MAKE IT, BABY!

Jag har egentligen en massa hundra saker att skriva ut men jag har liksom inte tiden just nu. För det ligger till såhär vet ni, jag har fått inneboende den här veckan. Mina inneboende kan man säga är snygga och väldigt bra och ja, såklart pratar jag om Tonje och Felicia, vilka annars? Tackar dom för att jag får sällskap och puss på Tonje som tog med sig sin boxer så att jag inte bara har 4an längre! Yesssss.

Jag saknar gymmet som en idiot. Jag känner mig jätteotränad även fast jag känner att jag inte tappat så mycket av träningen. Man vad är det egentligen som håller på att hända med mig kropp? Jaha, så nu är jag för lång för min kropp och min lunga släpper från lungväggen?! Äh, det är det nog inte, hoppas inte, det är nog bara Stuart. Men har inte tagit mig tillsjukhuset än, eftersom ljudet försvann som dom måste höra. Men vilket fall som helst så måste jag bli frisk och börja ta mig till gymmet igen. Det här funkar inte. Ätit riktigt god middag, och mina inneboende drog på träning så nu ska jag fixa lite.

Min dator är ganska dum i huvet' kan man säga. Det tar 10 minuter att starta, går inte att titta på film och lyssna på musik alls. Jag skojjar inte. Men tack för de, eller ja, tack för att jag har sällskap den här veckan! Och tack för att jag är född med ett bra tålamod för annars finns det finns en risk att den här hade legat på gatan nu.

Man skulle också kunna säga att jag ska på en väldigt bra bio imorgon, eller om den är bra vet vi ju inte. Men det verkar verkligen som så. Vi får väl se.

Hejhopp!

I'M LEAVING YOU FOR THE LAST TIME!!!

Åh, vilken kväll. Alldeles lagom. Och som alltid kollade jag på Let's Dance-finalen. För mig spelade det inte så stor roll vem som vann. Båda var verkligen jättebra, och jag gillar båda. Hann även med ett bad ikväll, och det var skönt med.

Såklart kollade jag på Samantha och bara älskade avsnittet, blev helt extas i slutet. Snacka om att slutet fångade mig rakt upp och ner! Jag älskade det verkligen! Och att han bara helt spontat, helt överraskande hånglar upp henne... Nej jag kan inte ens prata om det.

Nu ska jag sussa.
I'm leaving you for the last time!
Hejhopp!


LISTEN TO YOUR HEART MY FRIEND.

Man skulle kunna säga att Stuart is back ! För det är han. varje andetag jag tar så hör jag honom.
(För er som inte vet så är Stuart ekorren som bor i mina lungor, och kurrar hela tiden - fast egentligen så är det bara jag som varit tätt inpå en lunginflammation x antal gånger, men kör ändå på Stuart.) Eller så har han väckt sin familj som han så gulligt skaffade i december, jag vet inte.

Min feber är verkligen inte bättre idag. La mig redan vid 21.oo igår och sov ändå till 08.oo i morse, vaknade och var kanonhet, hela jag kokade bestämt. Men jag reste mig upp och tänkte; "Nej men det här går nog bra!" Och gick till skolan på våffelkalas. En eloge till mig och Carro som gjorde goda våfflor! Men är huvudet dumt så får kroppen lida så som det så fint heter, och vid 13.30 begav jag mig hem, dags att kurera sig.

Lagom sjuk till helgen såhär, jag är grym på att pricka in mina sjukligheter.

Kvällen ägnar jag åt att tänka lite extra på en vän som frågade mig om "råd" ikväll. <3
Febern värker i ögonen till och med, dags att rycka ur linserna för det går inte bra tillsamamans med feber.
Hejhopp!

BLAME MYSELF.

Veckan har varit smetfull. Men det har varit roligt det också.

