I GOT THESE FEELINGS!


Alla dessa känslor!

AS LONG AS..

Mina dagar är inte utan göra, nej jag har ganska fullsmetade dagar. Men vilket fall som helst tog jag en paus ikväll och tog med mig kameran en sväng. Bara för att göra något annat en stund.


Hallå där :)

 
 



THERE'S NO SUPRISE.

Klockan är inte ens nio på morgonen och jag är uppe. Varit uppe sen sex men ska gå och sova igen, för det var alldeles för mycket negativt under den stund jag varit uppe hittills. Hoppas det är bättre nästa gång jag vaknar..

Förövrigt har jag inte mycket att säga, nej jag håller det för mig själv. Men jag är i alla fall inte längre uppsalabo (för tillfället.) Så senaste veckan har varit tung på alla sätt och vis och slitsam. Ett flyttlass gick hem, endast arbetat av tre tjejer, stryka! Så nu är kruxet att få in tre års liv på typ 15 kvm, men jag ska fan trolla!

Hejhopp!


YOUR GOLDEN WINGS!

Imorgon kan det vara så att det blir en väldigt tung dag.
Må så vara.
Men du är den starkaste kvinnan jag vet,
du kommer klara det här galant.
Och jag vet att mina tankar kommer vara hos dig,
antagligen vänta på att du kommer ringa också.
Men innerst inne vet jag att jag inte behöver vara orolig.
För det är du, och du klarar det.
Jag håller mina tummar, tår och allt jag äger och har.
Oavsett vad som händer,
Jag älskar dig mamma <3

CHILLA GUNILLA!

Jag blir glad med tanken på att detta snart är mitt.
Det som jag väntat på så länge. Ge mig nu.


HAR DU TID ELLER?

Oj, dagarna har gått fort fram, flygande fart.

Midsommaren spenderades på Gräsö och Öregrund, vi tackar för det! Allt var väl trevligt men kylan förstörde det mesta. Ingenting blir roligt i 7 grader. Så jag och Michaela hoppade på bussen i skaplig tid, för att få sova i våra egna sängar.

Midsommardagen blev bättre enligt mig. Jag tog med mig mitt pick och pack och Michaela och drog till Vallentuna för poolparty. Tummen upp! Det blev både pool, badtunna, bastu och bubbelbadkar för hela slanten! Och det är mysigt när man är 11 personer på toan och i lilla bastun! Skön stämning och glada människor, sånt kan man inte få nog av. Sen maten som var det närmaste klockren man kan komma. Kvällen bestog också av sköna kommentarer som; Har du tid eller?, Hur lång tid tar de? Ah, lite internt men herrgud så mycket skratt. Jag som tog med mig kameran för att verkligen få massa kort från kvällen men såklart var det slut på batterierna. Det är sånt som händer. Tackar för kvällen i alla fall.

Nu är tågåkar-thessan i farten igen. Just nu befinner jag mig i norr och dags för middag.
Hejhopp!

CHAMPION!

Haha, många glada besked både idag och igår och endå lyckades jag tappa en del av gnistan när jag nu är på väg ner. Kan det vara för att jag stannade i det där jäkla gävle?! Jag vet inte. Jag borde vara som en studsboll, men det ska jag snart styra upp för det finns människor som kan hjälpa en lite på traven, bara en lite putt sådär :)

Numera får jag gå under smeknamnet Tåg-Thessan också, dags att vila lite från tågen kanske?!
Stort frågetecken över morgondagen också, vet inte riktigt vad man ska känna heller. Jag kanske byter riktning helt och drar till sommarstugan, fast hur fan ska jag ta mig dit? Återstår att se vad som händer!

Hejhopp!

SPIN THAT RECORD BABE!

Idag hade jag mer än gärna följt med syster till Alunda för att hälsa på Siffra som nu mer än Alundabo men fanns inte ens nästan tid till de, vilket var synd, för jag kanske inte kommer träffa henne mer. Fast jo, det ska jag nog ordna.

Möte på arbetsförmedlingen idag, yeey. Vilket skämt. Jag gillar det inte. Men det är väl sånt man måste göra som "nyvuxen". Nu är det dags för mig att ta mitt pick o pack och hoppa av detta tåg, jag gillar verkligen dessa omtalade "dubbeldäckare".

Senare ska jag åka ännu mera tåg så det blir nog mera skrivande då.
Hejhopp!


DU HAR VÄL OCKSÅ SKELETT I GARDEROBEN?!


Vi kör en riktig myskväll ikväll!


OH SWEETHEART, BUT THE BOTTLE DOWN!

Det ska inte ta 6 timmar mellan Ljusdal och Uppsala vad jag vet, eller?! Isn't that just my luck!
Och tillbaka, med bara tv4. Svårt att fördriva kvällarna då plus ett väder som jag inte skulle kalla sommar.

Visste ni att Pluto har en bror som heter Snuto?!
Aja, nu vet ni!
Hejhopp!

FRÅN OCH MED NU SKA JAG LYSSNA!

