HOW AM I SUPPOSED TO KNOW WHAT'S RIGHT?

Sent igår kväll trampade mig systerdotter på en påse med massa glas i, vilket resulterade i en natt på akuten och 7 stygn i foten. Du vet att jag tänker på dig gumman, det blir bra snart..

Poäng till mig själv idag för att jag studsade upp ur sängen kl o9.oo och började storstäda!
Nu ska jag göra mig i ordning och fixa vidare.
Hejhopp!


LET'S SEE WHAT YOU'RE GOT.

Folk har redan börjat med julklappar och julpynt och dylikt - lugn i bussen känner jag. Jag har själv börjat komma på saker jag kan önska mig i julklapp så jag kanske inte ska säga så mycket.. Just nu känner jag att det inte skulle vara fel att åka till New York och julhandla och komma bort ett tag på en gång - jatack!



New York!!!
Concrete jungle where dreams are made of,
There's nothing you can't do,
Now you're in New York!!!
These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
Let's hear it for New York, New York, New York!


THE MORNING WILL COME SOON.


Jag gillar verkligen Pink och Carey, eller ja, det är ju inte som att jag har träffat på människorna. Men tillsammans, och det man sett med dom. Dom är som gjorda för varandra i mina ögon. Dom har varit tillsammans, gjort slut och sen insett att dom inte kan vara utan varandra, och sen verkligen satsa allt och är där för varandra. Kärlek.

 


STUCK, IN THE MIDDLE.

Man skulle kunna säga att jag fick min hämnd idag. Igår gjorde jag en väldigt god soppa, men hade vitlök i, pappa avskyr vitlök och jag trodde inte det skulle smaka så väldigt mycket. Idag gjorde han potatismos med massa vitpeppar i, jag avskyr vitpeppar! Så ja, 1-1 till pappa gissar jag.

Hejhopp!


WILL YOU HOLD MY HAND AND BE MY GUIDE?

Jag är fortfarande helt lost. Men jag försöker varje dag mer och mer för att inte vara det. Men jag är på väg nu, det går sakta men det går banne mig inte bakåt i alla fall!

Saknar ihjäl mig efter Uppsala och Väsby förövrigt, vill vara där nu och mest av allt ha egen lägenhet. Men nu efter halloween ska jag ner och längtar verkligen. Varje halloween brukar spenderas med släkten och har alltid gjort, men denna kommer inte göra det. Jag tycker det är jättetråkigt verkligen, så denna halloween kommer bli helt annorlunda mot vad den brukar. Men det kanske blir bra ändå?! Frågan är vad man ska vara utklädd till, har liksom inte mycket att satsa med, någon som sitter och håller på något kanonförslag och lust och dela med sig ??

Nu ska jag käka lite lunch och sen ut igen, vädret är kass men vad gör man..
Hejhopp!

 


I THOUGHT IT WOULD BE EASY.

Nyduschad såhär på söndagskvällen. Har avklarat en hel del idag när det gäller städning och tvättning. Orken kom tillbaka efter 13 timmars sömn i natt, och det var verkligen något jag behövde! Nu börjar jag bli människa igen. Det blir nog något smaskigt att äta nu och sen film :)

Hejhopp!



Mitt drömhalsband sen första gången jag såg det, fullkomligt älskar det!
Någon dag är det mitt!


NOTHING LOOKS QUITE THE SAME.

Fredag med fredagsmys. Japp! Jag är så otroligt trött, vet inte riktigt varför, kanske för att veckan har rullat förbi jättesnabbt. Sova massa timmar skulle vara skönt, men imorgon ska jag upp igen vilket känns jobbigt med tanke på att det är lördag. Men jag löser det med att sova middag, inga problem!
Har jag riktig tur får jag träffa min syster med familj imorgon, det är bäst!

Sitter här och väntar på att någon ska åka ur idol, mina favoriter ikväll var Erik, Mariette och Tove. Fast det är dom ju alltid annars också ;) Och efter Samantha, jag älskar verkligen serien, bäst. Sen kryper jag ned med en grym bok om jag åker med något kapitel innan jag slår igen mina blå.

Nu börjar det igen, spännande. vem borde åka ut ikväll?
Hejhopp!



Det positiva med mörkret är att man får ta fram alla mysiga myslampor och verkligen utnyttja dom, det är mysfaktor det!


I SAID TOO MUCH, BUT NOT ENOUGH.

Här sitter jag med uppumpade läppar som om dom vore botox-förorenade! Men så är inte fallet, jag har infektion vilket resulterade väldigt svullna läppar, folk tror jag har opererat mig, inte okej. Men det är på väg att bli bättre.

Min blogg sprider inte så mycket glädje dessa dagar då allt känns tugnt just nu, så det är inte så kul att läsa om man vill läsa något skoj. Men det kommer ljusare tider, och jag kommer komma tillbaka, snart så. Men just nu är allt som en berg-o-dal-bana. Och jag ska försöka hitta ut ur detta spindelnät, och jag tror att jag gör det så småning om. Men nu är det sådär.

