WE WERE STANDING AT THE TOP OF THE WORLD.

Nu är det fredag och det känns riktigt bra att ha "arbetsveckan" över. Nu blir de cider ikväll och bara ta det lugnt framför tvn, sånt mys.

Det mest dåliga idag är att mina tår är tillbaka i sitt dåliga skick. Jag har ont igen, och haltar även denna gång. Men det var väl ingen surprise? Det är min vardag.

Hejhopp!

I WISH THIS NEVER ENDS!

Gissa om jag höll på dratta på ändan för ett tag sen, hejåhå, höll på ramla av stolen! Jag fick två samtal från USA. Chockad kan man säga. Men ja, vi får se hur det fortsätter.

Förövrigt var det någon som påpekade mina topics för ett tag sen, haha. All these topics.
Men nu ska i alla fall jag och min mysis sova.


Hejhopp!



WE CAN LIVE LIKE JACK AND SALLY IF WE WANT!

Grått, lite mer grått, trist och lite mer trist. Det är dagens väder + lite blåst. Men vad gör det för är inte jag glad? Jo, det kan ni hoppa upp och sätta er på! Tänk vad pyttesmå saker kan sätta spår så man blir glad, jag gillar'e. Men har inte jag massor att göra nu?! Jo, jag är inte klar med gräsklippningen så hur hamnade jag här egentligen ? Inget vet. Men jag återkommer.

Hejhopp!

I JUST MISS YOU, THAT'S ALL.

Ännu en dag har passerat förbi och jag har inte alls haft mycket för mig, så jag fick träffa min älskade syster en stund som också är uppe här i trakterna och hälsar på. Hon fick en bamsekram bara för att hon är söt och köper en grej till lillasyster.
Hör från alla att alla är less på detta väder, so am i, men jag klagar inte speciellt för det är inte som att jag är förvånad. Det kanske är lite extremt nu fram och tillbaka men lite så brukar det ju vara. Satt och funderade över att jag behöver köpa massa nya vinterkläder, har ont om sånt. Men så insåg jag att jag inte kommer behöva det, jag bor på lite varmare breddgrader då. Folk frågar om jag börjat packa, men lugn i bussen! Jag ska väl inte åka än heller, men fan tiden går fort och snart står jag där och vinkar av familjen på arlanda. Tungt men bra tippar jag på.
Jag är glad, trots att jag vaknade idag och trodde denna dagen skulle vara den värsta. Man skulle kunna säga att jag inte tål att väckas av högljudda saker. Fy satan.

Jag ska banne mig lägga i mig i tid ikväll. Lyssna på lite musik och sova tror jag. Mysa ner mig i mitt typsika flickrum, jag bara älskar det och att jag gjort allting själv gör mig ännu gladare.

Hejhopp!

DAY 'N' NIGHT!

Ja som jag sagt har jag haft en kanonhelg och allt var toppen. Men sen blev det måndag och då var allt inte lika roligt längre. Men hur som helst så blev jag upphämtad i Uppsala och fick åka bil till Vallentuna istället - snacka om att jag var glad över det! Sen blev det mest en grabbig grabbkväll och göra grabbiga grabbgrejjer! Men jag klagar absolut inte det var riktigt bra kväll! Jag fick spela Guitar Hero för första gången också, man skulle kunna säga att jag var typ inte så grym men jag ska banne mig träna ikapp dom där grabbarna! Synd dock att vi inte drog ut och hämtade golfbollar. Men men På lördagen drog det hela igång! Först en solig dag stekandes på altanen hela dagen och sen framåt 6 började folket droppa in. Folk överallt och massa nya människor, flera vääldigt trevliga! Bada gjorde alla också, men jag hade inget lust att bada naken så Felicia var min räddare i nöden och kom med bikini! Sen blev det bada, men jag badade inte i poolen ändå, det var 24 grader - för kallt! Klart jag hoppade i värmen i badtunnan! Där fick jag även höra mina biceps kallade sugrör! Hallå där! Jag har muskler!
Men men, framåt natten blev det liv i luckan! Och all flöt på och var bara toppen! Dock fick inte jag sömn för än kl 6 på morgonen.


















