväll blir det Beck för hela slanten! Och jag kommer antagligen sitta uppkurad med filten i soffan och vara rädd.
Nu är det dags för att städa och röja.
Återkommer. Tjillevippen!


Det är så logiskt, alla fattar utom du

Om man säger så här, alunda äger ganska mycket.
Och speciellt ragge, som då kommer där i från.
Han är liiiiiite konstigt från en början, men när man väl smakat kakan vill man inte sluta äta den.
Har man en gång börjat köpa cheese burgare vill man inte sluta.
Har man en gång börjat köpa korv med bröd på innebandý matcher vill man inte sluta.

Men om man säger så här, det är Ragge här.
Kolla in http://ragz.blogg.se och njut, så skön kille OOOM man säger.
Inte för att överdriva men, om ni har ett problem bara att komma, jag löser allting.
Sen vill jag även tacka Therese som bor då vid Vaksala torg och har bjudet på en hel skön dag och kväll även fast hon är nykter och liiiiiiite tråkigare än vanligt, men ändå klockren, 5 av 5 toasters som benjamin skulle säga.

Hur som helst,
Som min farsa skulle säga, skål får den som tål, vi hörs buksvåger.

RSS 2.0