I måndags var mina vänner jättesnälla och lät mig gå tidigare så jag fick spendera min eftermiddag med min mamma som jag inte kommer träffa på väääääldigt länge - vilket faktiskt gör riktigt ont, men jag ska se till att dagarna går fort minsann! Förövrigt så får den dagen högsta poäng för den var kanon. Fick spendera tid med 2 av 3 systrar också. Klockrent helt enkelt. Som om inte kvällen klådde allt dessutom.

Tisdagen, ja, då ringde min mamma och vill att jag kommer dit till Väsby efter skolan så vi kan spendera lite mer tid innan hon drar vidare och så klart gjorde jag det och även den här dagen blev jättebra. Verkligen glad över min mamma och syster som körde hem mig till Uppsala så jag slapp åka tåg sådär mitt i natten!

Idag har det varit en skoldag med chokladkalas, och det satt inte fel. Men det blir våfflor till middag i alla fall, och såklart blir det våfflor imorgon då vi ska ha våffelkalas på skolan. Tummen upp.

Nu har min mamma sagt hejdå till mig och min systrar i alla fall, jag saknar henne redan.
Jag ska krypa ner och sova en liten stund och hoppas på att förkylningen ger upp. Fast drömma kan man ju för den lär ju inte försvinna närmaste veckan om man heter Thérése. Men jag struntar ju i den, jag kör järnet ändå.

Hejhopp!


DON'T BE SHY.

Såklart jag kommer vara en av dom som
stänger av all el och alla lysen på lördag!
Spännande ju. Hoppas fan inte
jag är ensam kvar i mörkret bara!


EVERYONE BUT ME.

Man skulle nog kunna säga att jag är hundvakt åt två hundar som är i samma stuk som Marley and Me-hunden. Ja, och jag skojjar inte. Men ändå så är dom bra underbar, konstigt det där. Fast jag har nog kommit fram till att jag är mer kattmänniska eller åtminstonde åt det hållet. Skillnaden är väl ungefär att du inte måste passa dom så dom äter upp halva huset?!

Aja, ikväll kör jag en myskväll tillsammans med min syster. Robinson har ju premiär ikväll också men undrar om det är bra, det återstår att se.

Dag att utfodra hundarna och inte sitta här och slöa!
Hejhopp!

PICKED ANOTHER ONE.

Tillbaka. Mådde inte alls bra i morse men jag röjde badrummet ändå. Fast kroppen slog tillbaka och jag var tvungen att gå och lägga mig efter jag ätit lunch. Kände att febern verkligen kommit. Men vi halv 4 klev jag upp och gjorde mig redo för tjejerna som skulle komma. Och det gjorde dom också lagom tills jag var klar. Vi drog stan' direkt och kikade massor. Jag hittade i alla fall solbrillor och vårjacka, vilket jag också var ute efter så det var ett plus.
Efter en middag var det en stressad Felicia som drog tillbaka till Tierp, och jag och Tonje lunkade sakta tillbaka till min lägenhet. Jag gillade denna eftermiddag/kväll. Och jag tycker det var väldigt tråkigt att jag inte kunde följa med dig hem nu Tonje.. Men det tar vi en annan gång.

Förresten kan jag verkligen tipsa om en Partykortlek som Tonje och Fille gjort. Det är en blandning av typ våghals och alla dom där spelen. Och helt klart mycket bättre tycker jag, för den är så annorlunda och massor av blandade uppgifter och frågor. Mycket bättre än andra. Den har tryckts i x antal upplagor och jag var den första kunden :D Men jag kan säga att den är helt klart värt de, det är ju 95 spelkort med 190 frågor och utmaningar! Det fixar festen, helt klart ;)

Dags för sängen, för i morgon ska jag upp tidigt.
Hejhopp!


GIVE IT A MOMENT.

