YOU TOOK MY HAND, YOU SHOWED ME HOW.

Levnadstecken från tjejerna! Skönt att få ett sånt faktiskt, mina fina vänner. Kontakten har varit lite halvknackig efter studenten med tanke på att man flyttade hem igen och så, men nu när dom drar till andra sidan jordklotet känns det så på riktigt, klart man vill veta att allt är bra! Tjejerna hade landat i Thailand och påstod att dom höll på få värmeslag, kan tro de ;)


AS FAR AS I CAN TELL..

Då är det dags för att boka tid hos en läkare för undersökning för det jag dras med, och när man ändå håller på så ska jag träffa en kiropraktor över mina ischiassmärtor som inte är av denna värld.


WILL SOMEONE ANSWER ME?

Mycket riktigt, jag vill ha detta linne. Jag skulle allt köpa det om jag kunde!

WON'T LET YOU GET AWAY.


WE WERE THE KING AND QUEEN.

Man kan verkligen tröttna på hur folk har saker för sig. Men jag har blivit förbannad, ledsen, tröttnat och nu skiter jag fullständigt i det. Det är ju folk som mår bra av att sätta skit på andra så go on, frågan är varför vissa har sånt behov av att sätta skit på andra?! Det du inte vet om dig själv vet alla andra, välkommen till Ljusdals kommun. Skämt och sido, det är många ställen i världen det är så på, men man undrar ju.. Neij nu ska vi inte vara sånna!
Sanningen är att jag har en riktigt bra dag idag! Det är bara bra helt enkelt. Fredagsmys? Jajjemensan!


IF I ONLY COULD MAKE A DEAL WITH GOD.

Många plus..
  • för att det är soligt ute och ljust längre, bara det lilla gör ju att man ser ljusare(!) på framtiden.
  • för att jag har rensat min garderob och fått en aning bättre ordning, ge iväg en del och kasta den andra delen. Skönt att få det gjort.
  • för att jag har en förhoppningsvis väldigt bra helg och vecka framför mig..

Inga plus..
  • för denna vintertid, men inte den i sig, det är verkligen jättefint ute och med mycket snö. Men min hud klarar inte vintertiden särskilt bra, och nu när det är vargavinter så är det ju inte direkt bättre. Min hud behöver värme och fukt, i mängder.
  • för att saker inte fungerar som dom ska. 'nuff said!
  • för att det inte finns några jobb, det ser väldigt mörkt ut. Det spelar ingen roll vilken ålder, det är bra många som har oturen att stå utan jobb. Jag räknar med mig själv, men andra har det på något sätt värre.

ALLA AVLOPP LEDER TILL HAVET.

Dagarna rullar på. Och jag har gått med magproblem ett tag nu, blir förstås lite bättre. Men det kan vara så att det måste in och tittas till. Fast tror jag forskat fram lite va felet är själv, nu ska vi se hur det går under denna tid jag testar det.
Har spenderat några timmar med roliga ångestfyllda frågor som vad man vill göra med sitt liv.. Synd att man måste veta, skönt för dom som verkligen vet..
Vi gick ut en gång, vi firade och hade riktigt jäkla skitkul!

MEN DET ÄR NICE.

Idag hade jag tänkt att åka och handla och fylla kylskåpet som det ekar i. Men neij det gjorde jag inte. Kände att jag överlever tills imorgon. Istället tog jag sovmorgon i min älskade säng som jag saknat så, sen mys med katten och sen för att få lite gjort så tvättade jag och dammsög. Helt okej dag ändå med tanke på att det verkligen var strålande väder som jag egentligen skulle varit ute i men hade inte riktigt lusten. Imorgon blir det andra bullar, då har jag allt en lista med ärenden, får väl se hur skoj det blir..

JUST KNOW YOU'RE NOT IN THIS THING ALONE.

Har inte riktigt velat inse det, men nu är jag hemma igen och då är det svårt att undvika. Mitt lilla hjärta är borta, eller kanske i himlen rättare sagt? Så otroligt man kan sakna ett djur..

Hjärtat <3

I'M ALREADY GONE..

Hey,

Är inte avundsjuk på dom som drar till fjällen och har det toppen i helgen. Är inte heller avundsjuk på alla mina nära och kära som är i Thailand, neij egentligen massor, men ändå inte. Jag ska också dit, söker dock reskamrat, någon som vill och kan agera reskamrat?

Magen kurrar. Jag ska vara duktig och laga middag idag, folk har varit för snäll och bjudit mig.
Mat och sen tv.
Hejhopp!

I CAN LEAVE ANY DAY, BUT YOU'RE ALWAYS GONNA STAY ON MY MIND.

vill säga att jag lever, man kan nästan inte tro det.

har träffat dundersköna människor, kört massa fest och lite sova och sen massa vanligt mys människor i alla åldrar skulle man kunna säga. vet inte alls var detta slutar..

återkommer, klockan tickar..

RSS 2.0