SKÖÖÖÖNT!

Längesedan, jag vet inte ens när jag satt vid en datorn sist. Det har varit skiva, skiva, skiva, expo, bio, lite sömn, fotografering, middagar, trädgårdsfixande, skola fram och tillbaka och hejåhå!! Jag är slut, och kan nog inte räkna timmarna jag ligger back på sömnen men det gör ju inget för det är den perioden på året. Det gäller att ta vara på tiden bara för den här perioden är underbar och detta år även speciell med tanke på student och allt. Nej jag vågar inte riktigt tänka på det, hejåhå blir man utslängd i vuxenlivet! Jag gillar de inte men det sägs att det finns ett liv efter guc, haha, och all annan trygghet man haft.
Det är inte mycket tid kvar alls, man kan faktiskt räkna timmarna!

Nu ska jag gå och mysa, sen lite sömn.
Hejhopp!

WOOHOOHOO.

NU SKA VI ALLA TJEJER UT OCH SVIRA, VARFÖR DEPPA, DET HÄR BORDE MAN FIRA!





I JUST WANT YOU TO KNOW.

här sittter jag mitt i natten i en tom lägenhet. ah med skuldkänslor upp över öronen, det är inte okej för det tar mycket av energin. och speciellt all min tanke-energi, jag vill inte. och jag gissar att det ända jag kan säga är förlåt. men vad spelar det för roll egentligen. usch jag ryser av bara tanken, gillar inte skuldkänslor. samtidigt så känner jag att det är flera grejjer jag har det för och detta gör det hela ännu mindre okej. nej, det spelar ingen roll och det kommer aldrig ändras, men det jag kan säga är förlåt även om det kanske inte är rätt ord.

hejhopp!

OH YES, JAG RÄKNAR DAGARNA.

Lite bakvänd dag, att börja kl 15.oo, men då är förmiddagen ägnad åt tvätt. Trodde att jag skulle ha massa energi idag också men tji fick jag. Min hals är värre idag, rethostan trotsar mig och jag antar feber också. Men nu är det snart långhelg och det ser jag framemot, träffa dom kära föräldrarna som det var längesen man träffade och sen en hejdundrande helg med festande, eller ja, det var väl vår plan i alla fall. Kanske att det där lät lite för mycket, men fest helt enkelt, ni fattar. Den som lever får se.

Nu lyckades jag bränna den ända lilla lunchen jag hade också, heja mig! Men riskakor är väl okej till lunch annars? Nej det här funkar inte.

Jag måste ta mig en tripp ner till tvätten. Inte min dag idag, snälla säg att människorna på skolan kan peppa mig lite, för då är jag på gång. Förövrigt idag måste jag plugga och det är ingen höjdare.

Hejhopp!

TAKING CHANCES.

Don't know much about your life.
Don't know much about your world, but
Don't want to be alone tonight,
On this planet they call earth.


You don't know about my past, and
I don't have a future figured out.
And maybe this is going too fast.
And maybe it's not meant to last,

But what do you say to taking chances,
What do you say to jumping off the edge?
Never knowing if there's solid ground below
Or hand to hold, or hell to pay,
What do you say,
What do you say?


I just want to start again,
And maybe you could show me how to try,
And maybe you could take me in,
Somewhere underneath your skin?

RENT HELVETE!

en ny vecka och en ny dag. helgen har bestått mest av ingenting men såklart eurovision, det missade man inte (eftersom det var på ettan.) och jag är besviken över hur europa röstade på vår låt, jag gillar den verkligen. synd att det talas om att dom andra länderna redan kommit överens om att sverige skulle komma typ sist. man vet aldrig.

igår var jag på au pair-möte och tog ett lite längre steg en planerat, ett steg närmre. spännande faktiskt. men fortfarande inget bestämt. men vi får se vad som händer, fast nu är jag mer motiverad än tidigare och jag vill komma bort ett tag.

jag vill än en gång säga att torsdagen var klockren, trots att man hade en hockeytrunk men ångest och minnesluckor dagen efter. men idag pratade vi alla tillsammans om torsdagens bravader och jag var inte ensam om minnesluckor, inte alls. man skulle kunna säga att mina var lindriga nästan. trots hockeytrunk och dimma var det värt det, så jävla värt!

för jag önskar dig verkligen lycka till imorgon, det vet du <3
ayo technology - milow, ändå.
hejhopp!


LYCKAD JÄVLA SKIVA!






CAN YOU KEEP A SECRET?

ja vad ska man säga? studentskivan igår ägde sönder, den kunde inte blivit mer klockren i princip. den var bara kanon helt enkelt och vilka klasser och lärare.. herregud. middag och efterrätten klagar jag verkligen inte heller på!
puss på alla för en underbar kväll. och ett stort plus på att min kusin jonas kom och sällskapade och även hans polare. det var liksom ännu mer klockrent, men töntigt att dom inte fick ha snickarbyxor, hallå, johnny och mattias liksom?! men hejåhå vilken kväll. kanske en aningen för många hallon-lakritsshots.. men det blir så när man blir bjuden hela tiden!
inte lika coolt var det i alla fall att vakna med feber dock. men det börjar kännas verkligt nu med studenten.