Ledig idag, som varje fredag. Och det kommer bli tungt när skolan börjar på riktigt igen och man går mellan 8.35 och 16.30 varje fredag.
Hoppades på en lång sovmorgon i morse men vaknade redan 6.30. Men tänkte att nejdu, jag ska sova längre!
Sagt och gjort och jag vaknade 9.30 istället. Nu är jag uppe och har nyss ätit frukost. Det värsta av allt är väl att jag vaknade och är sjukt förkyld, jag kände mig hängig igår men trodde jag skulle klara mig. Fast det var ju dumt att tro!

Dags att städa och plocka lite, sen drar jag mot stan'.
Hejhopp så länge!


WITHOUT YOU.

Det är nice när man sitter och väntar i 20 minuter på att spaghettin ska koka, så har man inte vridit på plattat.
Sen har man en mamma som blivit värsta fan av msn.
Neij, det här funkar inte.

Men jag ska vara snälla mot mamma, hon är liksom bäst ändå!
Och jag borde ge henne en extra omtanke idag med tanke på att hon gjort illa armen.
<3

SIGNATURE.

Nu är det du som går åt rätt håll,
och jag är på väg åt fel håll.
Jag borde vända,
men det är svårt,
fast att det inte borde vara svårt.
Fast jag får inte förstöra något nu.
Det värsta är att jag visar det också,
men du ser inte.
Och tur är det!

I DIDN'T NEED THE PAIN.

Inte riktigt lika bra dag som det varit på senaste idag. Det började redan när jag slog upp mina blå, men det kommer ju sånna dagar ibland och då får man ju ta det, men jag försökte ändå få det till en bättre dag en så och det blev det ju.

Jag har tagit fram sanningen för mig själv. Nu skulle jag vilja berätta för andra. Men det tänker jag inte, absolut inte. För det är bara jag som ser det och det är jag som är idioten som alltid. Vilket trycker ner mig ännu mer, fast jag struntar i det helt ärligt och släpper den skiten. För någon dag kommer jag vara något mer än så. Och jag är trött på att få allt det där upptryckt mitt framför ögonen, okej ja jag vet vad folk tycker och vad som sägs. Men ingen ser min del av saken. Men eftersom folk ärligt skiter fullständigt i det så gör även jag det. Men jag antar att det än en gång är jag som "fastnat i det förflutna" och vägrar gå vidare. Visst kan det vara en del så, är det konstigt med tanke på hur vissa saker som sårar sätter spår även fast jag gått vidare? Men såren skiter jag i nu för jag har tillräckligt. Det spelar absolut ingen roll längre, men det som får mig att stå upp är att jag har kommit så mycket längre, för ja, det har jag faktiskt. Och vet du, jag klarar mig!
Ledsen för ett väldigt deprimerande inlägg men jag är less, så jävla less!
Bägaren har runnit över - men nu har jag tömt den och slängt den tror jag bestämt !

I will show you tonight, i'm just fine!
Hejhopp!

IF THINGS WERE DIFFERENT, IF WE LIVED IN A PLACE WITHOUT DUTY, WOULD YOU BE WITH ME?

Dagens låt: Tingeling tingeling come on baby shake that thing ;)
Dagens frisyr: Stor trasslig tofs.
Dagens smink: Mascara.
Dagens klädsel: Jeans och tröja.
Dagens händelse: Man ska inte koka varm choklad i kaffebryggare!
Dagens planer: Tvätta.
Dagens vill ha: Helg och mer sällskap.
Dagens saknad: Mina nära och kära.
Dagens tråkigaste: Att jag är så trött.
Dagens måste: Tvätta.
Dagens finaste: Vädret.
Dagens dricka: Varm choklad.
Dagens köp: Inget köp idag.
Dagens mat: Potatisbullar.
Dagens kärlek: Mitt armband, min mobil och solen.
Dagens mående: Trött och glad.
Dagens ord: SHIRRIBIRRI!

SIMPLE KIND OF MAN.

