I HAVE GOT NO SERVICE IN THE CLUB YOU SEE.

Det svåra för mig blir att beskriva denna midsommarhelg med ord i hur bra den var. Men det var grymt! Bilder kommer nog.

ALLVARLIGT TALAT.

Vilken människa har undgått bröllopet som vi nu har skrivet i vår svenska historia, nej det har nog ingen. Och jag ska erkänna att jag satt bänkad, för "jag ville ju se klänningen!" Där blev jag kvar, kikade vigseln, klänningarna på alla möjliga prinsessor, middagen, talen och brudvalsen. Jag lägger lite skuld på att jag blivit miljöskadad, men det är en annan sak. Och att jag blev tårögd av av vigseln, kan bero på - 1. att jag älskar bröllop och skulle vilja jobba med det! Eller 2. att jag är en blödig person. Mycket möjligt, gråtunge är vad jag är!

I CAN'T TELL YOU WHAT IT REALLY IS.

Nu är det spikat! Jag drar med mig massa bra människor och drar iväg över midsommar, och oj vad jag längtar, dock kan jag ärligt säga att jag saknar några få som jag gärna hade haft med mig kanske.. Men det finns nog stor chans att det blir bra ändå och vädret får bli som det vill, jag blir glad över vilket väder som helst, det kan jag säga. Vågar man hoppas att det kommer bli kanon?!

DU ÄR UNDERBAR PRECIS SOM DU ÄR.


WORLDS AWAY.

Jättegrattis Isabelle, 11 år idag! Behöver inte säga mer. Hjärta.





I GET EXCITED, THEN I HAVE TO STOP.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen.
Den som inte gett One tree hill en chans borde verkligen. Och dom som gjort det men ändå inte gillar det borde ge det en andra chans!

WHERE DOES EVERYBODY GO WHEN THEY GO?

Glömt att tipsa om dessa penslar jag köpte för några veckor sedan. Dom är verkligen det bästa jag varit med om i pensel..väg! Ekologiskt och sanslöst mjuka, alla tummar upp!

WHY ARE WE TALKING WHEN WE DANCE SO GOOD?

Tog en paus på några dagar, glidit runt för fullt och spånat på ideer om sommaren.
Tillbaka med lite ny energi och kanske lite mer uppdatering i framtiden eller mindre.. Återstår att se.
Dock är sömnen på minus så att det skulle inte skada att få sova några dygn(?). Sova får jag göra en annan gång. Nu ska jag göra klart inför morgondagen innan det blir försent.
Here we go..

I KNOW YOU WANNA STAY I BED, BUT IT'S LIGHT OUTSIDE.

Nu sitter man här på 1årsdagen och tänker tillbaka, studenten såklart. En dag man inte glömmer. Hjärnan hann inte riktigt registrera allt som hände på denna dag, vilken dag, känslan över det hela. Det är svårt att beskriva och alla som har tagit den vet känslan. Obeskrivligt lycklig samtidigt som man får en klump i halsen av allvar! Näst intill obeskrivligt och så blir man sentimental när man tänker tillbaka, jag saknar det såklart. Men absolut är jag lycklig över dom tre åren, studenttiden med alla skivor och att vi själva antagligen hade den mest lyckade skiva någonsin, ojoj vilka tider.. Inte konstigt att man saknar Uppsala..

Vi gjorde det, helt klockrent såklart!

RSS 2.0