Slutligen födelsedagsbarnet :D

HAPPY BIRTHDAY! (LITE I EFTERSKOTT)

Det var ingen vanlig dag för det var Michaelas födelsedag (den 23.)
Hon och jag kommer från samma ort från allra första början men lärde känna varandra först när vi hamnade i samma klass i uppsala. Man skulle kunna säga att vi klickade direkt, och ja, hon var något jag behövde. Hon är lite av en latmask, men när den här tjejen är busig, då ska gudarna veta att hon är busig! Hon kan liksom trigga igång vem som helst, speciellt mig. Tillsammans kan vi blir 4 år igen. Vi är även dom som under tre års tid har gjort uppsalas sommarkvällar osäkra.  Men enough of me. Michaela kan också göra det hela lite knasigt ibland även om hon inte tänker på det som när man frågar om hon ska åka hem i helgen och vår svar NÄÖÖ! Med den mest kontiga grimars man kan tänka sig. Ooooookej! Aja, internt kanske men satan så kul. För nästan precis ett år sedan levde vi loppan med underbara människor i uppsala och hokus pokus var Michaela inte singel längre. Jag är inte säker på att jag hängde med i svängarna där. Och killmagnet? Ja det kan man säga,  jag säger inget mer än så! Sen föredrar hon att kallas Keela också, men ovanan med att kalla henne Mickan har kommit upp tack vare Jonas. Men jag ska verkligen försöka att inte säga det för din skull. Heter man Michaela kan man också lyckas med sånt som man bara lyckas med om man heter Michaela. Tippa ett glas med saft över en strömbrytare, ramla lite hur som helst när som helst, få 132 blåmärken av att nudda ett bord typ och när man frågar henne hur hon lyckades så svarar hon alltid; Jag veeeet inte! och ledsen blick med en aning leende. Vet inte mer vad jag säga om Michaela - måste upplevas typ!
<3




I'M NOT SURE.

Uppe tidigt och det är bättre väder, härligt.
Men går det  för sig att sitta här ? Neij!
Jag har ett kylskåp att städa, sen är det ut i finvädret som gäller!


WE'RE RUNNING IN CIRCLES AGAIN!

Busigt. jag känner mig på riktigt bushumör just nu. Vet inte varför, men massa energi och jag vill busa. Men inte ens katterna vill busa, dom bara sover hela dagarna! Jag har väl gått och blivit lite "huggevill" som min kära pappa skulle säga. Mycket möjligt.

Förövrigt köpte jag nya skor för ett tag sen, och jag är nog kär i dom tror jag. Nog också det bästa köpet på länge, eller det bästa, kanske det bästa för att jag inte köpt något på länge.. I alla fulla fall så är dom helt klockrena, och hur är det egentligen möjligt att att par klackar på 11 cm kan vara så jävla sköna att gå i ? Fattar ingenting, men dom är suverän!



SO WHY AREN'T YOU SATISFIED?

Fortfarande skitväder, men det är ju trots allt svensk sommar! Men i augusti behövs verkligen fint väder, i alla fall i slutet av månaden. Men idag blir det bara att vara inne, inte en chans att jag går utanför dörren i denna dimma och detta regn. Neij, jag tror bestämt att jag stannar inne och knäpper på en bra film för jag har en ny som är dags att se. Får se om jag kanske kan få sällskap också. Mys-slappar-dag. Suveränt, ja, kanske.

Hejhopp!


VAD ÄR DET SOM GÖR ATT JAG ÄR KVAR FAST JAG HAR SAGT ATT JAG SKA GÅ?

Ja nu när alla vet om det så spelar det ingen roll ifall jag skriver om det. Nu är det ju även en bra bit på väg.
I höst är det jag som flyttar från Sverige, och ja, jag längtar faktiskt. Något datum vet jag inte på grund av alla ändringar som gjorts. Dock hoppas jag inte det drar ut på tiden, för jag vill iväg snart. USA here i come. Det ska bli spännande men jag räknar också med att det kommer vara jobbigt ett tag, men tänker jag låta rädslan stoppa mina drömmar ? Skulle inte tro de! Jag hopas allt går vägen nu, och att jag kommer iväg. Minst ett år borta, ja du, jag har nog inte förstått riktigt än..

Hejhopp!

YOU CAN'T SAY IT'S TOO LATE!