Ännu en dag avklarad, det innefattade ganska mycket rent arbete, mycket varm choklad, en del kaos omrking chokladen och väldigt mycket skratt - så mycket skratt att det kom fram "jag kissar på mig". Men det var ju bara ännu roligare.
Så fort jag kom hem tog jag ett tunnare täcke runt mig och satte mig i solen på balkongen. Helt kopiöst underbart. Helt vindstilla och solen bara steker på - det är så det ska va'. Somnade till lite sådär, eller hamnade i en helt annan värld i alla fall och efter en timme tog jag beslutet att gå in. För nu är det bara att äta och sen packa tvätten och tvätta hela kvällen. Men jag gillar och tvätta så det är skönt att få det gjort.

Och hur glad är inte jag över att Marley and me har släppts på Dvdrip ?!
Jo du, hur glad som helst. Men inte bara det utan Bedtime stories också, har inte varit sugen på att titta på dom sämre kvaliteterna tidigare men nu blir det filmtittande.

Inte att glömma - det är Rent Hus ikväll. Jag och mitt städande..

Dags för att laga middagsmat.
Hejhopp!

TIME TO LET GO!

Nya projekt på gång, dom där konservativa otacksamma tanterna kan slägga sig i väggen!
Hotell Linné here we come! Det blir nog roligt som det ser ut nu.

Jag har 1000000 saker att göra när jag tänker efter, men jag har inte kommit till den gränsen då man tar sig i kragen och gör det. Men det måste komma nu för det här går inte för sig. Jag har lite tråkigt om man säger, men jag skulle egentligen ta tag och göra alla saker då. Men nejdå, Therese har allt bestämt sig för att skjuta upp allt! Detta gör att jag orkar inte med mig själv. Och jag är fortfarande på sjukt bushumör, fast jag busade av mig lite igår i skolan. Men bushumöret går ner när jag tänker på allt negativt och allt dåligt som jag drass med. Jag borde inte göra det men så kan det faktiskt gå. Usch, vad jag känner att jag stressar på...

Ikväll ska jag unna mig blåbärssorbet - för det behöver jag tror jag.

SHIRRIBIRRI, vad jag fryser så nu måste jag slänga in mig själv i duschen!
:D

Hejhopp så länge!

I HATE THIS PART.

Back in Uppsala och dags för en ny vecka.
Borde ge mig själv en klapp på axeln för att jag vågade titta på Beck alldeles själv ikväll.
Bra jobbat, men den var ju faktiskt inte läskig idag. Eller jo, i början precis, weeeei vad jag blundade då.
Men man får!

Förresten, jag har hört att det inte är bra att umgås med idioter...
Hejhopp.

WHEN ALL IS SAID AND DONE.

Undra vad man ska göra i väntan på melodifestivalen, ställa sig framför tv och hoppa lite.
Nej det är nog inte värt att störa pappa i hockeyn. Han skulle nog inte gilla det.

Förövrigt är jag väldigt nöjd med min nya mobil som kom igår,
så nu hör jag vad folk säger klart och tydligt (:

Hejhopp!

BOSSE IS RIGHT!

Vilka länder har du varit i?
Spanien, Tyskland, USA, Thailand, Malaysia, Frankrike
och Norge vad jag kan komma på ;b


Vilken är favoritresan? Varför?
Måste nog vara Thailand andra gången.
För landet, människorna och värmen är underbart.


Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?
Man kan alltid göra något skoj, men jag vill ha värme och sol.
Det är den anledningen jag nog helst åker för, avkoppling.


Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska överhuvudtaget.)
Uppsala! Något större än det vet jag inte just nu.


Vad vore den absoluta drömresan?
USA igen, fast mer åt Californien och det hållet.
Eller Thailand igen för massa avkoppling och värme.
Eller en safari i Afrika och få se lejon och andra djur.
Alla under minst 3 veckor.



IN THE END.