Imorse var jag uppe så tidigt att jag kunnat väcka tuppen, så nu blir det inte mycket annat än att sova.
Hejhopp!


JAG KAN INTE SKILJA PÅ.

Jag är som en jäkla berg-o-dal-bana, inte i mitt humör. Utan mina känslor. Någonstans är jag så otroligt förvirrad, och jag vet varken in eller ut. Jag vet inte vad jag ska känna och inte. Jag vet inte vad som är rätt och inte vad som är fel. Jag vet inte vad jag ska göra och inte. Jag skulle kunna hålla på i evigheter. Samtidigt som det jag verkligen vet är vad som gör mig riktigt ledsen och det som gör mig riktigt glad, det kan jag sätta fingret på lättare än någonsin.
Någonstans så förstår jag inte hur jag hamnar i dessa sitationer, jag sätter mig själv i dom, det skulle väl dom flesta säga. Kanske de. Men jag vet inte om det är situationer det gäller heller. Jag tror det är känslorna det hänger i. Och så länge som det varit såhär, hur ska jag någonsin komma ur det om jag inte vet varken ut eller in?
Hur kan jag inte veta ? Allt är som ett j''vla spel och alla vet hur spelet fungerar utom jag.
Vad är det som gör att det blir såhär? Mina frågor kommer aldrig ta slut, och samtidigt som jag sätter mig själv som idioten så känner jag mig så otroligt jäkla lurad, gång på gång.
Nej jag söker inte de där att folken ska tycka synd om mig, jag vill reda ut det för mig själv, söka svar för jag har dom banne mig inte.

Michaela Nilsson, kom hem snart!
<3

SO CLOSE YOU CAN ALMOST TASTE IT.

Seg som tuggummi beskriver mig bra just nu och lägger jag mig ner så är det ingen tvekan på att jag somnar och sover som en stock antagligen. Har varit ute mest hela dagen, och friskluften är bra! Men man blir bra seg inne. Det skulle ju trots allt vara väldigt skönt att sova en stund...

Ikväll är det plastikkirurgerna och jag lär ju inte missa det. Sen är det såklart Desperate Housewives som jag är sjukligt besatt av, har dock sett avsnittet redan, men kommer med stor sannolikhet kika ändå!

Nu är frågan om man ska gå på en promenix eller sova lite middag.. Återstår att se..
Hejhopp!


DEN MAN LIGGER MED FÅR BÄDDA!

Med fötterna på fastlandet igen. Helgen har varit sådär toppen fram och tillbaka, och jag har laddat mina batterier. Hittade något riktigt mysigt ställe också, eller två till och med. Kom också fram till att mellis och film sådär på eftermiddagen, är något av det bästa som finns! Även att havet kan få en att slappna av en massa.




Lady har varit med mig i helgen och hon är så otroligt söt!

Puss.


I DANCE AROUND THIS EMPTY HOUSE.

Nu är jag här igen. Jag sitter och uppdaterar mp3n med massa bra. För imorgon bär det av för avkoppling, och jag har laddat batterierna till kameran, så förhoppningsvis laddar jag mina egna batterier i helgen.

Puss på Milla
som fixade mitt hår idag, jag är supernöjd. Och på tisdag blir det förhoppningsvis något mer kul, här ska vi allt exprimentera, jag litar på Milla fullt ut ;)

Jag ska upp med tuppen imorgon, så det är dags att stoppa huvudet under kudden.
Hejhopp!



Nyvaken, hallådär!


GO AHEAD, TELL ME YOU'LL LEAVE AGAIN.

Vilken myshelg jag haft, ja, eller det började redan i torsdag och det mysiga har dragits över mig en del i alla fall. Jag har haft det bra helt enkelt. Och idag avslutas helgen med min födelsedag! Det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! En väldigt bra dag och fina gratulationer och presenter, en helnöjd thérése, redan från 00.01 inatt :)

together we make a family.

Har dessutom blivit väldigt less på att sitta vid datorn, jag har haft perioder då jag varit nörd. Nu orkar jag inte sitta här så mycket. Kollar Facebook och msn lite sådär, men inget mer. Och här sitter jag och bloggar tänker ni(?) Jo, jag vet. Men det var det dags för nu kände jag. Sånt som man kan behöva ibland. Jag ska nog pyssla/läsa/skriva eller något nu, har massa tankar som jag skulle behöva göra av någonstans! Men min vän Michaela vet bestämt var man gör utav sånna tankar.. Man slänger ut dom genom fönstret! Inte värre än så! Eller ?!

Neij, nu ska jag ta och ha en fortsatt bra födelsedag och mysa lika mycket till dom timmar som är kvar, för i morgon är det ingen rast och ingen ro..
Hejhopp!



It's cold outside.


RSS 2.0