Lagom seg idag, skulle tro de. Denna helg började först med lite sent studentfirande i fredags men det var jättemysigt! Sen tidigt igår var det jag som fick snyggt främmande, såklart min Fille kom! Nu skulle hon allt få komma ut på fest i den norrländska skogen, vilket kan vara lite annorlunda. Dagen blev varm med toppenväder, såklart jag trivdes när jag slapp frysa. Sedan blev det hemfärd en kort stund och sen tillbaka igen för fest! Tyvärr har jag såklart dragit på mig en ny infektion i kroppen eftersom jag varit frisk för länge?! Så det var lite tungt fram och tillbaka, men alkoholen gjorde susen, körde vi järnet? Klart vi gjorde, och det var helt kopipöst mycket skratt, det var ett tag sen kändes det som. Och alla människor jag träffade för kvällen, det var riktigt trevligt. Längesen man såg dig var nog en mening för kvällen. Och guld värd att Tommy var snäll och gav skjuss hem. För vi drog hem och köjjsade. Jag hoppas Felicia inte blev allt för avskräckt trots allt. Suveränt helt enkelt.

Nu när jag sett klart på Walk the line är det dags att sova.
Hejhopp!


IT'S DANGEROUS, I'M LOVIN' IT!

Jag kan börja allt med att berätta att Brittan var ganska grym! Det var väldigt mycket dans och show över det hela men det var fortfarande grymt! Och det bästa var att vi hade platserna innanför stängslet där ståplatserna är så det var inge trängsel, skönt. Men kom skrämmande nära. Man fick den här känslan "men det är ju faktiskt hon!" och sen gåshud. Jaja, hur som helst var det en kanonkväll och jag vill säga tack. Var i närheten av flera kändisar, Johan Palm, drog slutsatsen att han är alldeles för omogen och speciellt för att vara "kändis". Hur man beter sig.. Fast vad tyckte jag innan liksom ?! Samma sak med Janet, snacka om att vilja göra sig märkvärdig! Syrran tyckte jag skulle nypa Danny i stjärten också, men skippade de!
Och igår blev inget som planerat så det blev bara massa spontant och galet. Syrran och jag var lite väl galen och det spårade totalt, men vad gjorde de! Vi satte oss kl 3 inatt och klippte varandra samtidigt som vi asgarvade, tummen upp!

Har massor av saker att säga men jag har inte tid, jag ska dammsuga nu. Såhär mitt i natten. Jag inser att jag saknar staden, och allt därtill!

Hejhopp!


DAGS ATT TA ETT KLIV!

Ah, nu är det dags att sova för imorgon är det jag som drar och ser på Brittan! Ingen big fan men det det ska bli kul att se henne allt. Och så måste jag ju såklart bli av med min konsert-oskuld ;) Lätt värt när man betalar typ inget!

Hejhopp!

IT'S TIME TO REALIZE!

Det har varit en bra dag. Stor risk för att den skulle bli dålig och nära att jag skulle vakna på fel sida men det gick bra.
Men tummen upp för att den blev suverän!

Ännu mer planer smidda idag och nu mer uppbokad i augusti! Jag känner att jag är lite för uppspelt nu för att kunna skriva något långt och sammanhängande. Det känns bra.

Nu är dock Lipstick Jungle slut, vilken besvikelse, jag är nämligen fast vid det. Serienörd som jag är.

Hejhopp!


TOO LITTLE, TOO LATE!

Ojojoj, vilket äventyr jag varit på idag. Fast om det är sådär jättemycket bra som har hänt vet jag inte men äventyr, de var de i alla fall! Dess värre har denna dag gett mig huvudvärk3000, jag har sån huvudvärk. Inte vill de gå över heller.

Inatt fick jag ett oroväckande samtal också, fast när jag vaknade så var det inte så farligt. Förövrigt hade jag knäppt kort på soluppgången också, bra gjort sådär i sömnen. Ända jag har är ett svagt minne av att jag står i fönstret med kameran sen är det mörkt. Men bilderna jag tittade på idag blev ju helt okej, så tummen upp!

Imorgon börjar ännu en ny vecka, dom bara försvinner, det är inte okej. Jag vill inte.
Men lugn i bussen, den 26e är det ju storparty! Woohoo, värdelöst med detta väder men vad gör man ? Äre' fest så äre'!