"Håller snyggt i lägenheten och sköter sina tvättider. Omtänksam som få. Poäng till dig baby! Klassens vuxenpoäng går till Thérése!"

tv-dags. bilder kommer nog (:
hejhopp!

MY DIRECTION.

Jag känner just nu att jag har slösat lite på lite värdefull tid.
Jag känner också att jag bestämt har världens bästa föräldrar.
Jag känner också att det ska bli nice att träffa i alla fall en av systrarna i morgon.
Jag känner också att jag är glad över att det mesta är fixat till i morgon.
Jag känner också att jag inte borde sova än på några timmar.
Jag känner att jag vill sova så det blir i morgon.
Jag känner mig lite pirrig.
Jag känner att det kommer bli lite pinsamt i morgon.
Men nu får jag allt sluta känna efter..

Hejhopp!

ALLA PÅ EN GÅNG.

Min tå och hela fot är åt helvete, men klart jag glad ändå!
Två haltande tjejer och två halvblinda tjejer på skivan imorgon, där har ni något hett att se fram emot ;) Känns så spännande att jag inte vet var jag ska ta vägen! Hoppas på att alla kommer nu också..

Efter lång dag och två avverkade matteprov är det dags att laga mat och städa.
Egentligen borde jag åka till Gränby Centrum också, men får se vad klockan blir.

IMORGON ÄR DET SKIVA FÖR FAN! :D
HÄR SKA DET FESTAS.

Hejhopp!

FRAMÅT 4-5 FICK JAG NOG OCH GICK HEM.

Jag undrar vad jag tänkte med när jag klippte av mig håret. Jag minns knappt att det var sådär långt. Jag saknar det. Synd att jag inte fattade vad jag gjorde. Och synd att mitt hår är kort idag gemfört med då. Ge mig tillbaka mitt hår. Det gäller bara att jag kommer över den där mellanlängden nu så är jag där, och banne mig, jag ska inte klippa mig, trots studenten, hah!


DET ÄR INTE KONSTIGT.

Detta skivomslag måste nog vara något av det snyggaste som skapats. Rent grafiskt är det helt sjukt. Enkel men ändå inte. Design rakt igenom. Jag bara älskar detta omslag. Sen att gruppen är klockren också är en annan sak.


SÄG VAD DU TYCKER.

Stannade i skolan till 16.35 denna fredag, duktigt Therese. Och det bästa var nog att jag kände mig skapligt nöjd när jag lämnade skolan, och jag kan inte ens minnas när det hände sist.

Jag har funderat på mycket den senaste tiden, mer än vanligt och det är mycket. Jag vet inte var allt har tagit vägen och det är mycket jag inte förstår, speciellt när det gäller människor. Jag har tappat något känns det som och jag vet inte var jag är på väg, inte heller vet jag vad jag vill vad det än gäller. Förutom det jag är jävligt envis på, men det är ju inte allt för mycket. Jag känner också att det finns speciella personer i min omgivning som jag inte klarar mig utan. Och då är det inte där här oseriösa, utan människor jag verkligen vill ha i mitt liv, som jag är livrädd för att dom ska lämna mig, men jag vågar inte säga det. Rädslan för att dom ska kanske ta avstånd från mig eller liknande, jag vet, det är helt sjukt hur jag tänker. Men jag vågar inte säga det rakt ut, men jag tränar på det, men grejjen är väl att det gäller vissa personer bara.

Men bort med dystra nu. Just nu sitter min syster och frågar mig hur kallt skitjävlakallt är, ah men det är ungefär precis så kallt som det låter, kanske.. Fast jag saknar faktiskt att spendera tid med henne.. Men jag ska allt ta igen det för hon är liksom lite bättre än alla andra. Fast ah, nu skrämde hon skiten ur mig också. "tuttar, läppar, ansikte.." Nej skärpning liksom, det här funkar inte, svullen gris liksom..

Jag ska nog ta med mig pluggandet till sängen. Imorgon skulle jag vilja göra något rikitigt kul men finns den tiden?! Eller bara en glass på McDonald's kanske?

Hejhopp!

I WON'T BACK DOWN.

Än en gång står jag en torsdag med beslutsångest. Men nu valde jag bara rakt av. Jag måste sätta mig själv först nu, vilket känns konstigt. Så det gäller att jag inte känner efter nu för då klarar jag det inte.

Till veckan har jag stora planer om fotografering så jag hoppas jag har tiden. Förövrigt är det studentskivan om exakt en vecka. Det börjar bli pirrigt, men samtidigt riktigt spännande, det känns som det kan bli riktigt bra!