Slängde in mig själv i duschen nyss. Var så illa tvungen. Sen blev jag serverad väldigt god mat så nu är jag nöjd.
Kom hem till mamma och pappa igår tillsammans med Helena och Henke. Och när vi kom fram blev ungarna som var här uppe över veckan överlyckliga och vi åt allihopa en god middag. Sen blev det som alltid - Let's Dance.
Med tanke på ont om sängplats fick jag och min kära syster dela på min säng. Plus att katten skulle ha halva sängen och då blev det inte mycket plats kvar.
Min och Helenas konversation om ena katten innan vi sover;
- Katterna kommer väl inte in med äcklig råttor nu på natten vah ??
- Nej, det är typ 1 meter snö ute, svarar jag lugnt.
- .. Ah just de!

Man hör ett tassande ljud på golvet.
- Hon har väl ingen råtta nu vah ??!!
- Nej, det är fortfarande typ 1 meter snö ute! svarar jag övertygande.
- Men det låter som om hon äter något....
- Hon tvättar sig !!!!!

Ibland undrar jag liksom - skulle vi vara syskon?!

I torsdags åkte jag och syster Maddi till Flen av alla Sveriges ställen! Förstår att hon ville ha sällskap på resan, och jag konstaterade att jag nog aldrig kommer flytta till Flen, det är en sak som är säker. Där i alla fall hämtade vi en liten Chippen, precis 8 veckor gammal (:




I KNOW YOU.

Halva veckan har redan gått och det har gått fort. Men det är bra, för helg vill jag ha :)

I söndags blev det mat på MAX vilket aldrig brukar hända men halva familjen kom dit och jag bara älskade det, maten också, den var kanon! Sen blev det mamma, pappa och barnen som for vidare och jag drog vidare med syster och hennes pojkvän. Och rätt var det var så var jag inte längre ensam i lägenheten, nejdu. Jag hade fått besök av Peter och Noffe, som dock inte var riktigt nykter sådär när dom kom ner. Och jag ska inte säga att det var en bra natt, något av det värsta laget. Men jag överlevde ju med bara två timmars sömn. Dock kom känslan av att "gör-vad-som-helst-för-att-få-sova" en bit in på dagen. Men jag somnade senare i soffan vid 7-tiden, sittandes såklart - som alltid. Idag drog pojkarna tillbaka mot dom norrländska skogarna och jag drog mot skolan. Men det var trevligt att dom kom ner en sväng, för jag vågade då titta på Beck i söndags, haha.

Idag var jag på gymmet efter skolan och det var bra och jobbigt. Eftersom jag varit sjuk till och från så har jag inte varit där på länge. Imorgon ser det antagligen ut som om att jag drar mot väsby för att åka med syster och hämta en bebis!
En hundbebis som jag kommer antagligen bli helt kär i.

Förresten blev jag ledsen över att jag trodde Rent Hus började idag som det inte gjorde. Attans. Nu sitter jag och fryser som en idiot som alltid och måste nog försöka värma mig för detta klarar jag inte. Fy fan för kyla.

Hejhopp.


FÖR ATT LÅTEN HAR NÅGOT SPECIELLT.

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel
like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away (away)
And now I'm helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine

(I saw you at the station,
You had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
And you got down to tie her laces)

'Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy, and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet (hey, yeah)
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine
'Cause you never were, and you never will be mine
(You never were, and you never will)
You never were and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

LIKE HOW MUCH YOU WANTED ANYONE BUT ME!

Hemma från Tierp såhär mitt i natten. Planen var inte att åka hem men med tanke på att man ska upp tidigt så fick det bli så. Lång dag idag blev det också, vaken redan halv 8 och jag vet inte varför men pigg var jag då. Sen bestod dagen av en väldigt lyckad och bra båtmässa mycket åkande, sedan Tierp där det var fest men blev dock lite knas. Men sånt händer och inte gör de något! Men vi tar igen det, vad sägs som nästa helg - fest ?!

Aja, dags att ta ur linserna och slänga mig själv i sängen.
Imorgon ska jag upp.
Hejhopp!