Så himla typiskt mig att sitta här när jag ska vara ready steady go om en halvtimme. Jag har knappt suttit vid datorn på hela helgen, men så hamnar jag här sista minutrarna. Och jag har inte ens packat. Jag borde skärpa mig, inte nog med att jag ska fixa massa andra saker också. Men tror ni att jag bara går runt och dräller så tror ni fel, för här ska saker bli avklarade minsann!

Förövrigt är de nog ingen ögoninfektion jag har (:
Hejhopp!


Man gör så gott man kan vid 3 års ålder!

JAG BORDE FÖRSTÅS VETAT BÄTTRE!

Min hals vägrar ge med sig, jag har liksom ingen röst, men som tur är går det att prata på dagarna. På morgon är det lönlöst och värre blir det när pappa inte hör bra. Vi får börja med att skriva lappar snart tror jag, ah oså.
Inte blev det bättre när jag vaknade med bara ett öga, det ena var totalt igenklistrat och ögoninflammation var det första jag tänkte på, men som tur var så är det nog inte de. Jag tror det är en vagel om jag har tur.

Nu ska vi se hur det går när jag ska lägga golv, spännande.
"Therese, det växer inte plankor i skogen!"

Hejhopp!


MAN GÖR INTE SÅ, SÅ ÄR DET BARA!

Jag är i alla fall väääldigt lycklig över att jag i augusti ska iväg och bada med delfiner! Där kan man nog snacka om upplevelse!
Längtar som en tooooooooooooooooook.



FÖRLORARNA!

Här sitter jag och sitter med blandade känslor. Fortfarande konstant fundering på om det verkligen är slut på livet på guc?! Vad ska jag göra denna sommar?! Och ska jag verkligen våga följa mina drömmar i sensommaren?! Har inte riktigt gått ut med det än eftersom det inte är säkert dock.
Alldeles förvirrad för detta. Men en sak vet jag och det är att jag ska ta med mig min michaela och åka ner till uppsala på söndag igen och att vi ska ut och göra stan osäker. Jag behöver en dos av det, av staden och av människorna. Alltid detta tjat om hur mycket jag trivs i uppsala, ah må så vara. Men jag fastnade totalt för uppsala redan när jag flyttade dit och jag vill inte lämna det som varit mitt liv nu.

Just nu skulle det inte vara fel med att få lite värme och sol, och jag skulle nog vara den lyckligaste människan i världen om jag hade kunnat åka utomlands nu med lite människor, ah troligen.

Men det är inget att sura över för nästa vecka är det midsommar! Om bara vädret tillåter kan det blir mer än klockrent, näst intill helt oplanerat dock men ändå. Men var ska folket vara, samma som förra året, är det fortfarande de som gäller? Det måste jag allt kolla, sen har jag ett poolparty att styra upp, plus att jag ska nog bege mig en sväng till norge och sen också åka båt. Hejåhå, nu hade jag ju helt plötsligt en sommar planerad. Men det är inte mycket tid att vinka på så det är dags att sätta fart.

Nu måste jag sätta fart med Designprojektet till Odenslunda-skolan. Och sen ska snickar-brallorna på, för jag ska hjälpa pappa!

Hejhopp!


WHEN LOVE TAKES OVER!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEEENTEEEEEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!! sjöng man x antal gånger. Nog var det jävligt kallt och grått men humöret var på topp, precis som det ska vara. Och efter en väldigt lång studentdag på skolan som inte kunde blivit bättre, då man fortfarande inte förstått vad som hänt, drog det hela vidare till en väldigt lyckad studentfest på Birger Jarl, åhejåhå! Toppenbra dygn, fast att man inte riktigt fattade vad de var som firades. Sen en natt med tre timmars sömn blev det studentmottagning, och inte heller kunde den ha blivit bättre! Så tack alla som gjorde min studenthelg!

Nu är det måndag och jag är påväg ner till Uppsala igen efter en snabbvisit hemma i skogarna. Japp, och jag måste ta vara på dom sista dagarna i Uppsala nu, för fy fan vad det är hemskt att lämna det. Det tillsammans med att man tog studenten är i sig en ren katastrof eftersom man lämnar det man haft i tre års tid. Alla dessa människor, alla dessa ställen och denna underbara stad. Det är hemskt och jag vill verkligen inte, men vad gör man?!

Imorgon är det dags för hudvårds-hejåhå, jag vet inte riktigt vad, men jag är värdinna! Sen får vi se vad resten av veckan består av. Jag har i alla fall bestämt att jag ska på picknick om det är någon som vill med!

Dags att åka vidare på detta tåg, återkommer.
Hejhopp!

DET GÅR INTE ATT FÖRSTÅ.

JA FÖR IMORGON TAR VI STUDENTEN!!!

Jag kan inte förstå, det kommer man nog göra först imorgon. Det är helt ofattbart vilket fall som helst, i alla fall för min del. Däremot har jag haft mycket hård hjärtklappning sen i tisdags och idag tog jag pulsen då jag bara satt och gjorde ingenting, då jag kände tryck på bröstet, och pulsen var på 104. Det är inte okej, undra om det beror på allt som är omkring nu.. Jag gissar de.
Wooohoohoo vi har slutat nian!

NEIJ DET ÄR INGET DÅLIGT MED DETTA, FÖR IMORGON ÄR DET DEN OMTALADE STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA! <3

Hejhopp!

RSS 2.0