FAN'D.

Förvirrad.  Men i alla fall, idag blev det operation, fast ingen större förstås. Jag tog bort mina knölar på ryggen, och ja det låter äckligt men så äckligt var det faktiskt inte. Ena var ett födelsemärke och den andra sa läkaren var en cysta ! Det skrämde mig, men han sa det var ofarligt, plus att jag fick se den.. Och för ett tag sen så slutade bedövningen att värka så nu har jag ont som ett as. Hoppas på att jag kommer få en god nattsömn ändå.

Var även upp och firade Peter idag eftersom han drog till fjällen då det var hans födelsedag. Jag hoppas han blev glad (:

Men något annat hände idag, hur stor är chansen ? Jaja, kul var det men hallå ? Men HALLÅ ! Chocktillstånd - eller nej, inte längre tror jag. Varför blir jag inte förvånad.

Nu kan jag inte sitta här längre, packa för att åka mot Uppsala i morgon, yes ! Halloween-helg, och jag hoppas FAN INTE på att bli skrämd, jag klarar det verkligen inte. Mörkret har gått över till en fobi för mig, och jag måste arbeta bort den på något jäkla sett.

Sist men inte minst ett stort grattis till min morbror som fyller år idag - han är bra !

PUSS

:)

Ingen speciellt intressant dag men den här tisdagen spenderades en hel del med Magnus :D Det var längesedan vi träffades så det var trevligt. Vi skulle ha klättrat i berg, men vädret ställde till det.
Mamma och jag var på bio också - Mamma Mia! Den var bra (:

Mindre roligt är att jag är stressad redan över skolan, och jag har 5 lediga dagar kvar om man räknar att det fortfarande är tisdag fast klockan är över 00,00 - men massor att göra och hinna med! Men det löser sig. Jag är i behov av ett längre lov, någon annan som också känner så ?! Antar det. Hoppas på en härlig lördag !

Starkt jobbat Thérése .

Dags att sova ännu en gång, i morgon ska jag plugga ÅT min syster - ganska hyggligt !

Pussinatt .


26 Oktober 08

Vilken dag. Helt slapp dag med mest bara mys, det annorlunda var väl att jag åkte och tatuerade mig - oh yes :) jag är nöjd och hoppas på att det lägger sig fint till i morgon så färgerna syns bättre. Jag är riktigt glad ! Han sa att vissa blir snäppet till beroende, och jaa, jag vill göra en till redan så .. Vi får väl se .

Förövrigt så saknar jag mina systrar, tack för stunden över telefon Helena, det var iaf något <3
I
morgon hoppas jag på att få spendera lite mer tid med mamma som jobbat sen jag kom hem .

drömmarnas land nästa > go'natt (:

Rejält slapp och hemlighetsfull lördag (:

Laddad. Ja, nu är jag på gång på ett nytt kapitel och jag har släppt allt, håller kvar vid det bästa såklart.
Jag tänker inte ha det såhär. Nu kör vi, inget ska få stoppa mig nu. Nu ska jag hålla det här uppe,
jag måste - så gått det går och så pass som jag orkar.
Något har fått mig att inse, jag må vara trög men smällen kom idag och jag tog det bra.

No, he can't read my poker face !
Music baby, music.

-------------------------------------------------

human beings are designed for many things but loneliness isn't one of them.
Så sant som det är sagt.


sovdags igen - sussa sött (:

24 Oktober :)

Mycket tröttare än såhär, det kan man nog inte bli. 22:48 och jag höll på att somna redan för en timme sen - på köksgolvet. (?) Mina ögon har svårt att hålla sig öppna ändå sitter jag här ?!

Idag började lovet, hemma hos mamma och pappa i skogen - och jag njuter. Jag tycker verkligen om att byta miljö, mellan storstad och en väldigt liten by, gillar båda så otroligt. Men att komma hem till det tysta, lugna och den helt avslappnande miljön, det klår det mesta när man är stressad till tusen och tankarna förvirrade. Sen att tankarna inte kommer på plats ändå och vägrar samarbeta, det kanske inte riktigt har med saken att göra. Inte lätt att vara komplett förvirrad och totalt fokuserad - där ligger jag ungefär.

Men ingen rast och ingen ro, denna vecka blir det massa ärenden som ska göras och sedan ner till Uppsala igen, jag längtar ändå redan, men skulle absolut behöva ett längre lov. Jag hoppas på något kul till helgen - vi behöver det allihopa tror jag ! :)

Bums i säng på mig.

Och ännu en gång, grattis mamma på födelsedagen <3

återupptagit bloggen .

8 månader sen den skapades, och jag hade glömt den. hoppsan !
ja och nu kom jag på det när jag såg michaelas blogg, vännen :)

onsdag och en klocka som är mycket. dags att sova, men utan mina tabletter kommer min vecka bli hård och jag måste hålla ut - bit ihop !
imorgon bär det av mot stan efter skolan, länge sedan, är det för att man bor mitt i den i princip ?!
jag vet inte, men jag ska hoppa i säng och börja på en ny bok, min kropp orkar inte längre.

nu beger jag mig in i drömmarnas värld, hej så länge !

RSS 2.0