THE ONE WE ALL DREAM OF.

Min morbror, han är min idol. Han är lite knasig, men vem är inte liksom ?!
Han är lite bättre än andra och han har det en morbror ska ha.
Jag gillar han för han är störtskön. Han är som farsan Baloo :) Inte lika stor dock!
Han är inte rädd för att testa nya saker och har bra mycket mer efrafenhet
än andra i sin ålder. Han har nog gjort det mesta. Han har gjort allt och lite till kan 
man säga. Har har vart på dom flesta platser i världen också, men konstiga ställen också.
Bara som att flyga helikopter över Grand Canyon
 och sen stanna där på en klippa och dricka Champange. Det vill ju jag!
Nej nu ska jag sätta mig i soffan med släkten, och fortsätta prata med min idol och kika
på Let's dance så klart :)

Hejhopp.


JAG VET VAD SOM MÅSTE GÖRAS.

Hemma igen efter besök hos syster. Och Axel är söt som socker, han är mosters prins<3
Jag tror egentligen bara att Helena ville att jag skulle komma för att hon skulle få flasha upp sin nya bil fast hon inte vill erkänna det ;) men helt ärligt så var den ju sjukt snygg.

Men nu är det dags att packa än en gång. Jag tycker jag inte jag gör så mycket annat än att åka, söder - norr, hit - dit.
Jag drar vidare mot Vallentuna idag. För att i morgon dra vidare mot båtmässan med min morbror med familj. Inte är jag intresserad av båtar så men det är så att min morbror ska byta båt och jag har redan sett båten jag ska spendera tid på i sommar, men i morgon ska jag få se den på riktigt. Det är lite kul. Och efter mässan drar jag till Tierp för fest! Det gillar vi!

Dags för att äta lunch.
Hejhopp.


HAPPY BIRTHDAY.

Det är ingen vanlig dag för Felicia blir 19 år idag. Klart det ska firas.
Felicia är en sån som alla behöver i sin närhet. Hon är liksom allt.
Väldigt uppbokad kan hon vara ibland och det kan vara lite tråkigt,
men hon bangar aldrig på något. Frågar man och tiden finns, klart hon är på.
När Felicia blir arg, kan man säga att, hon blir ARG! Det ska gudarna veta.
Men det är bara bra, man ska inte låta sig sättas på! Hon är lite mycket
bitch ibland, men det är också behövligt för hon är ändå helt underbar.
Men det är därför jag gillar henne, tycker om henne så mycket också för att hon
springer som en nallebjörn! Ni kan inte ana hur gulligt det är. Man skrattar
varje gång, men det gör man åt Filles förvirringar också. Hon är ganska
duktig på att tappa bort saker. Man blir liksom inte förvånad om det händer.
Hon kan bli lite less på sig själv ibland tror jag, men grejjer kommer ju fram
så småningom. Oftast i alla fall. Och det kan vara lite överallt. Ibland kan
det vara så att det står ute på bron hemma hos henne av någon anledning och
ibland får man hämta det på Upplysiningen inne i stan! Men det spelar ingen
roll det heller. Hon är Felicia och vi gillar henne precis som hon är <3



I helgen ska jag passa på att ta lite kort på henne,
detta är ett gammalt kort, men jag gillar det (:


.. BUT YOU'RE PRETTY MESSED UP TOO.

Haha, även idag har jag skrattat massor. De senaste dagarna har jag skrattat mycket och det blir jag bara gladare av, och det är ju bara bra känns det som, jag behöver det, som Tonje säger!
Idag när vi satt och skrev budget angående Kuratorernas rum som vi gör om, så slog Carro Hanna i skallen bara sådär! Blev ett mindre "Aj" som kom ut men det var inte så allvarligt och alla fnittrade lite. Så frågar Hanna varför hon gjorde så, då svarar Carro "MAN FÅR!" helt oskyldigt. "Det är Therese som lärt mig! (med oskyldigaste blicken)" Alla började asgarva. Och jag låg på mage mitt på bordet och skrattade minst lika mycket. Carros argument var att hon varit för mycket med mig och att hon också säger det nu när det gäller allting. Haha, men som alltid så är det inte lika roligt att berätta.