Hejhopp!


SOMMAREN ÄR KORT!

Jag börjar på panik på detta och det lär sluta med att jag klättar på väggarna. Men jag sätter mig ner, lugnar ner mig och tänker positivt, ja, åtminstonde försöker. Att bo hemma efter att ha bott tre år utan föräldrar är ja, inget illa menar mot mina älskade föräldrar, men det är jävligt! Men vad har jag för val liksom? Men jag tänker på att jag antagligen snart kommer att lämna hemmet överhuvudtaget för än väldigt lång tid. Så det är lika bra att stå ut. Och eftersom jag inte har jobb så blir mina dagar värre... Med fullt arbetande föräldrar så blir jag hemmafru eller hemmaflicka? typ.. Idag blev jag väckt halv 10 för alla sysslor som fanns att göra idag ( DET ÄR LÖRDAG!!! )
Men på tisdag drar jag söder ut, för en liten kort semestervisit/paus! Låter som jag har föräldrar som tar kål på mig, neij så illa är det inte, men jag känner att detta är inget jag borde göra just nu! Andas...

Dags att fortsätta!
Hejhopp!

BÖRJA OM PÅ NYTT.

I förrgår hamnade tidningen Damernas värld i brevlådan igen, det är lycka. Jag är helt såld på den tidningen, det är liksom lagomt mycket av allt och det är jordnära inte bara massa mode och skvaller och hejåhå.. Men tyvärr har jag inte haft tid för än idag att läsa. Så idag var det jag som myste i kökssoffan med tidningen och bara lusläste! Ge mig mera sånna stunder.


WELL, I DON'T.

Jag tror alla har varit med om en sån där stund då man har liksom fantiserat sig bort. Tänk att det är bra, och det kan såklart gälla en speciell sak, kanske kärlek eller kanske vänskap eller hur som. Det brukar dyka upp typiska exempel i filmer. T ex "Att en kille och en tjej träffats och blir kära och hejåhå, men tjejen bestämmer sig för att inte gå vidare, säger nej. Killen försöker locka henne på alla sätt och vis. Sedan bestämmer hon sig för att ägna sig åt honom och säga okej. Ringer honom mitt i natten och inser att han är med en annan tjej." Just den där stunden då hon inser att han har en annan är det som om man får ett nyp i armen. Man vaknade till och insåg, men hallå.. Som om man varit lite i en annan värld senaste tiden, och sen vaknade man till och tänkte; hur kunde jag tro de? Ni undrar säkert var jag vill komma, mm, men det är inte den lilla historien jag vill haka upp mig på om det var "tjejen eller killens fel". Nej jag tänkte mer på den där stunden då man liksom slungas tillbaka till verkligheten, det har hänt mig många gånger. Och det var inte så länge sedan. Jag tycker det är jobbigt, och det jobbiga är att man blir så glad innan! Men as always är sanning bäst och det är bra att man slungas tillbaka. Fast många gånger kan jag tro att man har slungats tillbaka i onödan på grund av missuppfattningar.. Man "trodde han hade någon annan". Och så var det inte så och så vidare. Dock har inte någon såndär missuppfattning hänt mig jag har liksom bara kommit tillbaka till verkligheten och bra är väl det kanske..
Vet inte var detta kom ifrån, men måste få av det.
Nu ska jag slunga mig själv in i sängen.

Hejhopp!


LA, LALALA LALALA!

A day to remember - If it means a lot to you<3
Spelas om och om igen. jag kan inte få nog.
Det är något med låten, men jag är inte säker vad.

Daughtry - No surprise

John ME - Love is my drug

Finns ganska mycket bra musik just nu. En period antar jag.
Men dessa tre favoriter är toppade, i alla fall när jag går runt själv hemma.

STAY WITH ME HONEY, STAY WITH ME!

En filmkväll med denna film, jatack.


NOW YOU'RE GONE!

Therese har varit duktig och storstädat, inget problem eftersom jag inte har något emot det. Blev bara lite ovant med ett hus nu istället för lägenhet. Men det är skönt och luktar gott överallt!