Jag börjar dock känna mig dålig så jag hoppas verkligen för att i världen att jag inte håller på att bli sjuk, eller så får jag bli de nu så jag blir av med det innan torsdag. Pepper peppar.. Jag har i och för sig klarat mig förvånande länge fast att jag varit i kontakt med olika sjuka. Men det är min huvudvärk som vägrar ge upp. Jag som aldrig har huvudvärk. Tredje dagen nu.

Den här helgen blir antagligen ganska lugn verkar det som så jag kommer nog skriva mera då, för nu är det inget annat än sängen som gäller.

Maddis, i love you sis'.

Hejhopp!

SAN FRANSISCO!

Har har jag sprungit runt som en yr höna hela dagen och det har fortfarande inte lugnat sig. Allting bara snurrar för att man har saker att göra och sen så är ångesten på topp sådär mysigt! Och mitt upp i alltihop så får man sms från tandläkaren om att man har tid i morgon, ja jag åker ju 30 mil för det. Ringa upp, boka ny tid med en jäkla surpitt, komma ihåg tiden och sen fortsätta ta reda på allt kaos i huvudet. KAOS med stora bokstäver. Nej vad jag skulel vilja nu är så mycket annat än alla måsten som jag har. Och imorgon är det bara en vecka till skivan, helt sjukt vad det går snabbt och inte ens det är helt klart. Men det viktigaste klart! Sen lyckades jag fixa några flera att komma dit idag, gillar't, men jag ska nog allt locka flera.

På språng, dags att springa vidare.
Hejhopp!

SVENNEBANAN SVENNEBANAN SVENNEBANAN!

Nu har jag just rivit ut hela skrubben och rensat och packat. Två månader kvar på lägenheten men bra att börja i tid. En sopsäck som ska slängas och två kartonger packade, skönt.
Långhelgen över, jag tycker det är tråkigt, skulle vilja ha dessa dagar igen. Men det kommer mera här framöver, skivor och dylikt! Full fart nu bara!

Jag känner att jag har allt och ingenting att säga. Men kan inte få ur mig det jag känner för att säga för tillfället.

Skiva ikväll ?

Hejhopp!

DET KOMMER BARA LEDA TILL NÅGOT ONT.

Idag blev det tillbaka till Uppsala efter en snabbvisit. Och det blev en mc donald's sådär mitt i natten, lite lugnt. Nu är det dags att sova jag har fortfarande inte återhämtat mig från festandet, jag behöver sömn. För imorgon är det jag som har massor att göra, då menar jag massor! Musiken på och sen kör ba kör. Att jag har massor i skolan är däremot INTE OKEJ, och såklart man får ont i magen. Men trots allt så är det inte mer än 20 skoldagar kvar, det är inte mycket att komma med! Så nu kör vi, åtminstonde försöker.

Förresten så är jag ledsen över att jag inte hjälpte min syster att flytta i fredags (men jag vet att du tycker om mig ändå :) ) och du hade förstått om du var i mitt skick då. Baksmälla var inte problemet, det kan jag lova! Problemet var snarare att jag inte skulle fått sova något.

Nu måste jag sova, samla lite energi, sånt som kan vara bra att ha har jag hört. Undra bara vad mina drömmar kommer med inatt. Snacka om psykande med drömmar ibland.

Hejhopp!


LOVE SONG!

there's this well of emotions
i feel i must protect.
but what's the point of this armor
if it keeps the love away, too?
i'd rather bleed with cuts of love
than live without any scars.


i don't play your rules
i make my own.


IF THIS IS IT...

här sitter man och är typ slut som människa. förrgår och igår tog hårt. men fortfarande mycket piggare än förväntat. igår var det drag under galoscherna! festande redan i onsdags som gjorde att man var hemma och somna kl 5. men inte mycket sova här inte! kl 9.oo vaknar man av en muntergök i telefonen som är på väg och det var bara att hoppa upp för 10.oo kördes champangefrukosten som det inte var något fel på förövrigt. fullfart och ännu mera människor begav vi oss sen ner på stan och runt i det underbara vädret. mycket hallå'ande och kul. sen vidare, runt, fram och tillbaka och sen typ hem igen. sedan drog det till på riktigt och det blev bra fart på oss, hejohå vad dans och sång. lite dimmigt sådär så fortsatte kvällen runt lite överallt och sedan lite mat på max sådär 1 på natten, eller något liknande. sen vidare och kl 06.15 var vi hemma igen. trötta och lite halvfulla. men jag klagar inte, bra människor och bra väder och massa annat bra. det var bra - det är så det ska gå till!
eftersom sömnen inte varade längre än 11-snåret idag så blir det kanske lite mer vila sen. eller vad? fullfart bara!
kör bara kör!

Hejhopp!


RSS 2.0