Vilket fall som helst ska jag bli kidnappad i morgon. Tror det kommer bli roligt. 4 tjejer i en bil och kidnappning och allt - jag gillar det.

Imorgon är det någons födelsedag (;
 Hejhopp!

PEPPAD TILL LÖRDAG, JA !

Jag är glad idag. Det händer inte så ofta, men idag du.
Det kan inte stoppas. Jag är glad.
Fast jag måste nog tacka Frida och Carro en del för det också
så mycket tok vi gjort, och så mycket vi skrattat (:
Sen att jag har två knäppstarar till vänner, så är det ju bara.
Den där Tonje och den där Fille, dom du med smör på!
Nej kanske inte med smör på men ändå!
Eller jo för den som vill, go ahead!
Bite me - som Fille sagt, visst ? ;)



Gammal bild nu, men jag gillar den!

INGEN VET VAD FRAMTIDEN HAR ATT BJUDA PÅ.

Min första tanke imorse var, idag vill jag inte kliva upp överhuvudtaget. Vilket jag inte brukar känna. Mamma kom in och kollade om jag var vaken och eftersom jag var det kom hon in efter en stund med frukost på sängen. Hon är bäst <3
Sen var det bara att kliva upp iaf och göra sig i ordning.

Har landat i Uppsala. Riktigt konstigt att vara här av någon anledning. Men i morgon är det skola och det kan nog bli roligt. Men tror bestämt att vi går åt ljusare tider (våren). Nog f'n går det sakta men den är nog påväg nu. Fast hemma hos mamma och pappa så lär det nog dröja, där har det hänt att snön legat kvar till maj. Så här känns det ändå som om det går fort.

Inte konstigt att man börjar längta nu efter vår och sommar och allt som har med det att göra. Det är nu folk börjar prata om det och planera saker och längta på riktigt. Ju mer folk pratar om det ju mer kommer det på tanken. Själv längtar jag enormt nu till våren, just den tiden som är innan sommaren. Jag gillar den mer än sommaren. Jag vet inte varför men det är just känslorna som kommer med den. Man blir glad och folk börjar vara ute och hitta på saker. Redan nu längtar jag till sista april, och banne mig om jag blir sjuk. Nejdu, detta år ska jag inte ligga sjuk och absolut inte så dålig som jag var då, det var fruktansvärt. Och efter det kommer nog tiden gå i rasande fart. Då börjar studentskivor och allt, och vips så är det studenten och hokuspokus så är skolan slut! Kommer gå på ett kick, och det vill jag inte!

Den här våren och sommaren vill jag ha så mycket mer drag än 2008. Det var lite knasigt 2008, så vi kör på ett bättre 2009.
Som den där kvällen då jag lekte med Felicia och Keela och vi skulle få besök av Ragge och hans två vänner. Men ur bussen rasade det ut männsikor (dom måste ha förökat sig på vägen från Alunda, jag vet inte.) Sen gick vi och mötte Peter. Just den där känslan att man kunde vara ute, det var fint väder. Man behövde inte så mycket kläder, alla skrattade och var glada och skuttade nästan fram.
Eller som midsommar, det var inge fel på den kvällen/natten heller, mycket skratt, tok och tårar. Sen att man somnade kvart i 8 på morgonen (efter att ha fått väckt sina två vänner som somnat framför tv:n då dom skulle se på fotbolls EM med solglasögon eftersom solen lyste in) och sen vaknade liten stund senare och gick och åt frukost på McDonalds bara sådär. Nejdu, jag saknar det där. Men snart kommer säsongen. Och det kommer nog bli niice.

Hejhopp!

RSS 2.0