Jag känner bara att alla drar iväg på olika håll nu, fast det är väl de man ska på sommaren?!
Felicia sweetie, på väg till Hultsfred och kommer äga skiten ur alla där! Det vet jag redan ;) Men hon kommer hör av sig när hon kommer tillbaka för då är det FEST!
Michaela då, hon är i luften och far, on her way to Hollywood. Ska bli riktigt spännande och se hur det kommer gå, jag tror det kommer gå kanon, för vi här hemma håller tummarna ( hon vet att framtiden hänger på henne ;D )
Och Jonas vafan, Magaluf?! Jag fattar ingenting! Har du tid eller? ( Aja, jag förlåter dig om du hör av dig när du är tillbaka på svensk mark! Vi har ännu ett poolparty att styra upp!)
Inte är min farbror hemma eller, neij han är borta i Ringhals vart de nu ligger, och har inte träffat honom på hur länge som helst.. Neij, inte ens har jag en mamma som är i Sverige! Jag vet inte ens var mina systrar är, jo, någonstans inom Sveriges gränser. Men var har jag ingen koll på! Detta ser mörkt ut.

Förövrigt, fyfan vad jag älskar spontana saker, oftast!

Hejhopp!


I'M GONNA SHOW YOU!

Jag fattar ingenting, men skönt är väl det kanske. Eller neij, det är banne mig inte det. Eller jag blir förvirrad om jag vill veta eller inte. Det är som en smet hela alltihop. Men det finns ju dom som älskar smet så vad gör det liksom?!
Bort från smeten tillbaka till ämnet, snacka om att folk är svåra att tyda. Jag förstår inte, antingen har jag gått och tappat allt som har med förmåga att göra eller så är det bara att folk inte längre visar några känslor/tecken/vänliga ord eller vad som helst för hejåhå längre. Men är jag ledsen över detta? Neij inte egentligen, jag fattar bara inte. Detta drog in som en jävla smitta tror jag. Antingen så är det något som hänt att någon från början fick viruset "jag-ska-sluta-prata/jag-ska-sluta-tänka-på-det" och sen har varenda kotte fått det tror jag... Eller så är det bara mig det är fel på. Jag vet inte. Förvirrar jag er, jag är inte förvånad.

Tacka vet jag ca två kottar som klarat sig från smittan!



AND HEY SWEETIE..

Ännu en vecka avklarad. Jag har såklart åkt tåg, men annars är det bara att jag fått massa saker avklarade.
Min ansökan är nu skickad och jag hoppas på det bästa nu, det händer verkligen, hoppas att allt går bra och att det bär av i september skulle vara så himla bra! Det mer tragiska just nu är att alla drar iväg någonstans och är borta. Det kommer ta evigheter innan man kommer träffa någon igen känns det som..
Och sommarvärmen försvann ju såklart, jävla skit. Och idag var det jag som började med att frysa. Man kan väl hoppas på att en liten gnutta av den kommer tillbaka, men 13 grader i juli? Det är inte okej!

Jag kan sakna den förra sommaren, inte för att det är något fel på denna. Men förra sommaren spenderade mesta dels i Uppsala. Jag och Michaela spenderade dag som natt ute och ägnade oss inte alls åt klockan, tog en upptäcksfärd med cykeln, såg en naken karl(!), träffade massa folk, åt när det behövdes påfyllning och bara hade det väldigt bra med en helvetes massa skratt. Nu står man med en klump i halsen av allvar och inser att man inte är liten längre.. När hände detta ?!

Men nu riktar jag blickarna framåt, jag har faktiskt massor att se fram emot!
Hejhopp!



Tiden har gått i rasande fart!
Inte undra på att man ser kontig ut, 1000 människor väntandes i parken, kallt, alkohol, man insåg vad som hände, man insåg att det var slut på allt, 20 kg blommor och gosedjur runt halsen och massa kameror och sen folk ropandes på en.


I WILL BE HERE!

[x] varit på äventyr.
[  ] skickat ansökan.
[x] använt mitt objektiv till tusen!
[x] blivit tokig.
[x] älskar värmen.
[x] skickat tackkort.
[  ] badat i sjö/hav.
[x] flyttat.
[  ] varit på bröllop.
[  ] tagit en rejäl sovmorgon.
[x] tittat på väldigt bra film.
[x] känt mig otillräcklig.
[x] haft jäkligt många bra känslor.
[  ] varit i uppsala efter flytten.
[  ] blivit förvånad.


RSS 2.0